18

Палфинггър

преди 6 години

Крадливите рабодатели неразбраха, че в джунглата всички са важни, а не само лъва. Пишман бизнесменчета мафиотчета съсипахте България и имджа ни като българи. Не ми пука за скапаните ви заплатки.

17

Анонимен

преди 6 години

"В България се отглеждат едва около 1 милион овце"По към 6 милиона са... но се приближават към 1 милион бързо...

16

Тиквофоб

преди 6 години

Пенсията ми е 171 лв. Не искам Еврото, защото тогава ще стане 85?. Знам, че пак е същата, ама ще ми е още по-обидно, че съм работил 40 години за тая скапана държава.

15

утре може би

преди 6 години

Има много българи в Западна Европа, които работят във ферми. Даже някои целогодишно. Защо не искат да го работят в Бг същото? Ало работодателчетата, мислите ли? С трици маймуни не се ловят.

14

Анонимен

преди 6 години

Може някой от Етиопия или Сомалия ако и там не са по-високи заплати но и 500-1000 евро за самолетен билет.

13

Анонимен

преди 6 години

Никой балама няма да иде за тия пари да го мокри дъжда и вятъра всеки ден без почивка 30-31 дни в месеца.

12

Анонимен

преди 6 години

e как да има кадри като давате само храна, цигари и 300 лв на месец и условия за клошар

11

Рали1

преди 6 години

Ще търсят и още как! След като направиха земеделците машиностроители или шивачки!След като обезлюдиха селата-процес,започнал края на 50 г.на миналия век и "демократитие"го довършиха като обезлюдиха и цялата страна!Сега ще внасяме от десетия свят за мижави заплати?Тези 600-700 лв.,които със сигурност са брутна сума и премията от 10 ст.на литър мляко,направо ме привлякоха,може би някои и от вас.За премиите на алчните български работодатели знаем-обвързва се с резултата,който все е незадоволитен...

10

анонимен

преди 6 години

Ама като наемат чужденци пак ли заплатата ще бъде 300-350евро?ИЛИ за тях ще се бръкнат по-надълбоко,защото за тези смешни пари никой чужденец няма да дойде тук.А,ако пък им дават по-големи заплати от тези на нашите овчари,това си е чиста дискриминация.

9

sofeto

преди 6 години

И "кавали" също!

8

Илиян

преди 6 години

Абе стига с тоя недостиг на работна ръка, стига с тея глупости за внос на работници! Заплатите стоят на ниво колкото да не измрем от глад! Айде да се вдигнат до 1500, 2000лв пък да видим дали няма да има желаещи.

7

СВЯТ

преди 6 години

РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ОВЧАРА Е СУТРИН ОТ 5 ВЕЧЕРТА ДО 2200 365 ДЕНА НА ГОДИНА

6

чобан петко

преди 6 години

Със заплата чобанлък не става!Даваш по 10 лв на овца или коза на месец,и тогава може!И това само за да пасе добичето!Другото е твой дерт!И това е долна граница!!Ако нашите другари смятат с 600 лв на месец да им гледат животинките,в голяма грешка са!

5

Анонимен

преди 6 години

Гърчете се мутри, чорбаджии, народни изедници. Сами се докарахте до това мизерно положение. Никой луд не остана да ви работи за 300 евро на месец.

4

аз

преди 6 години

опитват се да изчистят българското население от страната с политиката на мизерни доходи, за да може някой "богоизбран" народ после да засели тези плодородни земи, защото в пустинята не е много комфортно...

3

Анонимен

преди 6 години

На боко Т овчарника замира.Емиграцията решението на проблема

2

евроатлантик

преди 6 години

в парламента веднага за тая работа с радост ще започнат да работят 240 човека за 600 лв.Вие от Мозамбик ли ще търсите овчари ?

1

Предложение

преди 6 години

Трябва да прекръстят длъжността!Вместо "овчар", нека да се нарича "директор на биологични единици от първичния сектор на икономиката".И ще се намерят кандидати!