33

Анонимен

преди 6 години

...ама слаби сме ще каже някой и няма с какво да въздействаме? Земята е кръгла братя, и все някой е в *** на някой, като ония ни прецакват, ще се сдружим с тия, които прецакват тях. Като ни се правят на интересни и ни подмятат, ще им сложим прът в колелата за техните проекти и конкуренти. Ще прецакаме санкциите срещу Русия например, ще охлабим границите и т.н. има механизми, но се искат топки, а не джендъросани продажни политици. Западните лицемери разбират само от едно и то не е блага дума...

32

Борис Бойков

преди 6 години

"Проявата ще бъде под патронажа на премиера Борисов."Дреме му на шмайзера на Патрона за неволите на матряла. Той е изкраднал толкова че може да си купи един цял френски козметичен гигант по избор.

31

Анонимен

преди 6 години

Ние си заслужаваме презрението и отношението и ***. Вижте ги западните мазни лицемери колко пъти ни се подиграват и ни показват, че сме втора ръка за тях. Един просто Шенген да вземем за пример, покрили сме всички изисквания, защо не сме вътре? Това дори е въпрос на достойнство, т.е. може и на колене да лазим, но ония ако си искат ще изкривят законите, но ще правят с нас каквото им скимне. Защо? Защото го позволяваме. Трябваше ултиматум - или спазвайте или ходете на майната си.

30

Анонимен

преди 6 години

Тръгнали пак да гледат авторското право я разяснете що значи това щото на село няма музикален магазин смех или видиотеки те фалираха отдавна ще гледаме турски сериали умници от третия пол

29

Анонимен

преди 6 години

А защо никой не отваря приказка за качествтот на горивата?Хем въздухът който дишаме бил мръсен?Може би някой собственик на рафинерия е прител с премиерот?!?

28

Анонимен

преди 6 години

Очакваме да са, защото са по- скъпи тук.

27

Анонимен

преди 6 години

"А Путин след бръснене Тройной ли ползва ?"Не зная. По-важно е какво ползва Кончита Вурст. Тя има много по-гъЗта и красива брада от Путин.

26

Анонимен

преди 6 години

Щом като заплащането ни не е като европейското, защо очаквате и стоките да са като техните? Разбира се че ще има двойни стандарти. За какво си мислите че ни приеха в ЕС?

25

Нагли много нагли

преди 6 години

Винаги ще сме втора ръка хора и лицемерно ще ни казват колко ни харесват и сме икономически дисциплинирани

24

Анонимен

преди 6 години

Взами например прахове за пране на Ариел от Гърция и от наш магазин и напрви сравнение. Според мен това са два различни препарата.

23

Анонимен

преди 6 години

"Финансовия шмекер...."Нема да говориш така за шефа ти че ще останеш без шекели, ей. Покажи малко уважение и не хапи ръката която те храни.

22

до 23

преди 6 години

А Путин след бръснене Тройной ли ползва ?

21

Анонимен

преди 6 години

Взимаме пример от нашите старши атлантически партньори. Те как измислиха злодея Путин и руските хакери и с тях плашат цял свят и оправдават всичките си провали.

20

до 19

преди 6 години

На некадърните, мързелеви, комплексирани, червени човечета все някой друг им е виновен за мизерията. Измислиха си мантрата за Сорос - вездесъщия злодей. Финансовия шмекер вече е на преклонна възраст и не става за плашило. Сега измислиха митичното същество ***, което дебне пред тоалетните и изнасилва пияни каскети.

19

Анонимен

преди 6 години

По надолу в темата е казано, просто изписвайте кой е продукта и на коя марка е. Не знам защо криете коя е марката и продукта с отклоненията в качеството? Пазите интересите на конкретна фирма за сметка на всички потребители.

18

t2

преди 6 години

Добре тогава, къде са българските производители, които да се възползват и да предлагат висококачествени продукти?

17

Бат ИЦО

преди 6 години

Нашите храни и козметика са на по-добро ниво от европейските, кой ви кара да ги купувате, ама пустото му - марково, вносно...

16

Анонимен

преди 6 години

До Росен Пл.А мумията на починалия от сифилис гей на червения площад, пред която се тълпят съветски мъжлета да му се кланят с какви продукти я третират ?

15

П.Петров

преди 6 години

Не се лигавете, а направо публикувайте списък с марките, продуктите и разликите в качеството!Пък ние ще си преценим какво да купуваме...

14

ЕС

преди 6 години

Западните страни сами ще предизвикат разпадане на Европейският съюз, защото не им отърва страните от източният блок да имат претенции, за качеството, за заплатите, за субсидиите в земеделието. Тоест на запада не им се иска да се изравнят нещата, защо ли.............