121

Анонимен

преди 6 години

Посетете Пазарджик,в централна част и ще видите как изглежда една градина в центъра на града,едни алеи,едно осветление,....всичко потушено ,строшено ,без тревно,....А ремонта ,като че ли е бил ,само и само да облагодетелства кмета ,наместниците му,престъпността...Навсякъде в България е така ....и народа търпи....Крадат го,унижават го,лъжат го и той търпи....Народ мазахист ....Докога.....

120

Бентли

преди 6 години

"Допълнителен плосък данък 40-50% върху имотите, колите и влоговете за да съберат пари за затворите, болниците, ВУЗ и МВР."Подкрешям, при условие, че и на вас бачкерите наложат допълнителен плосък данък 40-50& върху заплатите и влоговете и парите да отиват за затворите, болниците, ВУЗ и МВР.

119

Чичо Знайко...

преди 6 години

Ами те по принцип най-големите измамници и бандити карат коли с немски номера. Има фирми които уж отдават колите под наем. Колата се води на фирма в Германия и нашето момче като го спрат той вика е аз дадох 1000 евро карам я "само" този месец и не могат да им кажат нищо. Да проверят например колите с номер SHA и подобни. почти 90% от техните шофьори са в сивия или напълно незаконния бизнес и не могат да дакажат доходи

118

Плевел Росналиев

преди 6 години

А мен шъ *** проверявате ли - купих тука на една синотичка един Лексъс и едно имотче в Халкидике - 12 декара.Ми штото тя много добра - вечер ме шляка с уреда, а денем обикаля тв студията да разправя какъв мАж съм бил.

117

Анонимен

преди 6 години

Просто показване некадърност и корумпираност на държавата...Какво стана с кмета на Пазарджик,с кмета на Хасково ....НИЩО ...та така и тук...,ще се плати на определените хора и всичко се изчиства...Но се изчиства само в България ,...,навън от страната не случайно говорят коя е най корумпираната и престъпна законно от самата нея държава....Срам и Позор...Всички скоро ще сте в затвора..има и възмездие в този живот и то наистина не забравя...

116

Киртак

преди 6 години

Вече забравихме "Комар" при Костов и Б.Бонев. На фирмата в която бях тогава не й пипнаха BMV M1, Ауди 100, Джип Гранд Чероки, Мицубиши Паджеро! А прибраха за няколко дни старо Ауди 80 с което се транспортираха стоки и пари!!!! За снимките на имотите от вертолет преди години не питам. Иначе ще следим новините около Донев, Дончев, Прокопиев и сие.

115

Анонимен

преди 6 години

Сещате ли се преди време как един се разприказва при Венета Райкова, каза че сигурно ще го убият дето се е раздрънкал и така и стана. Хората които го убиха карат тези коли и дърпат конците на държавата без значение кой е на власт. Все пак гроп трябва да се разкарат от властта ида се пробват други да се спряват. Тиквата показа че не може.

114

Кура ми Янко

преди 6 години

Бати Митка Килифа е единия, другия кой е?

113

Дамян 73г.

преди 6 години

По времето на диктатора Тодор Живков при социализма и 45 годишната руска окупация на България активните борци и партийците масово се возеха на Майбахи, Бентлита, Ламборджинита, РолсРойсове и Ферарита, но вестниците тогава не пишеха за това защото при социализма нямаше демокрация и свобода на словото.

112

Бойчо

преди 6 години

То да са само те. Елате в Г.баня. Що народ живее по къщята и не плаща никакви данъци. Само да мине една проверчица по периферията на квартала вечерно време и ще излови и сумати народ без адресни регистрации.

111

Анонимен

преди 6 години

до 121! Дано и мутрите да проверят, ама надали! Там нещата са свьрзани като свински черва!

110

Анонимен

преди 6 години

Пак ни вземат за шарани !!!! Такива имоти и автомобили не ги купуват физически лица, а юридически!!! Накрая ще се окаже, че парвенютата са си ги взели на втора ръка, а Цацоратурата и Тиквеният му шеф ще проверява на босия цървулите!!!

109

Цвъко Осмака

преди 6 години

Абе навъдиха се едни самосиндикалисти напоследък - минават метър. Не може да караш ферари, ако не си заработил едно и за нас.

108

Анонимен

преди 6 години

Нормалмо е при демокрацията умните и кадърните да карат ферарита и бентлита а загубеняците и смотаняците да стават сугрин в 6 да им бачкат за да изкарат надника за да си платят тока. парното, водата, застраховката, да си върнат лихвите по кредитите и ипотеките и да остане нещо за храна и за децата.

107

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

И НАКРАЯ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ЗАКОННО И ЯЗЪК ЗА ПРОПИЛЯНОТО ВРЕМЕ ЗА ПРОВЕРКИ И ПЪЛНИТЕ ЧАНТИ НА ПРОВЕРЯВАЩИТЕ. НИЩО НОВО. ТОЗИ СЦЕНАРИЙ СЕ ПОВТАРЯ. И ДРУГ ПЪТ Е БИВАЛО. И КАКВО НИЩО. ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. НЯКОЙ ДА Е В ЗАТВОРА ????????????????

106

Анонимен

преди 6 години

Milioneri miliarderi v bg proishoda i parite im imoti dkspi holi kasina hoteli ka6ti dvorzi krali dalaveri davat pari na partii sa isbori datenija na mvr po vremeto na zvetanov gerb i tn dano da rasbereta dalaverite im na jivkoviskite milioneri na lukanovite kostovite dimionovite i tn vtemena krali ohraneni Mutri i semstvata im rasbira se i mutresite im proishoda na vsi4kite milioni imoti firmi na bogatadchite v bg korupzionni milioneri v bg

105

Анонимен

преди 6 години

В добрич двама *** карат поршета с добричка регистрация ще ги проверявате ли ??

104

Анонимен

преди 6 години

Колежката от съседния блок метни едно кафе бре

103

АНТИ

преди 6 години

Със тез проверкидругари и другарки,вожда Тиква с васпак се гъбарка.Ферари, палати и Майбаси,ще имат гордиБг олигарси.

102

Баро Каров

преди 6 години

Абе, Бока, от тука ли требеше да научим за тая заплаха? Бе пиши един есемес, че земем да дигнем кръвното бе!