91

Анонимен

преди 6 години

Бърза е нашата прокуратура. Цяла седмица се чудиха как го отърват, а чак днеска завеждат дело. Внасяне в съда чакайте към 2049 година.

90

Анонимен

преди 6 години

Къде е б***це да се изцепи да не се занимават с дребна битова престъпност!

89

Анонимен

преди 6 години

Въпреки, че не мога да дишам герберите, бих написал, че за Московски по-голямо наказание от това няма. Съжалявам, че му се случи. Изгуби дете, а в подобни случаи, майките намразват мъжете, които са погубили чедото им. Вероятно ще го напусне. Изобщо, Московски е в много тежко положение, откъдето и да го погледне човек. Хора сме, искрени съболезнования!

88

Анонимен

преди 6 години

Много хора не могат да имат деца и дават луди пари за инвитро, а други........

87

Анонимен

преди 6 години

Майката на детето дали ще осъди бащата за явно убийство?!

86

Анонимен

преди 6 години

Да те чанчат по устав или с правилата на собствената ти игра е най-кофти.

85

Сами

преди 6 години

До тонкатаТонката ама Вие сами ще се затриете ГЕРПажиите

84

Ко?...Не!

преди 6 години

Прочетете статията по въпроса в e-vestnik.bg на Иван Бакалов, там всичко е казано ясно.

83

тонката

преди 6 години

Другарите и с този нещастен случай се мъчат да клатят правителството.ЖАлка работа,партизанска.Абе другари,не разбрахте ли,че Бойко ше ви бие на избори докогато си иска бе.Докато му омръзне,но това няма да е скоро,защото има пълната подкрепа на Европа и Българския народ.гледайте си там президента пилот Румен Ветото(:(: и му се радвайте.Нали много искахте Червен президент(:(:(:

82

Анонимен

преди 6 години

Трагедията е че бащата Московски е можел да го избегне.

81

Анонимен

преди 6 години

До 95:Мощността на ДВГ се измерва в KW (киловати) или КС (конски сили).С "Кубиците" се измерва работният обем на ДВГ (обема на цилиндрите).Моторните шейни са с двигатели с работен обем от порядъка на 500 - 900 куб. см. ("кубика") най-често.150 най-вероятно са конските сили на злополучната моторна шейна (което е доста). Повечето които се карат в БГ са с мощност 50-100 конски сили.

80

Анонимен

преди 6 години

Да, това е истината, баща е причинил смърт по непредпазливост на детето си и следва да си носи наказателната отговорност, съгласно НК.Да видим сега има ли прокуратурата *** да повдигне обвинение или ще докаже пълната си подчиненост на изпълнителната власт.

79

Анонимен

преди 6 години

хора опомнете се, спрете със заклинанията - пазете паметта на детето!!жалко за този неизживян живот, нека всеки да си прави изводите и да продължава напред. Тук обаче искам да вмъкна нещо - Ивайло освен с греха към детето си, много се опасявам че ще има и втори - няма да каже истината за това защо той се е качил на тази шейна и какво е наложило да качи и малкото момченце, това е главният въпрос, сигурно не е трудно да се досетим защо но пак казвам - опасявам се че няма да каже истината...

78

Ужасяваща глупост

преди 6 години

Няма какво да се говори такава машина се кара внимателно дори и да имаш опит с нея а пък 4 годишно дете ако въобще Ти мине през акъла ако го имаш изобщо да го повозиш трябва да е със скорост при която да няма шанс да се забие в дърво а това че си Министър и може да си правиш каквото искаш си носиш последствията!А въпроса колко и как разсъждава за ползата на Нас при управлението е излишен

77

Анонимен

преди 6 години

Ами майката, защо не е сложила детето да спи в 14,00 ч.? Малките деца спят по това време на деня, а не се возят на моторни шейни.

76

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл от съд. Съдбата достатъчно го е осъдила. Да качиш малко дете на моторна шейна и то не каква и да е а със мощност 150 кубика това е равносилно на умишлено убииство. Тези шейни които ги използват спасителлите са 50 кубикови. Самите спасители са се учудили каква е тази мощна шейна. Тя е докарана от самиян Московски не е била наета. На такава шейна да качиш дете трябва да прАщиш от мозък. И от такъв очаквате да управлява транспорта на държавата? Да ама другия път!

75

Анонимен

преди 6 години

Не съм карал моторна шейна, но очевидно тя, като всяко моторно превозно средство, има своите особености. Тези машини не са карат по обработени терени, така, че за бубуната е пълна ....Гледал съм много филмчета по Ntnl.Geographic, където брадати мъжаги карат такива шейни по планините на Аляска. Сигурен съм, че виновникът се е надценил, както всъщност във всичко, с което се е захванал. Жалко за детенцето!

74

Анонимен

преди 6 години

Наказанието по съвест е доживот, но не изключва наказанието по закон! Останалото е беззаконие!

73

Мислеща

преди 6 години

Господ вече го е осъдил! Да почива в мир детето, а това че виновен и трябва да е равен пред закона с другите е безспорно. От всичките въпроси, които се задават не видях един много важен, а именно : а къде са били другите?! Да речем министъра е бил пиян, самонадеян подведен, но нали не е бил сам а с други възрастни хора. Те защо не са го посъветвали или спрели, защо му е било позволено да вземе детето със себе си ?! Смятам, че тези свидетели също имат някаква вина!

72

Анонимен

преди 6 години

В повече ми идват сълзливите ви словоизлияния. Бог го е наказал, но и той му е помогнал. Отнел е човешки живот. А, ако детето не беше негово.