167

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Турските съграждани, по това време, са грозно манипулирани; уж са гонени, а още през първите месеци някои от тях взеха да мислят за връщане. Не минала и една година и се върнали в непокътнатите си къщи от които били "изгонени". За това, какво става с къщите на изгонените, може да попитате сърбите в Косово.

166

Исмаил

преди 6 години

До Наблюдател,брей..ха.ха робите строили черкви, а свободните нямат пари да ги ремонтират..ха.ха От това трябва да те е срам ..ха.ха не да се чукаш по гърдите. Що не направите църква както Ердоган ремонтира в Истанбул?....щото само ревете и чаката друг да ви го стори. от как изгонихте турците и полетата ви са обрасли с трънаци и се оплаквате че сте гладни.....

165

Исмаил

преди 6 години

До НаблюдателАко беше вярно това което казваш сега да се казваш Керем,Сезгин...и т.н. Запазил ли си вярата за 500г и народноста си-запазил си ги. Да ти спомена че комунистите за 50 г помакедончване на българи ги накараха да забравят българското и да го мразят.....А ти представиш ли си половин хилядолетие репресия какво щеше да остане от теб.....нищо!!!Е стига се правете на жертви и роби. Имайте малко достойнство.

164

Наблюдател

преди 6 години

А относно черквите ни - да не би султана да се бръкна за тях ? Единствената причина да се позволи това е, защото на султана му е ясно, че трябва роби да работят и на тях им трябва вяра и единение за да си вършат работата. А строенето е било на самоинициатива на миряните от парите до работата кой с каквото може, вярата ни е позволила да оцелеем и да се съхраним след Вашето опустошение....

163

ДА

преди 6 години

Премахнете двойното гражданство!!!До кога ще чакаме?Премахнете също-гласуването от чужбина!Който е тук и сърба попарата-само той за гласува!

162

Анонимен

преди 6 години

Какво става? През 1989 г. за Р-ка Турция по собствено желание и с голем мерак заминаха около 400 000 души, от тях около 50 000 се върнаха, след затварянето на границата от Т-я до 2000 г. нелегално през граница да са заминали около 20 000 души. От тогава до сега плю поколението родено в Турция стават може ли нод 500 000 души и те , че и още колко по споготбите са станали български граждани? ами след 10 години?

161

??

преди 6 години

До ИвановА в паспортите пише ли че са българи....или руснаците ги наричат унизително "татари"?

160

Наблюдател

преди 6 години

52 рода е цената за укрепването на нашата имеприя ( говорим за времето на Борис) а какво да кажем за исляма който е наложен не с 52 ами вероятно с 5002 рода избити българи за да бъдат убедени останалите, че това еначина за оцеляване ? И това налагане ни оставя 500г назад от света, благодарение на ВАШИЯ ИСЛЯМ !

159

Иванов

преди 6 години

Момчета, в Руската Федерация има най- малко ОСЕМ милиона българи мюсюлмани. Това, че си мюсюлманин, НЕ те превръща автоматично в турчин. Мохамед не е турчин, арабин е. Не позволявайте на едни измамници да ви забъркват и шашавят! Отрежете ли си сами корените, сте дърва без корен! Спомнете си думите на народния гений Хайтов- Загубиме ли България, загубили сме ВСИЧКО!

158

Анонимен

преди 6 години

До Исмаилнали искаш в Турция, за какво ти е българско гражданство?

157

Наблюдател

преди 6 години

Исмаил, не говори глупости - ислама по нашия край е НАСИЛСТВЕНО НАЛОЖЕН, това не е свобдоен избор, нашият избор е ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТЯНСТВО, това е нашата религия още от времето на Борис. Често ми се налага да обяснявам, че няма ц*ганин или турчин БЪЛГАРИН , това са етноси насилствено заселени по нашите земи. Не ставай смешен с това каква е БЪЛГАРСКАТА РЕЛИГИЯ !!!!

156

Исмаил

преди 6 години

До НаблюдателНапротив. Християнството насила е наложено в България като ка избити 52 рода болярски които не искали да стават християни.С Исляма не е така. През Османско владичество са се построили толкова църкви че вие сега не можете да ремонтирате и просите пари от нашите данъци.

155

Исмаил

преди 6 години

До Анонимен 160,къде съм писал че не съм българин?!?!Исляма от векове е българска религия и не трябва да бъркаш името и религията на някой с народност.

154

Наблюдател

преди 6 години

Ама защо да не им се дадат БГ паспорти, няма грижи: целуват кръста - т.е забравят книгата на ид*отите - Коран , забравят за "майка Турция" демек нямат турски паспорт и готово. Щом искат тези рез*ци да се българеят така да бъде. Преди мако повече от 600г никой не е искал Коран, турска вяра и т.н ама не сме имали друг избор. Готово фесчета

153

Анонимен

преди 6 години

До Исмаиле, гастербайтър, щом не се чувстваш българин и не приемаш България за своя родина, какво гражданство искаш - германско?!

152

Иванов

преди 6 години

Искам да добавя, че днешният скандал не е режисиран от Ердуган, а от масовият убиец на сирийци Путин! Путине, да ти е...... *** двулично и лицемерно! И на твойте *** русофилете!

151

Иванов

преди 6 години

Не само, че търчаха към Тюрки като бесни, ами целуваха земята на майка Тюрки, тъпчеха и плюеха българското знаме. Всички подписаха клетвени декларации за вечна вярност към Тюрки. Това само белите, с ромите историята беше съвсем различна и искам по- младите да го научат това. Всички изселници роми бяха пребити и групово изнасилени от турските джендери, съответно и върнати в България. При въпрос, какво ви направиха вашите хора там, всички отговаряха- ОБИЖДАХА НИ И НИ БИХА!

150

Zamir

преди 6 години

Do vsichki bilgari. Razbiram vi mnogo dobre, no ima golyama i strahotna greshka v situatsiyata. >Moje mnogo da ste umni, imate mnogo umni hora. Tova go razbirame, nyama problemi. Samo izkam da vi popitam neshto ? Kak ? Kato mnogo umni, mnogo razviti ... nyama kray. Taka ste. Uvajam vi. No v tova vreme nikoya dirjava ne se interesuva s tova. Nali % 100 si prav ? Trabva da ne jiveesh v Sveta. Za dobroto i pravilnoto moje da mislim samo i da gubim i da umrem. Tova e.

149

УВО БОЙКО !

преди 6 години

ЧАШАТА ПРЕЛЯ ! КЪСНО И НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД !!!!!!!! НЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА - В НЕДЕЛЯ , 11,02,2018Г. ВСИЧКИ В ХАРМАНЛИ ! ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ ! МИРЕН ПОХОД ПОД НАДСЛОВ - НЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА , НЕ НА РОМСКАТА АГРЕСИЯ !

148

Анонимен

преди 6 години

Като срещнете изселници неможе да се отървете от тях и хвалбите им колко хубаво било в турция, колко добре живеели и кви заплати големи прибирали. Кой турско знаме на къщата си (в БГ) закачил, кой с друго засвидетелствал любов към ТР, преди да поеме доброволно. Сега всичкият този аскер иска гражданство?!