95

@

преди 6 години

Без нищо да знам за г-н Шарлопов, мъж който се грижи за 5 деца е добър човек. Казвам грижи, не само да ги прави.Никога не бях чувал за този човек, въпреки че бил един от най-богатите българи. Децата му не карат поршета, не се женят за чалга звезди, не се движат с бронирани коли и тумби охрана (публична информация).Лек му път. Оставил е много след себе си.На кой от нас кога му идва времето, ние не контролираме.

94

Анонимен

преди 6 години

Ами да измамил много хора в Созопол в Сандански знаем за случай във Велинград и Търново ина други места.Не е такъв за какьвто го представят някой другари

93

Анонимен

преди 6 години

Ами защо не пишат хората които шарлопов е закърпил? А те не са малко.

92

Сменете версията

преди 6 години

От 170/100 не се умира.

91

uragan

преди 6 години

Щом занесъл бутилка уиски на Соломон Паси да се черпят за разпадането на Варшавският договор става ясно какъв човек е бил.

90

Сиси

преди 6 години

Жана му химичката го е затрила. За пари и любовници. Ясно е.

89

Анонимен

преди 6 години

а как гениалните ж.у...рна-ля стигнаха до изводите какво си е казал?

88

Анонимен

преди 6 години

а как гениалните *** стигнаха до изводите какво си е казал?

87

Анонимен

преди 6 години

Защо не уточните какво са работили баща му и майка му в БКП ! А продължавате да пишете за "Тайните на успеха са труд, постоянство и амбиция"

86

Крас

преди 6 години

До the GhostКато няма на горния етаж нужното пипе нищо не се постига дори и повече куфарчета.

85

Анонимен

преди 6 години

Какво значение от кой е започнат. От някой бушон, разбира се. Важно е на кой му е харесал.

84

До 83

преди 6 години

Първо проекта созополис не е започнат от Шарлопов, като сипеш обвинения се запознай с фактите. Второ по добре ли щеше да е сега там да има една дупка? Шарлопов довършва проекта колега

83

Анонимен

преди 6 години

До scbgПише, че го е купил за 600 хил, не че го е продал за толкова

82

Петров

преди 6 години

Ех, тази пуста завист. Руснаците, турците, римляните, баща ви майка ви винаги имате оправдание за неуспехите си. Относно Шарлопов достоен човек, всеки който е гледал лекциите, чел е книгата за него може да потвърди. Да сигурно не е бил ангел, но отговаря на въпрос - От къде ви е първият милион! Вижте как е възпитавал децата си. Яд ме е само,че нямах възможностса и удоволствието да се запозная с него. Мир на душата му.

81

до 79

преди 6 години

Защото работиш за някого. Рокфелер го е казал - който работи цял ден, няма време да печели пари. Докато работиш на заплата пари няма да изкараш. Почни да работиш за себе си.

80

scbg

преди 6 години

Инвестира милиони в "девин" и го продава за 600 хил долара, хайде на бас че това не баш така. ?

79

the Ghost

преди 6 години

"Тайните на успеха са труд, постоянство и амбиция. Ако тези 3 неща ги има в мисленето на човек, той ще се справи. Капиталът идва като следствие"Бре, ти да видиш. Я да видим как сто при мен / и другите обикновени хора/ реално:ТРУДЯ се всеки ден по 9 часаПОСТОЯНЕН съм: вече 20+ годиниАМБИЦИРАН съм да стана милионерНо нещата не се получаватЗащо ли? - Няма го куфарчето с парите дето раздаваха при разпределяне на капиталите

78

Пешо

преди 6 години

Е другаре , след като поредния грабител капиталист си отиде( господ го е прибрал според вас заради греховете му) вие ще заживеете ли по-добре? И кога господ ще прибере и останалите за да ви се решат проблемите веднъж завинаги?

77

Анонимен

преди 6 години

По добре не толкова успял, но повече жив! Халал да са им милионите! А то милион вече пари ли е? За мен не са толкова много и не им отдавам чак такова значение.

76

Анонимен

преди 6 години

Бе, някой отрази ли по достойнство иновативното изобретение на Баце как пресмята колко е спаднала контрабандата на цигари? За контейнера с отпадъци и броенето на кутиите с и без бандерол е фокуса? А забелязахте ли физиономията на Горанов и цацарюгин, когато обяви това велико постижение на антикорупционната методика!?