412

Анонимен

преди 6 години

Колко трябва да си интилигентен за да видиш разликата между нас и Русия, само сравни как Путин говори и как Боко се изразява и това е достатъчно. Повече дискусия нужна ли е някому?

411

има един сайт ..

преди 6 години

сделаноунас точка ру ...... идете погледайте .... преценете .... думи всеки може да говори и пише но делата в снимки няма как се променят лесно ... а по-важното е у нас, че няма кой да хване здраво народа и да въведе ред !!! само тръни бодили се раждат ...

410

мухахах

преди 6 години

До БобиБобчо, избери някоя друга страна, че живея в Италия и ще те правя пак за смях цял ден.

409

А Бояришник?

преди 6 години

До Анонимен 518Сега е на път да оцапа гащите неспасяемо.

408

Анонимен

преди 6 години

не знам какво ще бъде след 6 г.в Русия,ама знам какво ще стане с ЕС и САЩ не след 6 ,а след 2-3 години. ЕС ще се разпадне и ще стане един мюсюлманско-африкански коптор ,където чернокожи ислямисти ще си колят и трепят за удоволствие бели хора християни,а пък весели пъстроцветни *** ще се задоволяват с атрибутите на надарените м у р г а в и ислиямисти.Колкото до САЩ поинтерсувайте се какво става с курса на долара и защо тези дни Уолстрийкт бележи исторически сривове.

407

Анонимен

преди 6 години

До БобиАко са като Кузя - по добре веднага да ги потопят за да не се мъчат.

406

Анонимен

преди 6 години

Още 6 г. с Путин: Ако Русия не се промени, ще стане слаборазвита)))А сега Русия каква? развита?Силноразвита?

405

Анонимен

преди 6 години

До БобиАсимилирам, че като вляза в италиански влак се чувствам комфортно. Руските кочини за нищо не стават. Даже наименованието 'влак' намеква за ирония. Асмилираш ли, че руснаците мило и драго дават за да отидат в италия на екскурзия, да обличат италиански дрехи и да ядат италианска храна.Асимилираш ли, че Италия няма океани от нефт и газ и дори си внася 30% от ел.енергията. И въпреки това, Италия има БВП по голям от този на РашкаАхахахахахаах

404

GRN

преди 6 години

Един от малкото разумни хора в дупката наречена Русия.

403

Анонимен

преди 6 години

На нас не 6 години ами още 6 месеца с това управление и съвсем ще изкукуригаме, а като приемем и джендърската конвенция отгоре на бедността и простотията ще видите как Бай ви *** от потурки ще сложи и поличка. Така че Русия не я мислите, тукашните плъхове да се спасяват.

402

прекрасна статия

преди 6 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЕС, НАТО, Пороченко и бистришките тигри, станахме русофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

401

Анонимен

преди 6 години

До БобиПак ли ще ни развеселяваш цял ден?

400

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПредполагам, че искаше да кажеш :"да НЕ достигаме нивото на живот в Русия", че върнем ли се на това ниво, жална ни майкаКак може да се върнеш някъде където никога не си бил?

399

Боби

преди 6 години

До 123"БАСИ Италианската икономика е по-велика от велика Русия"Това го казва човек който знае или просто вдигаш поредния ЛОЗУНГ?Асимилираш ли умнико че само ЖП транспорта който се експлоатира в Русия ще натовари целия транспорт на Италия и ще остане мястоСамо 20 ледоразбивача има Русия и строи за граждански нужди още 20 като половината са АтомниЗа военни нужди строи Ледоразбивачи Корвети каквото и да означава товаПостроиха първата плаваща АЕЦ и в момента я транспортират на север

398

вервайте ми

преди 6 години

още 800 дни и ги стигаме всичките западняци, даже ги и минаваме! Ама по емигранти и араби ахахха

397

вица на деня

преди 6 години

аххахахахах

396

копи пейст

преди 6 години

Ако си мислите,че в бг е по различно от Русия,дълбоко се лъжете.Само мащабите са различни.И от тук се краде яката и се спестява в чужбина.Парите им са там,децаята им са там,от тук само е скубането на овцете.Как иначе безработната МУ щерка си купува количка за 3 млн.евро?!

395

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 511Предполагам, че искаше да кажеш :"да НЕ достигаме нивото на живот в Русия", че върнем ли се на това ниво, жална ни майка

394

До...до БГ-Гражданин

преди 6 години

Убери си ти крушите товарищ и се умитай от БГ-форума, че тук никой не те е канил ... !!!

393

Анонимен

преди 6 години

Не четох статията но предварително знам какво пише. Само едно: - нека достигнем нивото на живот и облаги на руснаците. Луд умора нема казва народа. Спирка за Е.лка също. Как не ти свършиха плюнките за Русия и Путин? Защо не плюеш американците? Отговор: те плащат.