105

Анонимен

преди 6 години

Грубиян пиян,затваряй и лягай, че ставаш смешен с тия глупости.Наплю си монитора, изцъкли очите.Споко, който кълне -нали знаеш кой гледа горе.Това ли ти е вярата.С конвенция или без с този език дето го държиш ясно ми е какви деца ще възпиташ.Хайде и утре да се събудиш по-добър човек,успокой си душицата,толкова нерви не е на добре.

104

Анонимен

преди 6 години

Икономиката, че расте, расте.Много черногледство,много злоба.Едни най големите западноевропейски фирми правят заводи тук.Знаем за евтината работна ръка, знаем за ниските такси,че сме роби и бля бля, а *** и без такива ще пукаме съвсем от глад.Сумати народ работи в чужди фирми.Искаш не искаш, иначе глад или чужбина.Така, че стига плюхте вече.Начетохме се на глупости и цинизми.

103

Анонимен

преди 6 години

Силно ограничения интелект на герберастите явно не прави разлика между *** обучение започващо още от детската градина с насърчаване на децата да си сменят джендъра и това че нормално възпитани деца, впоследствие щяли да научат че имало и такива болни хорица като джендърите!

102

Анонимен

преди 6 години

Християнски ценности,семейни ценности, вяра и тн.Я се спрете и се огледайте.Кои ние българите.Като сте толкова вярващи кви са тия гей барове в центъра.Какви семейни ценности, като половината народ не поглеждат собствените си родители.Вяра,ако имаше такава нямаше да се обиждаме един друг,нали Господ казва да се обичаме.Смешници,лицемерничите тука из форумите.

101

до 107

преди 6 години

акуд: другарке. аз хората по волята на който се появиха дпс и на същите велики държави дето им свалят самолетите от измислени и временни герой като ердоган и после се прегръщат с тях поради селски интереси, не ми ги хвали . израснах с комунизма той е точно това което е северна корея днес

100

Анонимен

преди 6 години

Започна да се носи специфичната миризма на политически труп в начален стадий на разлагане.

99

Анонимен

преди 6 години

Е колкото и да си ***,озлобен и незнам какъв още,бива ли да се намесват семейство и деца в такива спорове. И без конвенцията децата ви ще разберат всичко за този свят.И без конвенцията нямате гаранция за нищо.За ценности и възпитание ли говорим.Че ние от кога в тая държава уважаваме възрастните или всички помним традициите.Може би много малък процент от нас.Но да пожелаеш с мислите си лошо-първи сме в това.Внимавай твойто внуче да не ти донесе зет,гледай себе си на плюй по другите българино.

98

Спите ли??

преди 6 години

при най-скъпата храна и бензин в Европа!Как травестита Цецка дава по 1200 лв. (ДВЕ МЕСЕЧНИЗАПЛАТИНА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН), за ЕДИН обяд в ресторант в центъра на София!Как една твоя пура която пушиш ,струваща 300 лв. е по-скъпа от пенсията на един пенсионер който е блъскал цял живот за тази държава! Обясни как лъжеш цял свят ,че икономиката на България расте, и живота на българите се подобрява. Как месечните надбавки за едно дете са циничните 37 лв. Обясни им как живеем ние, докато сме домакини на Европа, и ще дадем милиони да ядат трюфели, хайвер , и скъпо шампанско!ОБЯСНИ НАГЛЕЦ

97

до акуд

преди 6 години

Каквото и значение на думата да променяте герберасти , целия народ разбра за ТРОЯНСКИЯ КОН наречен ИК! Не мина номера, и никога няма да мине, с каквито и думи да си служите, щото значението на европ п,арцал не се променя ! И това го научиха и малките деца, но явно за герберастите тряябваа поовечее вреемее да осмиисляят каазаноотоо!

96

Спите ли???

преди 6 години

НАРОДЕ???? СПИШ ЛИ???България - 2018 г.Минимална заплата - 510 лв.12 месеца х 510 = 6120 лв. Това са 3 000 евро на година.Депутатска заплата - около 5 000 лв., без бонуси, комисионни и далавери. Стига до около 7 000 лв. месечно.Един депутат взима на месец ПОВЕЧЕ от един български гражданин за ЦЯЛА ГОДИНА!Айде сега Тикво Нагла, обясни на европейците как българин живее цяла година със заплата , която в Евро съюза в който сме и ние , взимат на месец. Обясни ***, как българина ОЦЕЛЯВА(защото той отдавна не живее) с тези мизерни 260 евро на месец ,при най-скъпата хр

95

До 100

преди 6 години

Внимавай да не заспиш - може Путин да дойде и да станеш жертва на хибридна атака. Сформирайте дружинка - с Плевнелиев, Иво Инджев, бившия министър Нанков (с назначената любовница и своите хора в държавния резерв). Вече ми е смешно да слушам как Русия е виновна за всичко - че не приемаме Истанбулската конвенция, за споровете по името на Македония, за резултатите от Брекзит, за липсата на "демокрация" по света (каквато няма абсолютно никъде). Нещата отдавна преминаха в сферата на абсурда.

94

акуд

преди 6 години

г-н Борисов . Българите са против английската дума в английския текст GENDER. нека тази дума бъде заменена с думата от заглавието която определя за какво е конвенцията и всичко ще е ОК

93

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво толкова са му обещали на тоя за пробутването на ИК, но ако не става въпрос за стотици милиони или милярд, то не си струва всичките минуси които ще инкасира заради това му действие! Ако пък е само срещу това Бг да не се свързва вече с корупция в докладите на ЕС, то тоя е дал кон за кокошка! Тепърва ще инкасира огромни загуби заради позицията си, и огромния натиск който оказа на народа си, и в парламента!

92

Ясно

преди 6 години

Защо беше толкова спешна тази уж среща с въпросите на простолюдието. Да съобщим на матриала, че конвенцията няма да се приема. За има няма 30 минути тилкова

91

Анонимен

преди 6 години

Даже доскоро заклети герберасти са отвратени от него, и няма да гласуват повече за него, заради истанбулския ***! EPIC FAIL!

90

Анонимен

преди 6 години

Слушайки простотиите на руските ***, ще стигнете там, където стигнаха англичаните с Брекзита.

89

Анонимен

преди 6 години

Нещо нервен ми се видя Баце. Дали се досеща как оредяват редиците на баламурниците? Остават му само платените калинки и няколко месеца от мандата. Вече ми е все едно кой ще управлява, само да не са тези!

88

Анонимен

преди 6 години

пак ни прилага селски номера банкянския тарикат, ама няма да му мине номера, ОТНОВО!

87

Шоп

преди 6 години

Е, за кое не е прав?Българинът е толкова *** и наплашен, че прилича на уплашен плъх - залостил се в кьошето, отказва да мисли, отказва да комуникира - само се зъби.

86

Паралелна Вселена

преди 6 години

Абе а в паралелна вселена ли живея? Заплатите се били вдигнали с 12 % - къде бе? Ами в мойта вселена дигат само цените! Сиренето например беше 5 лв. сега гледам 7.80? С това се вдигат заплатите явно!