41

Анонимен

преди 6 години

А ако небежанци изнасилят(както се случва в България) дъщеря ти ти небежанците ли ще мразиш?

40

Анонимен

преди 6 години

въпросът е антисиметизмът ли провокира еврейството да стане агресивно, или еврейството със своята агресия поражда антисиметизъм.работата малко прилича на нашето де *** се и батака - скачени "шахматни" съдовеа, че английският език е от "немската езикова група", а не обратното и че много от световната история, наука и култура е свързана с немци е факт.сини очи, руса коса, високо чело и ръст са "по -високо" от брадат субект, с орлов нос и таке на темето

39

Анонимен

преди 6 години

Аз от евреин лошо не съм видял. Не съм видял и добро де. Всичко си е до човека, но ако мнението ви за даден човек зависи от това каква му е религията или етноса то тогава губите много.

38

Анонимен

преди 6 години

Няма ли други по-важни теми, примерно колко бездомни кучета заловихте днес ?

37

Анонимен

преди 6 години

Събуждат се хората, писано е

36

Анонимен

преди 6 години

Българите помнят малко, и са доста свадливи.Каракачанската казарма само ще ги оправи.

35

Василев

преди 6 години

Палестина е обещана територия на Световното еврейство, от британски министър, след като банкерите от Уолстрийт вкарват САЩ в ПСВ на страната на Англия!!!По това време Палестина е под британско колониално владичество!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

34

Бреей

преди 6 години

Пък не виждам евреин да е нападнал България. Какъв пропуск.Че вие си гласувахте за Костов и Ранът, евреите ли гласуваха за СДС?От националните катастрафи, колко победи имате до ден днешен. Ааа Инстанбулската Конвенция.Ботев - го изкарахте терорист. А предателството на Левски. Дори от турско ви освободи друга държава.Преди да съдите други народи, погледнете себе си. Израел е единствената държава предложила България за Нобелова награда. Хаджийски, тази народопсихология ще ви съсипе като д-ва

33

Българин

преди 6 години

Семитските евреи са добри хора. Лошите са ашкеназитата. Това са тюркско хазарски племена, близки до сегашните турци - подли, подмолни и радикални. Едните мюсюлмани, другите приели юдаизма, но едно и също проклето хазарско племе.

32

българина

преди 6 години

Какво очаквате от хора чиито талмуд е всъщност е наръчник на безскрупулния търговец и бандут вътре се набляга как да вземеш от гоите, те да работят и да не им платиш, докато в библията ако имаш две ризи.... Тези съсипаха европа, пак ще им се случи случка

31

Анонимен

преди 6 години

Хора,сега ще ви противопоставят,защото някой търси конфликти.Не се връзвайте на подобни глупости и пропагандни материали.Не бъдете глупави,да отговаряте на провокации,това е манипулация в най-чист вид.Да не говорим,че евреи и араби работят често заедно,а довчера турците правеха бизнес с петрол и не мислеха че умират мюсулмани.Всичко е интереси и пари.Не си струва да умирате или влизате в конфликт,заради парите или интересите на други.Ние сме много малки за тая работа,това е работа на силните.

30

,

преди 6 години

Израел от пустинята направи рай, защото е народ със достойнство. ЩЕ ИНФОРМИРАШ ЛИ НИ ОТ КОЛКО МЕСТА ТЕКАТ ДОЛАРИ КАТО КОМПЕНСАЦИИ И ПОМОЩИ СПЕЦИАЛНО ГЕРМАНИЯ И АМЕРИКА ПРИМЕРНО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.

29

Василев

преди 6 години

Евреите хич не обичаха Тодор Живков, беше ги свил и не можеха да правят зулуми в държавата!!!Истината е жестока!!!Агент Бен Филипс!ЦРУ!!!

28

Българина

преди 6 години

Дадоха им държава върху чужда територия, а те вместо да оставят света намира станаха още по нагли, значи тази държава не им е нужна щом да им се вземе, може да им дойде акъла, да не посягат на чуждото, все пак в талмуда пише точно това, еврейна е длъжен да вземе всичко на гоите. Нееврейската собственост е като пуста земя и принадлежи на този, който пръв я завземе- цитат от талмуда

27

Анонимен

преди 6 години

Само Волен - истинският политик!

26

Анонимен

преди 6 години

"Берлинчани бяха възмутени и от кражбата на 16 малки месингови павета, вградени в тротоарите, за да напомнят за жертвите на Холокоста."Това не е гаранция, че е извършено от крайно десни. Я за всеки случай да си проверят пунктовете за вторични суровини, че имам известни съмнения относно извършителите. :D

25

Агент Гълъб

преди 6 години

Тия искат тотално да промият мозъците на малките дойч дечица от малки и да станат най-импотентните откъм мислене и без национално самочувствие и ПАТРИОТИЗЪМ в душите им ! Германия я превърнаха в дойна крава на Израел и САЩ ! Винаги гледай своите хора и като ги оправиш тъйче да няма какво повече да направиш за тях тогава може и да помислиш как да помогнеш и на някой друг ама не да го каниш У ДОМА и да си носи SAVAGE културата и да ти я налага у вас си !

24

House M.D.

преди 6 години

Забавен фейлетон. А Холокост не е имало.

23

Бреей

преди 6 години

Направете му паметник на Хитлер. След евреите и ромите, беше ред на българите в лагерите.Не стига, че ви режат територии от БГ, заради "умността" да обявите война на цял свят, ами величаете този психопат - Хитлер.А сега си помислете за истинското мнение на европейците за българите?Същото като на Хитлер за евреите.Израел от пустинята направи рай, защото е народ със достойнство.А българите позволиха от рай да направят пустиня.Много показателно за народопсихологията ви.Хаджийски!

22

Анонимен

преди 6 години

Някой от вас изпита ли положителни емоции когато видя снимката?