66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Истината е че самовлюбеният нарцис от Банкя, разчисти пътя пред Радев, като издигна най-неизбираемия гербер Ц.Цачева.

65

компот

преди 6 години

До Анонименчак пък утежняващо, не може ли да гаврътне едно в отсрещното барче, отде да знае, че я дебне полицейска линейка в мрака

64

ист

преди 6 години

Комплот,Тя била на задната седалка.Ах тази задна седалка. Да знае да говори.

63

Анонимен

преди 6 години

Самовлюбения нарцис от Банкя никога няма да преживее, че БЪЛГАРИТЕ биха шута на неговото протеже полуграмотната Тетка Цецка от плевенските села и избраха за Президент Румен Радев.Атаките срещу него няма да спрат до края на мандата.Това е истината.

62

празнодрън

преди 6 години

Това да ви е проблема.Всичкото мара втасала,само хлеб не омесила.

61

Анонимен

преди 6 години

Нищо, то вече президента и прости и други поеха вината.

60

До54

преди 6 години

Ти в ред ли си бе? Тя бяга от полицията,тя си признава че е била в колата ,а ,,активистите " като теб казват че не била.Агитаторе ,времето на ППО тата мина отдавна,когато заблуждавахте бабичките и дядовците от ОФето с вашата идеология.Не разбрахте ли че с лъжи и измишльотини не става бе.За всичко ви е виновен ,,класовият враг".Това вече не работи ,кога ще го разберете бе другарю?Наистина грозно,много грозно.

59

БСП

преди 6 години

Беше по-лесно да обяснят че не е имало НСО. Президтшата не е била в колата.Снимали са филм за американски гангстери в София.Такива филми не са снимали по времето на Плевнелиев.

58

комплот на компот

преди 6 години

До истглупости, всички знаят, че президентът беше в чужбина,а жена му наистина изобщо не е била в колата на светофара, иначе полицията от линейката на Формула 1 щеше да поиска и нейните документи от задната седалка, за да се увери, че е тя.

57

Церк Буш

преди 6 години

Ние разбира се вярваме на полицията и на шофьора. Ще повярваме и на президентшата.Остава факта че не са се подчинили в продължение на три светофара.Аз не бих давал такива обяснения. Ако е обикновен младеж, ще го глобят, вероятно ще му отнемат книжката за определен период. Няма да го застрелят защото някой трябва да плаща данъци.Ако не е застрашил живота на някого, няма да го вкарат в затвора защото някой трябва да го пази и да взема заплата. Става въпрос за корупция по високите етажи.

56

анонимен

преди 6 години

За да правят такива изказвания , значи ни мислят за пълни абдали !

55

Анонимен

преди 6 години

само скандали около тая кобила,ажената на президента би трябвало да се занимава с благотворителност, да ходи в болниците и да проси пари за апаратура

54

българин

преди 6 години

Не са д-ебили хората , а тези , дето ни управляват !

53

ист

преди 6 години

Шофьорът на президентшата е помислил че колата която ги гони е на президента.

52

До 41-Активист на БС

преди 6 години

Какво общо има със случая Цв.Цв. бе юнак? Или ти просто така ,заради надницата.Смешни сте бе,не го ли съзнавате.

51

Анонимен

преди 6 години

В опитите си да скрият истината за президентшата Деса горките управляващи така се оплетоха , че темата за джендърите и има ли социален пол у нас или има само социалистически пол съвсем се забрави.

50

Ушев

преди 6 години

Ми едно време беше лесно - черна Волга - не я спираш, а сега куцо и сакато си накупи Мерцедеси...

49

Анонимен

преди 6 години

Това си беше 100-процентова провокация на гербаджийските милиционери срещу Президента, използвайки съпругата му.Много грозно, много ...Още повече, че Тиквено-Прасешките медии в началото организирано лансираха новината, че Радева е карала Мерцедеса с 200 км/ч и не е спряла на проверка.Истината се оказа доста по-друга - Радева дори не е била в колата - само шофьорът от НСО и домакинът на Резиденция Бояна.

48

До 46

преди 6 години

Шефа на НСО беше пътник преди това. Нали излязоха и неговите Кирливи ризи седмица две по-рано и Обявиха че ще го правят консул в Раша

47

???

преди 6 години

Цитат: Колата на НСО вероятно се е движела с превишена скорост, стана ясно от думите му (на министъра).*Колата на НСО не е била в специален режим на движение, следователно за нея важат всички изисквания на Закона за движение по пътищата, вкл. и да спазва ограниченията на скоростта. Въпросът е сега дали ще има наказание за превишена скорост?