13

Анонимен

преди 6 години

С това изказване Сидеров загуби няколко хиляди гласа.

12

Джендър пропаганда

преди 6 години

Още неприета като конвенция и НПО-тата започнаха своята пропаганда в детските градини на Пловдив. Вижте съдържанието на една детска книжка, която пропагандира *** идеологията:https://plovdiv24.bg/***/Bylgaria/Istina-li-e-Komiks-promiva-suznanieto-na-decata-ni-za-biologichnite-zako-772663

11

Анонимен

преди 6 години

Тиквата сплаши Сидеров със затвора в Белене и сега слушка.

10

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

9

Пешо

преди 6 години

Пуделът на Тиквун пак дава заден!

8

Пожелание

преди 6 години

Дай Боже всекиму страдащ да преодолее психиатричните си болести!Волен повлече крак, да пожелаем успех и на коментиращите тук русофили! Към бъдеще с емоционално и интелектуално здраве!

7

Анонимен

преди 6 години

Волен е трбавало да служи в казармата през средата на 70-те. Времето на апогея на комунизма,когатоот казармата освожождаваха само по три прични : тежък физически недъг, психично заболяване и хомосексуализъм.Тежък телесен недъг видимо няма.

6

ТРИПЛЕ

преди 6 години

ИСКАМ ЕДНА ЖЕНА ДА МОЖЕ ДА ИМА 3-*** СЪПРУЗИ ЕДНОВРЕМЕННО!

5

Анонимен

преди 6 години

Волен си остава прикрито-долен!

4

Анонимен

преди 6 години

Някой път сравнявам ЕС със Съветския съюз, само че разликата е, че преди не можеше да се дискутира директивите от Москва, сега поне може да си дискутира, да има обществено мнение "за" и "против", смята Сидеров.И какво от това като Борисов вече е подписал конвенцията без да дискутира със Сидеров

3

ДОУБЛЕ

преди 6 години

ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПРИЕМЕ ПОЛИГАМИЯТА!!!ЕДНА ЖЕНА ДА ИМА ПОНЕ ПО 2-*** МЪЖЕ ЕДНОВРЕМЕНОО!ИЛИ ЕДИН МЪЖ С ДВЕ ЖЕНИ :D

2

Анализ

преди 6 години

Мъдър човек! Откакто, със силата на волята си оздравя от психичните проблеми, които го измъчваха, забелязваме как води все по-зряла и национално отговорна политика!Радостно е да наблюдаваме такива гаранти на стабилността в Български, особено на фона на продължаващата серия от груби грешки на президента Радев, които сериозно разклащат стабилността на страната и застрашават просперитета на всички българи.

1

Анонимен

преди 6 години

Волене, хвалиш тоя който ти плаща стотиците хиледи евра! Хвалиш тоя който ти плаща милионите рубли! Голем *** си.