322

Не вярвам на лъжи

преди 6 години

УСТАВ НА БСП ОТ 4.2.2017 г чл. 2.....БСП е социална партия посветила се на ИСТОРИЧЕСКОТОТО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА......КАК СТАВА ТОВА С ЕДРИТЕ КАПИТАЛИСТИ ПРЕОБЛАДАВАЩИ В БСП- КАК ДА СЕ ЧУВСТВАМ ЗАЩИТЕНА ОТ ГОСПОДАТА СРЕЩУ КОИТО ПО УСТАВ БСП ТРЯБВА ДА СЕ БОРЯТ ЗА ДА ГИ ПРЕОДОЛЕЯТ В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН- МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИ НЯКОЙ- ТОВА ОБСЪЖДА ЛИ СЕ - КАК ГОСПОЖАТА (КОРНЕЛИЯ) Е ЗАПЛАТИЛА 73 МИЛИОНА ПРЕЗ 1999г. ЗА ПРИДОБИВАНЕТО НА ПРЕДПРИЯТИЕТО ТЕХНОИМПЕКС, А СЕГА ЗАЩИТАВА СЪС ЗЪБИ И НОКТИ МОЕТО СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО.

321

Анонимен

преди 6 години

Така е като след 10ти ноември не пропя ,,Калашникът'',както в Румъния,а сега нека *** да ви бесят по мостове и стълбове.

320

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

319

Анонимен

преди 6 години

Де да е вярно....ама не! При бай Тошо имаше живот. Жалко за лумпенизираните младежи на които толкова бързо промиха мозъците като сатанизираха социализма и по този начин окрадоха всичко от него.

318

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

317

Моля, ко?!

преди 6 години

БКП беше шайка от дребни крадци на кашкавал БСП е шайка от крадци на едро наречени, приватизатори

316

Анонимен

преди 6 години

Милиони българи са учили в училище за престъпленията на фашисткия режим и никой за комунистическите престъпление, а те са умножени х 10. Грандиозен успех на комунистите е, че 28 год. успяват да препятстват изучаването на престъпленията им. Но свърши - закриваме престъпната им партия-наследник. Няма бивша комунистическа страна в която да не се изучават поне от 20 год. Но нашите комунисти са си били винаги наглеци безочливи - какво толкова няколко десетки хиляди убити.

315

Анонимен

преди 6 години

Мн странна статия!!!БСП вървели лъм БКП, пък Герб дето се преизбират със 101% са гати демократите :)

314

до 32

преди 6 години

Напротив. Списъците с имената бяха точно тогава.

313

Анонимен

преди 6 години

*** е в беда,спасете го сега!Освен един *** - комунист!

312

НИКОЙ НЕ ИМ ПРЕЧИ

преди 6 години

да си почитат техните реални и измислени герои и мъченици, както искат и когато решат!Само че на 2 февруари зорът беше не да се почитат загинали комунисти, а да се ОСУЕТИ, затормози и омаловажи отдаването на почит в памет на жертвите на излишния червен терор.Затова реваха като вдовици за х/й!

311

Пример:

преди 6 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО САЩ ВЪРВЯТ НАПРЕД ...СЛЕД "ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА"...??!ЗАЩОТО --С ЕДИН УДАР , ЛИКВИДИРАТ "РОБСТВОТО"!!!!ТАКА ТРЯБВАШЕ И НИЕ НА 10.11.89г---ДА ЛИКВИДИРАМЕ "руския социализъм"!!!!!

310

назад ли...?

преди 6 години

"ВЪЛКЪТ , КОЗИНАТА СИ МЕНИ ---НРАВА , НЕ!"/.....СЪЩО КАТО КОМУНИСТА.../КОМУНИЗМА --ТОВА Е ФИЛОСОФИЯТА НА ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА НА ПРИМИТИВНИЯ МОЗЪК, НА ПОСРЕСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ!/Пример--"Приватизаторката"от БКП/бсп../

309

Анонимен

преди 6 години

Един ден Бог ще си сбере вересиите.И тия неверници и децата им ще го усетят.

308

SpaceX

преди 6 години

341 Пропуснахме шанса през декември 1989 когато Петър Младенов искаше да изкара танковете а Желю Жeлев ни спря . После имаше още един шанс веднага след изборите но пак бяхме спрени а изборите признати . Така те си гласуваха Конституцията и се закрепиха в новия парламент.

307

Анонимен

преди 6 години

Как да ги разформироваме като те държат всичко? Дори и сега оръжията са в техни ръце, ако стане нещо. И агентурата си е тяхна, а и 80% от населението е зомбиране в продължение на 45 години. Нямаме шанс, така си мисля, за съжаление

306

SpaceX

преди 6 години

БКП трябваше да бъде разформирована 1990 година както всички останали комунистически партии в бившите социалистически страни. НИЕ/ВИЕ допуснахме това да не се случи и за това днес сме на опашката на ЕС ,а можехме да сме като страните от Вишеградаската четворка .

305

Анонимен

преди 6 години

Добре, че Костов им измъкна индустрията от ръчичките.Сега могат да вият от глад и безсилие, колкото могат.

304

Кака Корни

преди 6 години

И да се кодошите с мене и каквото и да говорите моят малкия в САЩ къде работи в банката взима 10000 $ кеш на месец.Ясно ли ви е?

303

сминдух енд чесън

преди 6 години

Ха ха ха ,виждали ли сте вълци вегетарианци?