317

дървени философи

преди 6 години

От 9 млн.ни направиха 5млн.за има няма 20 години,а са се загрижили за международното положение.Нямате кураж да направите нищо,освен "йес,сър",седнали да философстват.

316

Галицин

преди 6 години

Не е само във филма, където естествено има подбор! Вижте архивните клипове придружаващи песните на Жана Бичевская - същите изпънати офицери, автентично заснимани с тогавашната техника, с чернобелите ленти.

315

Анонимен

преди 6 години

ДО334 РУСИЯ СЕ РАЗПАДА ОТ ВЪТРЕ. НИКОИ НЕ СЕ ХАБИ ДА Я НАПАДА.ПОЛША ЩЕ ГРАНИЧИ С КИТАЙ

314

Анонимен

преди 6 години

На всеки загинал войник от вермахта се падат 8 загинали червеноармееца. Това не е победа, а пълен разгром

313

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОбаче...какво стана с Титова Югославия?Сега решиха да подкрепят Албания и им пришиха Косово-изконна сръбска територия.Каквото им скимне,а други плащат.

312

:P

преди 6 години

334, смешен, Русия в момента я изкупуват. Никой няма да идва да я бие. :)

311

Az

преди 6 години

Първата загуба на немците е още пред 1941 под Москва. Тя показва, че нямат сили да победят и е само въпрос на време да загубят войната. Разгромът идва една година след това при Сталинград, а само още половин година по-късно при Курск кампанията се превръща в катастрофа. Т.е. само за година и половина немците са размазани в Русия и всичко останало е само хронология и статистика на нациското поражение. И никакви оправдания със Англия и САЩ не помагат - просто немците са се надценили прекалено !

310

Анонимен

преди 6 години

VSEKI KOITO NAPADA RUSIA, GO 4AKA U4ASTA NA ***.

309

Анонимен

преди 6 години

до 327 САЩ подкрепи Сталин с ХРАНА, ЖИТО, ВОЕНА ТЕХНИКА. САЩ подкрепи и Тито ЗА ДА НЕСТАНЕ , КАТО БЪЛГАРИЯ КОЛОНИЯ НА СССР САЩ НА КОЙТО ПОМОГНЕ ПОБЕЖДАВА.

308

Анонимен

преди 6 години

Проба- грешкаОще през 1983г Кисинджър се зае да подготвя Китай за противовес на Русия.Но...не унищожиха държавната икономика за разлика от нас,а я стимулираха.Но вече се хапят,защото Франкенщайн излезе от клетката и вече е опасен.

307

:)

преди 6 години

Вече няма нужда да се води война по завладяването на Русия. Достатъчно е тези с многото пари просто да я купят. :)Интересното е, че нито Германия, нито Китай изпозлват интернет тролчета, както го прави Русия. Имам някакво съмнение, че в края на варианта русктие тролчета ще останат без работа.

306

Анонимен

преди 6 години

Ами имат актьори за това, а не куркузъбели като да не казвам кои!

305

Анонимен

преди 6 години

"Мата Хари" е руски филм,Битиви е руска телевизия- как искаш да изглеждат руските военни в него тогава?

304

БГТРАКИЕЦ

преди 6 години

ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА И СЕ УЧЕТЕ ОТ НЕЯ,НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕТА.

303

ognyanz

преди 6 години

С едно изречение: който е тръгнал срещу Русия не е спечелил.

302

:)

преди 6 години

Това, което можеше да е Русия днес (с добро управление): военен и икономически хегемон, днес го изпълни Китай. До 2020 г. по големина, китайската икономика ще бъде 4 пъти по-голяма от американската. Китай в момента печели всички икономически битки в Африка, САЩ изгубиха много и тепърва ще губят.Китай напира да инвестира стотици милиярди, като просто изкупува отрасли, предприятия, хора. Русия няма план как да се противопостави, тъй като иконимически няма ресурс тя самата да направи инвестиция.

301

Галицин

преди 6 години

По една телевизия дават ,,Мата Хари'' Вижте как изглеждат руснаците във филма! Изпънати, униформи, красива работа, доблестни мъже.Френските военни изглеждат като някакви льохмани в сравнение с тях! Ненада грустить господа офицерьi ..................................................

300

до 321

преди 6 години

То затова британския цар днес отива да се моли в Китай за сътрудничество.Комунистически Китай!

299

юбералес

преди 6 години

Основната стратегическа грешка на фюрера беше че остави англичаните да се евакуират при Дюнкерк. При пленяването на британската армия и окупирането на Британия, САЩ нямаше да има къде да стъпят за десант в Европа, а СССР щеше да се здаде без бой. Но след Майдана в Киев, и вземането на Беларус след десетина години, план Барбароса ще е изпълнен.

298

до 316

преди 6 години

Грешката на Хитлер е, че изобщо нападна Русия! Това е грешката и на днешните умни красавци, които се прехранват с плюене срещу Россия! Накрая и те ще отнесат кросното!Историята е Учителка, но трябва и всеки сам да положи усиля да се поучи!