100

Анонимен

преди 6 години

"Аз съм 9 годишен в тяло на 38 годишен мъж" Така се самозащити педофил от Чикаго арестуван след като три момичета възраст между 6 и 8 години. Джоузеф Роман който има дълго досие за изнасилвания е обвинен че три години е насилвал деца "Аз съм девет годишен в тяло на мъж"заявил той пред полиция и съдът ._____________________________________________________________________________________Как МВР как ще арестува и съдът съди хора определили се като деца .И .К УЗАКОНЯВА ТОЧНО ТОВА

99

Armagedon

преди 6 години

До Анонимен 77 И в клиники за смяна на пола. И във фармацевтични компании .

98

Анонимен

преди 6 години

Мъжът сега живее като 6 годишно момиче затворен в тяло на 52 г мъж .Той има плитки ,рокли и живее при приятели които играят ролята на мама и татко.Ето, че и без конвенция може. В Канада никой няма да го малтретира защото е различен. За изостаналите племена обаче конвенцията трябва да се наложи с огън и меч както Борис е наложил християнството върху същите племена.

97

Анонимен

преди 6 години

Няма пари за сираци, болни, инвалиди, възрастни, но държавата има за едни различни други групи....

96

Анонимен

преди 6 години

Значи хората не беха "вдлъбнати" като избираха герб, ама сега изведнъж станаха такива, понее са против някой части на конвенцията, като примерно *** обучението в училищата... Послено какви са?

95

ПРОСТО МНЕНИЕ 3

преди 6 години

с биологичните полове, по който начин се ползват тези, разбирай лгбт, социално определящите се като друг пол, та, те получават ЦЯЛАТА ЗАЩИТА, която се полага и на пребитите жени, деца и пр. пострадали от домашно насилие. Аргумент на защитниците на този КОНСТРУКТ е, че никъде не е казано изрично. Това е така, но е налице ПРАВНАТА ВЪЗМОЖНОСТ това нещо да се реализира точно по начина, от който се опасяват противниците на приемането на конвенцията. Толкоз!

94

Анонимен

преди 6 години

Да, според конвенцията е така и ще е за сметка на държавата, следователно нормалните хора пак ще плащат заради грешките на политиците.

93

1

преди 6 години

роф. Пламен Киров не ги разбира тези работи !Народа също не ги разбира тези работи !Само родните представители на "елита" като Жени Калканджиева, бившият президент,актьори, певци и т.н. разбират каква е истината. Те в дълбочина са проучили фактите и в никой случай не биха се поддали на подкуп.Именно за това те ни говорят толкова често. Ама ние като не ги слушаме ... не я щем и това си е то !

92

ПРОСТО МНЕНИЕ 2

преди 6 години

отив правата на глбт, всеки е свободен да се развива (джендари) самосиндикално, стига да не пречи на другите. В конвенцията недопустимо се вкарва едно социологическо понятие, спорен продукт на последните 30-40г. човешко развитие, редом до хилядолетно наложили се, биологични, та и религиозно съобразени категории за пол и свързани с това хиляди възможни разновидности на човешки взаимоотношения. Пляснат е този ***-пол в самото начало на конвенцията, по който начин се поставя под общ знаменател

91

Анонимен

преди 6 години

Спокойно ГеЙрб, се забиха страхотно този път!Тази конвенция ще им изяде главата! Трябва единствено да не се отказваме от дебати и да не забравяме във времето, защото това е основния механизъм, който те ползват. Да мине и да се успокои обществото и после си прокарват закони, наредби.Да, ама този път няам да станееее:)))

90

Анонимен

преди 6 години

Четох обяснителния доклад, за който почти никой не говори и там пише, че ще трябва да приемаме и да се грижим за всички нелегални имигранти, които бягат заради сексуалната си ориентация. Накратко всеки от всяка част на света ще може да предявява претенции да го приемем, претендирайки, че е хомосексуален.

89

Armagedon

преди 6 години

До Анонимен 68.Сиреч, "матряла". А още по-малко пък мнението на "матряла". И забрави,че глас НАРОДЕН,глас БОЖИ.

88

ПРОСТО МНЕНИЕ

преди 6 години

Аз лично съм против подписването на конвенцията в този вид. Никой не си дава зор да обясни какво, аджеба, не е наред с това ***. Ами, на първо място пол(секс) е биологично понятие, отнасящо се за биологичното разграничение на половете, които са два-мъжки и женски. *** е социологическо и психологическо понятие, означаващо как се приема сам даден човек като полова принадлежност.То се налага от 1970г. насетне под давление на феминизма и пр. лгбт разни там. Сега, аз по принцип не съм пр

87

От Перник

преди 6 години

Ако първия пол не помлатва втория, начи е третия!

86

Анонимен

преди 6 години

Нещо съвсем сериозно ще кажа! Много се плюе по руснаците, но знаете ли какво е характерно за тях? При сериозна опасност, катаклизъм или най-вече посегателство към идентичноста им са единни и правят чудеса. Обратното, дай им спокойствие ред и гледай какво става.., нищо! Тоест, трябва да тежи винаги дамоклев меч над тях и не можеш да ги спреш:)! Ами ние сме същите! Народопсихология, какво да се прави! Герб са близо да постигнат това! Още малко трябва! Да им е честито!

85

Анонимен

преди 6 години

Долу Истанбулската конвенция. Да си приемат където искат само не и в България!

84

Анонимен

преди 6 години

31 вида *** ли? Ужас.... От кога "еволюираха" толкова много? :) Съмнявам се и те самите дали са се самоопределили.

83

СКОРО И У НАС

преди 6 години

Канадец съпруг и баща на 52-годишна възраст с седем деца оставя жена си и децата си за да живее като транссексуално шест годишно момиче на име Stefonknee /Стефонни/ Мъж от Торонто ,Канада осъзнал че е транс сексуален когато бил на 46 докато е в брак. Жена му която не понесла това му заявила "Избирай или спираш да си транс или заминавай " Мъжът сега живее като 6 годишно момиче затворен в тяло на 52 г мъж .Той има плитки ,рокли и живее при приятели които играят ролята на мама и татко

82

холиууд

преди 6 години

Това си го представям като некъв зомби апокалипсиси или война на световете *** се размножават и напад а ние се крием в метрото (мерси бате боко) и стреляме (нема армия) и накрая идват американците и ни спасяват (те са добри другите всички останали лиоши разбирасе )

81

реалист

преди 6 години

Време за протести и сваляне на корумпираното и продажно правителство на ГЕЙ.БЕРУГИТЕ. Конституцията казва, че властта произлиза от народа, а не от ГЕЙ.БЕРАСИТЕ. НИЕ СМЕ ВЛАСТТА. НИЕ ВИ ПАЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ. КЛЕХТЕ СА ДА СЛУЖИТЕ НА НАС. ОСТАВКА !!!!