31

БългаринЪ

преди 6 години

Хахахаха Димитър всичко чудесно, но да твърдиш, че Русия във военно отношение е като държава от третия свят показва ти колко си наивен

30

Димитър

преди 6 години

ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ПО-НАДОЛУ ЗА СИЛАТА НА РУСИЯ СА НАИВНО ПО ДЕТСКИ. РУСИЯ ТОВА, РУСИЯ ОНОВА. ВИЕ ПРЕДСТАВА СИ НЯМАТЕ КАКВИ ОРЪЖИЯ МОЖЕ ДА ИЗВАДИ САЩ В ПОДОБНА ВОЙНА, ВСИЧКИ РУСКИ РАДАРИ, КОМАНДНИ ЦЕНТРОВЕ И ПРОЧЕЕ ЩЕ ЗАМИНАТ ОЩЕ В ПЪРВИТЕ МИНУТИ. ПОСЛЕ ЩЕ БЪДЕ ИГРА НА КОТКА С МИШКА. P.S. РУСИЯ ДРАГИ МОИ Е ДЪРЖАВА ОТ ТРЕТИЯТ СВЯТ В СРАВНИНИЕ СЪС САЩ, ДОРИ И ВОЕННО.

29

БългаринЪ

преди 6 години

При ядрена война между Русия, САЩ, Китай, Индия, Пакистан, Франция, Северна Корея, Обединеното Кралство, Израел резултата ще е към 3 млрд убити 1 млрд ранени. Бразилия ще стане световна сила, а половината човечество ще бъде изтрито от картата на света.

28

чарли

преди 6 години

Войната не е компютърна игра,там нямаш 5 живота и като свършат,бутон рестарт.

27

Анонимен

преди 6 години

До Осман 26Амче той и Путин, във филма на Оливер Стоун за него, им каза, че ПОБЕДИТЕЛИ ОТ ТАКАВА ВОЙНА НЯМА ДА ИМА, че даже и малко народ въобще ще остане.....ама кво да праиш, нали и тия "анализатори и прогнозисти" трябва да плюскат....че животеца в краварския обор не е лесен, кредит-кредит, ама все някога трябва да се връща!!!

26

Анонимен

преди 6 години

До анониммен 23О, не се притеснявай....те вече се обединиха! Нали си чул за БРИКС! Е, за сега военното сътрудничество е само между Русия и Китай, ама другите, като гледат този изтрещял "хегемон" какви ги дроби, скоро ще се присъединят и другите!

25

Осман

преди 6 години

При такава война победители няма да има.

24

тъпчо

преди 6 години

US генералите взимат луди пари, за да планират ход на война, но даже и аз мога им кажа какъв ще е изхода от една такава война.

23

Анонимен

преди 6 години

Земята ще стане ,като във филма Пътят -прах и пепел и банди от деградирали канибали -добре е на такива " ястреби " да им го пускат редовно -щото макар и да се крият в дебели бункери -след такава война живот за тях също няма да има !

22

анониммен

преди 6 години

впк на сащ определя сьдбата на човечеството ще се затрием взаимно зарадиалчността за печалби от продажбата на орьжие цяла година брокерьт продавасамо орьжие и нищо не прави вьв вьтр план освен че намали корп даньк на богатитерусия китаи и индия трябва да загьрбят някои различия помежду си и да се обединятсрещу общата заплаха

21

Анонимен

преди 6 години

Ххахх, изказване в стил - бизнеса трябва да върви, иначе никой мало.умник, пък бил той и краварски генерал не си и помисля за война с някоя от големите сили.Между другото руснаците обезмицлиха многомилиардната стратегия на реднеците за присъствие с авионосни групи - пълна отживелица, а в зародиш направиха за смях и противоракетната отбрана, но бизнеса за милиарди трябва да върви...

20

някой

преди 6 години

Срещу Русия сухопътна операция - да, добе. Преди да тръгнат да превземат 12 часови пояса сухопътно няколко сатана-2 ракети ще им се изсипят по главите в белия дом и готово. Сухопътно се излагат от виетнам до ирак :D А

19

Бай Оня

преди 6 години

А малка и огрухана Българийка овреме да бяга от НАТО и да се сниши по-ниско от тревата, иначе няма да оцелее.

18

Анонимен

преди 6 години

С такъв акъл -този генерал и за редник чистач на тоалетни не става !!!!!!!Руските подводници са на 30 км от бреговете им и само броени минути им трябват за да заличат от лицето на земята големите им градове ....какъв флот ,какви пет лева ..това да не му е WWII да правят десант в Нормандия ...истината е ,че при подобен конфликт -побетител няма да има и крайно време е тъпърите в Пентагона да го признаят!!!!!!!!!!!!

17

Бай Оня

преди 6 години

Резултатът е ясен, пълен разгром на НАТО и превръщането на САЩ в ядрена пустия. Окупация на цяла Европа от Русия. Тая идиотска държава САЩ, заедно с гадната демокрация, гейлиберастия и с тъпия Холивуд, трябва да бъдат заличени от лицето на земята.

16

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали разбирате какво става, но те играят лошото и доброто ченге. Всичко се развива по библейски сценарий, който е фактически превземането на света и налагането на новия юдейски ред. "Сатанистките" западняци ще ни слагат чипове, а после "месията" Путин ще ни "освободи". Новата " световна столица" се нарича Астана, където е и кулата "дървото на живота". Тези хора са актьори и подготвят най-масовото клане в човешката история. Няма нужда да ми вярвате, просто проверете фактите сами.

15

Анонимен

преди 6 години

кои са тези "воЙни на САЩ"?

14

Анонимен

преди 6 години

Тези или са големи типигьози,или откровени ***!Имат ли си представа,колко "Статус 6" са вече разположени по дъното на Атлантика и Тихия океани и как могат да заличат двете "крайбрежия",на няколко стотин километра навътре в сушата?Да не говорим за балистичните ракети,изстреляни от шахти и от подводници!Краварите вече съвсем обезумяха,като усетиха,че вече слизат,направо се сгромолясват от позицията си на световен терорист!Лошото е,че заедно с тях ще си изпати и Света!

13

Жокер

преди 6 години

Ако и останалите им генерали са такива кухи манерки като тоя, руснаците и китайците въобще не трябва да се притесняват

12

Анонимен

преди 6 години

Обичат американците да си играят на война, но една истинска война този път може да засегне и тяхната територия, а това няма да е филм сниман в Холивуд!