106

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ - ПAРТИЯТA НA ТРЕТИЯ ПОЛ!

105

кво стаа

преди 6 години

Лошото е,че Тръмп не се снима с Бойко в Давос,сега не го направи с ветанов и компания.А с други се снима.Що ли?

104

22

преди 6 години

този продажен тип повече няма да види парламент, но достатъчно за толкова години се е награбил. Такива като него съсипаха България , дано има провидение

103

106-ти

преди 6 години

Да не се окаже, че си на държавна заплата от бюджета на БГ. :) ясни са ни продажниците като тебе.

102

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Споко ! След като за пореден път "лошия" Цветанов е забъркал каша в управляващата коалиция, сега ще дойде "добрият" Бате Бойко и ще оправи нещата.Този филм го гледаме вече 10 години !

101

Анонимен

преди 6 години

Изглежда на Каракачанов армията му дойде много, защото там се иска много здрава работа, а той не е по тази част. Едва ли има и идеи какво трябва да прави. Опита това, опита онова, все запъртъци снася. Къде по-лесно е да си изгражда ПР с измислените "тревоги" джендърски.

100

Анонимен

преди 6 години

Или сме заедно с Русия.............или ставаме вилает на султана Ердоган.Турците вече имат планове за България.Викат ни ***. Вкараха аскера си в Сирия.Утре ако решат да го вкарат в България, кой ще ги спре?НАТО ли?Затова има само едно решение:Забрана на турските партии-ДПС и ДОСТ.Съюз на България и Руската федерация.

99

Анонимен

преди 6 години

В текста превод на таз Конвенция във въведението като част има написано историческа справка от коя година са засегнат въпроса като първоначално е 1950г,след това подновен или допълнително разгледан-1996г,и да няма за тез времена някои от стоящите начело да е подписвал по тези конвенции макар и без обнародване по въпроса,че тия сега откриват топлата вода за измиване на ръцете,или нещат да кажат та да не объркат работата и те да са героите с потупване по гърба за заслуги.

98

даниел

преди 6 години

Познай защо *** медии постояно облъчват със негативни новини ? За да може по лабилните да се депресират , другите да изпитват страх, гняв и омраза към всичко и всички , да станем пластелин в ръцете на олигархията ,кукли на конци . Отчаяния и обезверен народ е най лесен за манипулиране .

97

Анонимен

преди 6 години

Глобалистката англосаконска мафия, подкрепяна от бюрократите в Брюксел, герберите, НПО-тата, Мария Габриел................водят явна война срещу БГ-народ.

96

съеденител патриот

преди 6 години

атакистите са *** на повикване

95

аре веки чао!

преди 6 години

На шефовете май им писна от дружинката на ОП! Падна им се благоприличен случай да им кажат "Збогом", както се случи с ланшните ортаци.

94

Анонимен

преди 6 години

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ИСТАНБУЛСКИ!

93

Анонимен

преди 6 години

Цвъки сигурно от европата са го нагушили с още некой апартаментута за това сега не може да шикалкави и драпа за конвенцията.

92

Джендора

преди 6 години

Конвенцията трябва да бъде подписана.Аз не държа да се запазва това правителствоте са грубияни ,нека да дойдат други по нежнипо либерални и най вече по толерантни.

91

Анонимен

преди 6 години

Некъв тиквиникк дето до вчера биеше хора по улиците на София с викове " неможе да ме пипаш Аз съм депутат " да говори от името на народа е смвшно.Бутайте кабинета и ще ви е последния ден в парламента :)))

90

българина

преди 6 години

Волен е прав, юдомасона предател цц ще си го получи. Герберски деца още ще ***! Тоя нямаше ли три като прецедента?

89

Анонимен

преди 6 години

Путин да праща танковете в София, 10 000 зелени човечета и герберите - в затворите за национално предателство.Забрана за ДПС и ДОСТ.Корнелия Нинова - премиер, Волен Сидеров-външен министър.

88

Селу

преди 6 години

Вадя ножа и ида към Софията

87

Рашко

преди 6 години

Егати и защитника на семейните ценности - дядо, щерка и внуче! Ай сиктир бе!