93

Анонимен

преди 6 години

Ердо само пробва еврогейстанските лидери. Знае много добре цената на Турция. За всички е ясно, че към който лагер се присъедини Турция той ще има думата. Ако се присъедини към Русия и Иран Европа ще залезе и за да оцелее ще трябва да направи като Меркел-да кани тарамбуки. Западните Балкани са недостатъчни като население. Хитър е Ердо, не го подценявайте. Всичкото е пазарлък.

92

Су 34

преди 6 години

Какво ставало в Африн? Ами каквото трябва. Терористите отлитат по план. Утре ще надхвърлят 1000 отлетели.-------При 10 млн. кюрди в цяла Сирия ще ти онеме 20 години да ги избиеш всичките!

91

Бдинец

преди 6 години

Ердоган доказва още един път ,че е слаб политик!Иска пълноправно членство ,където държавата му няма начим ,да е от държавите с тежест ,от които зависи политиката и бъдещето на ЕС! Отказва се от партньорство с ЕС ,което пожелаха Норвегия и Швейцария и към което се стреми Великобритания,защото в него ,няма нищо обвързващо!Посредствен политик!

90

Jas

преди 6 години

Оправете ме ако греша, но не беше ли точно Ердоган този, който преди няма и половин година рева по митинги, медия и т.н., че на Турция изобщо не й трябва членство в ЕС?!? Че силният му и суверенен султанат ще просперира самостоятелно, че няма нужда да е в ЕС? Май много бързо обърна фурнаджийската лопата, Русия май не замести економочески Германия. От друга страна на Европа също не й трябва Турсията, айде холан излишни кахъри, не щем да имаме граница с Иран и Сирия...и с Турция в момента ни стига

89

Анонимен

преди 6 години

За разлика от Русия, Турция е изцяло зависима от чуждите инвестици. Без ноу-хау от Европа, САЩ, Корея и Япония, Турция сама може да произвежда само пластмасови кофички за кафе и тениски.

88

Анонимен

преди 6 години

Като с Щита на Ефрат. Помота се, изби къде що види местни хора и току се прибра.Нещо не си разбрал. Разчисти терористите и върна 130000 бежанци по родните им места. Вярно, че контролира района, но построи училища и болници там.

87

Анонимен

преди 6 години

Няма как в Европейското семейство да бъде приета държава, която праща военна авиация да убива собствените си граждани на собствена територия.

86

Анонимен

преди 6 години

Представям си ако САЩ решат да въоръжат кюрдите, какво ще ви се случи..Ами те ги въоръжават бре. За аскера е все едно какъв терорист праща при девиците. Все му е тая дали е въоръжен от американците или от някой друг.

85

Анонимен

преди 6 години

Какво ставало в Африн? Ами каквото трябва. Терористите отлитат по план. Утре ще надхвърлят 1000 отлетели.

84

До93

преди 6 години

Ами какво ще правиш от тук насетне? Турция ще става все по-силна и важна и това ще съсипе и малкото ти останала психика. Вземи мерки човече!!

83

Българина

преди 6 години

Ние пък не исксме, референдум България страната ни да гласува протиев! Нима ще оставим герб и бб да вкарат България в османската империя???

82

Анонимен

преди 6 години

Просто ненавиждам вас турците и всякаква мюсюлманска ***. Има шилха бензона кус мет

81

Анонимен

преди 6 години

До вчера плюс ЕС , после беше НЕ ни трябва , сега пак искалл.... Спри да се излагаш вече. Никой не те иска там.

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91Сбъркал си шалварко. Нямам нищо общо с евреите. Просто ненавиждам вас турците и всякаква мюсюлманска ***. Ще подкрепя дори извънземните стига да са против вас турците и всякакви мюсюлмани. Никой не ми плаща ненавиждам ви безплатно.

79

Анонимен

преди 6 години

ГОРДИЯ БЬЛГАРИН СИ Е ГОРД ЕВРЕИН САМО ТЕ СИ КАЗВАТ ЧЕ КЮРДИТЕ СА ИМ РОДНИНИ РАЗБИРА СЕ ЗАРАДИ ПОТРОЛ И ВОДА

78

Горд Българин

преди 6 години

До Фасул Левски 88Ми ела да го освободиш де,ама не ти стиска,че ще ви перем през шалварите. Като гледам дори днес зле въоръжените кюрди, които нямат нито авиация, нито бронирана техника направиха прехвалената ви армия на щайги. Какво стана с Африн? Нали щяхте да го превземете за няколко часа, а то вече минаха две седмици и още не сте го доближили. Представям си ако САЩ решат да въоръжат кюрдите, какво ще ви се случи. Няма да смогнете да връщате отишлите при девиците обратно на родителите им

77

Горд Българин

преди 6 години

До Фасул ЛевскиТи така ли правиш? Е ние не, защото сме българи и като си опреш челото плътно на земята и си навириш дупенцето високо във въздуха ще ти се изредим, както ти се изредиха твоите любимци от другата страна на ГКПП-то по време на екскурзията. А бе кво стана не ти ли се ходи пак на екскурзия при твоите? Предполагам, че не, защото бая ви наобиждаха, а? Е няма да им се сърдиш те са те обиждали от голяма любоФФФ нали сте си свои. Ха ха ха ха ха ха ха ха.

76

Анонимен

преди 6 години

Европа трябва да избира или приемат Турция и стават *** poveche ILI .ili se razpadat DOSTA PARICHKI VI DAVAT NPO TATA NA SOROS ZIALDEN SLEDIAT VSEKI EDIN KOMENTAR I TRIAT AKO NE E PO VOLIATA NA GOSPODARITE IM KOLKO BEDNI BALGARI MOJESHE DA SE NAHRANIAT S TEZI PARI KOITO GI DAVAT ZA MANIPOLAZII PO MEDIITEGUPSKITE SAITOVE

75

Анонимен

преди 6 години

Тоя пак ли реве бе, писна ни от него. Рева, наклонен на американците, репчеше се, бръкнаха му отза. ! После рева на Путин, наведен, пълзящ на каищка. Сега реве и на ЕС пак. Грам достойнство, нищо човешко

74

Горд Българин

преди 6 години

Този бил искал в ЕС. Ами нали до онзи ден плюеше страните от ЕС и казваше, че вече не иска, а днес пак иска. А ДАЛИ ЕС ГО ИСКА, А ? ТОВА Е ПО-ВАЖНОТО. ОТГОВОРЪТ ЗА ВСИЧКИ Е ЯСЕН. ЕС НЕ ГО ИСКА И ПРАВИЛНО. НА ЕС НЕ И ТРЯБВАТ ОЩЕ МЮСЮЛМАНИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ С ТАКЪВ НЕООСМАНИСТ НАЧЕЛО. търция не е европейска държава, какво ще търси в ЕС? То ако е така да вземем и Папуа Нова Гвинея и Того в ЕС.