50

Stanimir.Nikolov

преди 6 години

Докато не се промени мисленето и манталитета ни няма да има някаква промяна.

49

Анонимен

преди 6 години

Измишльотините на Слави са ден до пладне. Форумите са бъдещето. Ще набират сила и ще стават все по силни.

48

boyko.uzunov

преди 6 години

Човекът все пак се опитва да прави нещо а вие г-да , скрити удобно зад своята анонимност, пишете всякакви безсмислени безумия !Дано Слави да успее , защото ако това не стане още 30 г. ще ни управляват разни тикви и мижетурки , които се интересуват единствено от собствения джоб!

47

Анонимен

преди 6 години

Хе-хе стадото роптае срещу политиците и не прави нищо освен да се изнася на запад и да хули по форумите тикви и тям подобни, но когато някой се наема да свърши нещо от името на стадото, то започва да мучи и срещу него. Слави може да е всякакъв но при него има ред в шоуто и всеки спазва правилата му, а на нас в държавата точно това ни трябва. Аз знам едно със сигурност няма да гласувам за нито една партия от тези в парламента, а дали ще гласувам за кандидате на "чалгаджията" ще видим на края

46

Анонимен

преди 6 години

Ние просто не се усещаме как ни се подиграва този човек . Как ще се явяваш на кастинг за политик, това да не е конкурс за мис мокра фланелка. И като Славчо те одобри какво от това . Просто ги съжалявам тези хора , които му се връзват на пиара.

45

Анонимен

преди 6 години

Този кастинг повече ми прилича на кастинга "Красива и умна и девствена и цялото бъдеще пред теб. Ще те смажа, ще те унищожа, ще проклинаш съдбата си!"Но не, този кастинг го провеждаха шестакските разузнавачки-проситутки, когато завиждаха на някое мамиче. Наклеветявахо го, че е казало нещо, например, че дъщерята на Другаря ХХ е грозна и преследването започваше. За цял живот, до ден днешен!

44

Анонимен

преди 6 години

Учиндолската мутра е новият проект на задкулисието. Играе същата пиеса като Царо- Шъ ви оправа за 800 дни.

43

Анонимен

преди 6 години

На Слави му изтича договора с телевизията и си търси нова работа. Кой нормален човек ще се явява на кастинг и то при Славуца , като това автоматично те поставя в положение на зависимост и ниска топка . Представиш ли си Славчо най умния и достоен човек в Държавата и определя кой ще ръководи народа. Просто нямам думи от гняв и срам . А и тия , които ще се явяват пред него са абсолютни комплексари.

42

Валка

преди 6 години

Какви ги говориш 33 ? Та Слави си е омърсен от корупция и лични интереси.Борисов не му разреши да строи в Лозенец и Славуца стана борец за демокрация.***.

41

Анонимен

преди 6 години

Еманципирано слугинче.Фалшивляк.

40

Някой си

преди 6 години

Чудя се защо всеки тук пише анонимно.Защо не се пишете с имената си?Така е по-лесно и удобно хем си мрънкам,хем никой не ме знай кой съм и няма да поема отговорност за нещо.Добре,Слави е ***,чалгаджия и т.н. не това начина и т.н,но ако някой от вас тук да промени нещо,защо не се пише с името си и предложи дайте да направим това или онова и да се опитаме да променим нещо.А най-лесно е да се правим на умни от дивана вкъщи с лаптопче на колене.

39

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Митю Пищова дали няма да направи свой кастинг??? Тъй де...Щом Славчо може ,защо той да не може???

38

Анонимен

преди 6 години

до 38 Слави в момента слугува на цялото БСП. Що не сме видяли да осмива Гоце в предаването си?

37

Анонимен

преди 6 години

Кажете ми една държава в Европа някакъв чалгаджия да избира моля ви се политици с кастинг. Ти да не си Айнщайн , че точно ти ще ги избираш. И по какви критерии ще ги класираш. Това е дънато на нашенската простотия .

36

Анонимен

преди 6 години

Самият Трифонов е казвал, че политиката е мръснa работа и няма да влиза в нея, а сега се извърта.

35

Анонимен

преди 6 години

до 38 тоя винаги слугува.

34

Анонимен

преди 6 години

Kaто слугуваше, не правеше кастинги.

33

Анонимен

преди 6 години

до 31 от такива като тоя кастинг промени не се получават

32

Някок си

преди 6 години

Да изразиш собствени идеи в политиката?От какава гледна точка?От името на някой си.Веднага селските каруци пътуващи към терминал 1,2,5 ще кажат "Стой,дай назад - и той ще ни оправи за 800 дни"Не е толкова лесно,като да напишеш *** реда тук или няколко висшета в Бг изкарани само с присъствие.Никой като гледам няма волята,ама всеки има много компетентност(акъл)

31

Анонимен

преди 6 години

Самата идея да се явяваш на кастинг за политик е унизителна. Предполага се, че влизаш в политиката, за да реализираш собствени идеи за управлението и за доброто на страната. Това с кастинга е нещо друго - така може да се подбират участници в порно шоу, ама политици...