57

Анонимен

преди 6 години

Калканджиева има един бая голям белег на корема останал и от времето в края на 90-те , когато изяде един бой -следствие на разпределение бизнеса с платени к**и . Агенцията и е чист параван на скъпоплатен бардак!!

56

Пимп

преди 6 години

Аз съм за правата на жените и истанбулската конвенция.

55

трафалгар

преди 6 години

До Моралти май живееш в турското робство и ти е кеф да се правиш на много велик, защото си никой ...гледай си там ремонтите на покриви и кабелите и толкова .

54

Не се излагай, Жени!

преди 6 години

Правата на жените са добре защитени от нашите закони. И срещу насилието си имаме добри закони.Проблемът е там, че у нас често пъти не се прилагат на законите, нито се санкционират нарушителите им!Измисленият трети и трийсет и трети пол също са защитени от тормоз чрез законите ни.Проблемът е там, че някой иска насила да превърне нормални деца в третополови, още преди самите те да могат да разберат значението на тези неща.И запомни! никой не е по-мъдър от народа, дори и "Мис"-ките!

53

Анонимен

преди 6 години

Стига сте ни занимавали с мнения на знайни и незнайни хора.За нас важно е какво ще кажат Патриарха и Папата!

52

хах

преди 6 години

ОО тази не казва нищо ново. Нейната позиция я знаем.Тази деца имаше ли?

51

vbn

преди 6 години

тази и за управител на тоалетна чиния не става

50

Анонимен

преди 6 години

Цитат: "Ако има трети пол, аз не бих искала и той да бъде тормозен"+-+И аз не искам всичките над 7,5 милиарда вида пол да бъдат тормозени - всеки човек е отделен пол според неговите предпочитания.

49

Anon

преди 6 години

А бе Жени- точно ти да мълчиш- много къса ти паметта - забрави защо и как дръпна. Мислиш, че ставаше за нещо друго? Трай си и се радвай как 90-та те видя ти знаеш кой...

48

Пророкът Гочо

преди 6 години

Късно е, Жени, за китка - в партията на Тиквата кокошките са точно определени и нови не се приемат.

47

трафалгар

преди 6 години

за църквата знаем - там е сборище на нежни мъже с крехки души и развратни тела !

46

трафалгар

преди 6 години

браво жени ! тя корни така мисли, но нали мрази серж и са напук му прави като отрича конвенцията !! прогресът не може да се спре от *** в потури!

45

Анонимен

преди 6 години

Докато стигне Чичлина има още доста хл.., пардон, да изяде....

44

:)

преди 6 години

Абсолютно е права за църквата..изобщо странно е че се вдигна толкова врява за това. Очевидно е , че се натиснаха съответните бутони някъде от Север...защо ли така не се активизира такава енергия за несправедливостите в нашия живот, за корупцията, за безденстващата съдебна система...

43

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми как изглежам в очите на останалите европейци...

42

Гошо

преди 6 години

Към колко часа да очакваме поредната статийка в защита на конвенцията? Изгубихме им бройката днес. Забелязвам, че вече не се и мъчат да ни я пропагандират като защитаваща жените от насилие, защото им стана ясно, че разбрахме за лъжата им. Направо за разни ЛГБТ и трансджендъри започнаха да хленчат. Показахте ли си лицето?!

41

Дедо мъди

преди 6 години

Мадам Жени, не е ли притеснително у нас манекенки да се сколняват за компаньонки?

40

рускиня

преди 6 години

Господи, ако и тази примитивна дама ще се дава акъл....... Тя прочела и не е видяла нищо притеснително. Ами ,другарката, марголинова може ли да чете? А може ли да анализира прочетеното. По свое желание спала с мутри и мутра я направи на кайма - сега ще се пише боркиня за права и свободи.да се занимава с доставка на компаньонки на заможни и да мълчи.

39

Анонимен

преди 6 години

Da ima i za pedofilia, i za seriinite ubiici, i za iznasilvachi prava. I te stradat.

38

статия смешка

преди 6 години

Имаме си закони. Не ни трябват закони над законите наложени от чужди организации, само за да се чувстват някакви групи специални. А Жени да си гледа работата и да не се мъчи със закони, не и е по акъла.