48

за Украйна

преди 6 години

Сорос , слугата на Ротшилд плати няколко миларда за Майдана в Киев, целта е да се удари и отслаби Русия..............защото Путин не дава на западните фирми да крадат ресурси-нефт, газ, злато и др.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 92Украинската армия прави етническо прочистване в Югоизточна Украйна и убива руски деца и жени, не само руски мъже.

46

Анонимен

преди 6 години

Западът и НАТО обграждат Русия от всички страни с оръжия , правят оранжеви революции в съседните държави и инсталират антируски политици на власт.Знаем ги тия западни евтини номера!

45

Анонимен

преди 6 години

Русия и сега налага геноцид над Украйна !Вече са избити хиляди украинци в Донбас.

44

анонимен

преди 6 години

Къде е смешника Микола Балтаджия - посланикът на Украйна, да каже сега колко са лоши руснаците???Сами са си виновни хохлите, подлъгаха се от западните манипулатори и си разсипаха хубавата държава.

43

анонимен

преди 6 години

Къде е смешника Росен Плевнелиев да си върне Крим от велика Русия на неофашистите в Киев???

42

за Украйна

преди 6 години

Украинците излезнаха много глупави, скачаха като маймуни на площада в Киев, сега ще гладуват...........като им е толкова акъла.Прилъстени, излъгани и ИЗОСТАВЕНИ от западните си "приятели".

41

Анонимен

преди 6 години

До 73 Василев Да абсолютно си прав !По договора за предаване на ядреното оръжие ,Русия е гарант за териториалната цялост на Украйна!Може би в договора е пишело,че дори Украйна да стане враг на Русия,със стремжите си за НАТО и ЕС,то Русия пак е гарант за териториялната цялост!Може би,ама надали!

40

Анонимен

преди 6 години

А, България кога ще признае Голодомора за геноцид над украинския народ от Русия !

39

за Русия

преди 6 години

До Анонимен 75Русия е най-великата държава на света, скоро ще ти стане ясно.Ако не вярваш-питай Наполеон и Хитлер.........американците също ще го разберат скоро.

38

за Украйна

преди 6 години

До ВасилевЯнукович може да е крал, но в сравнение със сегашните управници в Киев е направо един аматьор.Сега Украйна се командва от няколко олигарха, един от които (алкохолика Потрошенко-олигарх и шоколадов бос)беше назначен за президент от Запада.

37

Анонимен

преди 6 години

във Федерацията гледали сапунки с чекисти "в синдром на окупираната крепост за париране на народния враг" и сега всички искали да членуват в яхтклуба на чекистите, защото бил асансьор към властта, това верно ли, или партенка на Ведомости

36

за Украйна

преди 6 години

Украйна и Македония са най-изкуствените държави на света, освен това и едните и другите излезнаха много тъпички и ограничени.

35

Запознат

преди 6 години

До !!!!!!!!--55;Крим е АМЕРИКАНСКИ. Вашия Ленин 1920г. взема заем от САЩ /$500 милиона/като залага Крим.Заема не е в3ърнат. 1954г.,Хрушчов го подарява на Украйна за да го спаси.

34

за Украйна

преди 6 години

Украйна е терен на няколко войни:1.католици с/у православни2.славяни с/у англосаксонци3.Русия с/у западните велики силиЕвроатлантиците бавно загрявате, знаем това, като албански реотани сте, идола ви е Соломон Паси.

33

за Украйна

преди 6 години

Целта на т.нар.Майдан беше да се предизвика братоубийствена война м/у два братски народа-руския и украинския.Така действа глобалистката англосаксонска мафия, знаем ги тия западни номера.

32

за Украйна

преди 6 години

Майданът беше организиран и финансиран от западните служби- на САЩ, Франция и Англия.*** роля изиграха и полските католици и полските служби.Започнаха да се избиват руснаци и да се изгарят и палят православни храмове.И на това му викат демокрация...................

31

Анонимен

преди 6 години

До 43 Не дей да си толкова сигурен ,че само в Украйна на е имало колективизация и само украйнци са страдали!И в Украйна е имало колективизация и в другите републики е имало аредуване на земята и даже частно!СССР е огромен и комунизма не се е наложил за два-три дена!В Далечния изток е имало свободни зони с размери на България в които комунистите вземат власта през 1925-6г.

30

хм не

преди 6 години

не обявявайте за геноцид завета брак между мъж и жена заветно взаимоотношение с Бог потъпкване на думата завет повещение верност любов ,,фрази,, аман от комунизъм фашизъм неонацизъм хомосексуализъм човека все глупости измисля без Бог затова света е каша атеисти ,,вярваме в некаква сила,, ,,там,, те колко сили насилват да им вярваш ,,постоянно от сътворението на земята,, хм

29

Запознат

преди 6 години

До за Украйна--49;Там където е стъпил руснака 100 г. няма управия.През ВСВ Сталин подписа 3 ПРЕСТЪПНИ заповеди ; 223 ,227 и 270. Това е възможно само там и в нас. Само нашите комунисти са по--прости от руските.След ДЕВЕТИ Сталин изпрати неграмотния Ген. Филатов с 1000 главорези да учат нашите ,как по -ефикасно да убиват народа ни.