6

Анонимен

преди 6 години

Държава се прави от хората. Що за човек трябва да си за да изтърсиш една ръждава ламарина на поляната , която не е твоя . Какъв човек трябва да си за да си изхвърляш *** от балкона е ред други простотии. Е с такива хора няма как да стане хубава държава .

5

я

преди 6 години

До Анонимене айде Боко като е сега с Фандъчето на власт да вземат да ги махнат! Три милиона по-малко ще гепнат и готово!

4

Каква

преди 6 години

безпомощна държава. Всеки си прави каквото си иска. Много просто е, разлепват се уведомления за премахване на незаконните гаражи, и след предоставения срок се почва събаряне без значение дали вътре има автомобил или не. Българинът върви по линия на най-малкото съпротивление. Само след първите няколко съборени, всички ще си разкарат трошките!

3

Анонимен

преди 6 години

Това може да стане само в българия. Отиди в Париж и си сложи ръждавата клетка някъде. Цял живот ще плащаш глоби и може и да лежиш в затвора . Това е възпитанието от нашата партия БКП-БСП . Безаконие , кражби ,заграбване на чуждото , незпазване на законите .

2

zeus

преди 6 години

Толкова ли е трудно сутрин или вечер да обиколят инспектори с полиция и да изхващат на кой е гаража докато си вкарва колата?

1

Анонимен

преди 6 години

Как пък изчислиха 500, че ще им струва? Т.е. 500 кинта на парче ще приберат в джобчето от бюджета? Да викнат тумба манговЗи, без пари ще ги вдигнат. Даже за още ще питат