23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18 Абе ти имаш ли представа какво бяха 10-12 хиляди долара през 90-та година? А и тези 65 хил. за двустаен панел откъде изобщо ти хрумнаха?

22

Анонимен

преди 6 години

Същото казаха и преди да започне световната криза. Тогава си спомням че един квадрат достигна 500 евро. Тогава се опитваха да ни втълпят че ако сега не купиме имот след няколко месеца цените щели да скочат двойно. Да така скочиха че се сринаха като срутена барака. След сриването купих къща която преди това струваше над 100 000 евро а я купих за 50 000 евро. Двуетажна масивна къща с 80 квадрата на етаж с 1 декар двор. На 10 км от София. Тарикатите ги *** у въздуха брокерчета!

21

Анонимен

преди 6 години

само да Ви обясня, че стандарта на живот в Софиясъс тези заплати, наеми и жилищае най-лош спрямо навсякъде другадедруги градове или извън странатаи не си струва човек да работи и да си дава здравето в София

20

ПОСКЪПВАТ ,БЕ....

преди 6 години

КЪДЕ ДРУГАДЕ ШЕ НАМЕРИТЕ , ТОЛКОВА МРЪСЕН ВЪЗДУХ В ЕВРОПАТА.......АКО НЕ У СОФИЯ ....??!

19

от 19

преди 6 години

65000 ееро , а не 6500 - поправка

18

Анонимен

преди 6 години

10-12 хиляди долара струваше двустайна панелка в Младост през 1990-1991 години. Сега същата тази панелка, остаряла с 27 години, струва 6500 евро. Тогава пак чакаха балона да се спука и им се досвидя да дадат 10-12 хиляди долара. С идването на демокрацията очакваха, че жилищата ще ги раздават без пари и май продължават да вярват в това.

17

бай х

преди 6 години

глупости , ще ви се да поскъпва ... и на брокери и на банкери

16

Факт

преди 6 години

Утре цените ще са още по-високи, вдругиден пак ще скочат нагоре, а някои цял живот ще чакат балона да се спука. Ей, богу не ги разбирам. 28 години цените се движат само нагоре, с леки кратки спадове при кризи, а те чакали балона да се спука. Ами чакайте си, щом си нямате друга работа. Аз не чаках и успях да си купя евтино, а сега това са много пари.

15

Имотите поскъпват..

преди 6 години

..АМА НИКОЙ НЕ КУПУВА ,НЕЩО....

14

Анонимен

преди 6 години

Има ли балъци да купуват на тези цени?

13

Анонимен

преди 6 години

Егати балона. Строителството излиза не повече от 700левааа на м2, а предприемачите искат 1000 еврака. Ама не е виновен този който яде баницата. Ако имахме държава, която да вдигне данъците при втори имот, ще лъсне истинската цена на копторите!

12

Анонимен

преди 6 години

Купувачите не чакат, а вече ПОПРИВЪРШИХА, а брокерите са глупави аматьори, които нищо не могат да предвидят, защото нито имат достатъчно информация за статистически анализи, нито имат елементарни куонтитатив познания за това. Всичко е само на думи. След година, две центите отиват надолу и това са нормални ценови движения, след такъв рязък скок, какъвто имахме.

11

Men

преди 6 години

Поскъпват, но купувачите не бързат. Това означава 2 неща - или няма купувачи или купувачите не искат да купуват, тогава как така имотите поскъпват? Май поскъпват само в главите на измислените брокери. С темпа който се строи е видно, че след година две ще има краш.

10

Анонимен

преди 6 години

Бързайте защото ще свършат, ако нямате пари теглете заеми. За 30-40 години ще ги върнете, нищо, че след 30 ще сте на 50.

9

Анонимен

преди 6 години

Баварският министър на вътрешните работи Йоахим Херман се обяви срещу приемането на България в Шенгенската зона, съобщи БНР. Според него това е позицията и на неговия Християнсоциален съюз - баварският партньор на управляващия Германия Християндемократически съюз на канцлера Ангела Меркел..... ЯЗЪК ЗА МААНЕТАТА НА ТИКВОНИИ ВЕЛИКИ ПРЕД БАБА МУ МЕРКЕЛ. ОЩЕ МАЛКО ЩЕШЕ И ЕДНА ШПАКЛОВКА ДА И НАПРАВИ НА СЛИ..ВАТА МИ..РИЗЛИВА!

8

Анонимен

преди 6 години

Въпреки глупостите за надут балон и пр., истината е че сезона на покупко - продажбата на имоти точно СЕГА ЗАПОЧВА, тъй като предстоят пролет и лято, когато търсенето е най-голямо! Съответно цените ще растат!Друг е въпроса че банките само това чакат, и ви изнудват с огромни лихви и заробващи, целоживотни кредити! Изхода е, да съберете поне 1/3 (това е минимум, и по-добре да е 1/2) от цената за имота в брой! Не е лесно, ама да се живее в голям град е скъпо удоволствие, като не ви изнася обратно на село и хващате мотиката

7

Анонимен

преди 6 години

Ама как да не нарастват цените, то е направо идеален за живеене град това. Какви условия! Каква инфраструктура! Какви прекрасни хора! Разбираемо е, че българинът е готов да се загроби от заеми, за да може да си позволи да бъде частица от тази безмерна прелест.

6

?

преди 6 години

Не разбрах от статията ,да купувам ли ,че ще се вдигат или да чакам ,че ще падат ?

5

Анонимен

преди 6 години

надувайте го още тоя балон и без това е за пукане

4

?

преди 6 години

Мечтата на продаващите...