279

Нормален българин

преди 6 години

Мен не ме бъркат *** мендъри. Да си се определят как си сакат. Мене ме интересува когато ми е криво, че няма ракия да мога да пребия жената, че да ми отмине.

278

Анонимен

преди 6 години

Скрий са ***

277

Анонимен

преди 6 години

СОМО НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!!! ГЕЙ БРАКОВЕТЕ МОЖЕ ДА СЕ УЗАКОНЯТ !!!НО НИКЪДЕ НЕ Е КАЗАНО В ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ УЧИ ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕ !!

276

реалист

преди 6 години

Евро.Гейските фондове приклюват, вече може да напускаме ЕС, че много извратено взе да става положението. Нашите депутати станаха милионери, и забравиха обещания и ценности.

275

Анонимен

преди 6 години

Каква конвенция бре, българинът обича да си бие жената и децата. Традиции са това, вековни.

274

Анти-геЙрб

преди 6 години

Не съществува мерна единица за времето което ще е нужно на българския народ за да приеме стамбулската педеращина! Единствения въпрос който е пред хората, е дали ще ви изметем ПРЕДИ извънредните избори! Вигенин отказва, грозната очилата кобра - захариева подписва! Това са фактите!!!Сами се закопахте!

273

Нина

преди 6 години

Кой ще преподава на учениците " *** " образование? Нека първо депутатите от ГЕРБ да обявят прием на студенти по тази специалност в Софийския университет.Тези,които са за конвенцията да кажат кои и колко им е платил. Как и кой е разрешил в България да има фондации по " *** " образование без да е подписана конвенцията?

272

Майтапчия

преди 6 години

Неуспялата кандидат-"майка" на нацията може пък да иска да е "баща"?Няма да е трудно,поне за фейса....

271

Родител

преди 6 години

В конвенцията се споменава за *** проповедници,които могат да влизат навсякъде безпрепятствено. Това означава че могат да влизат в детски градини и училища и да проповядват извращенията си.

270

Анонимен

преди 6 години

НИКАКВО ВРЕМЕ НЕ Е НУЖНО ТРАВ...ИТ ТАКЪВ ! щЕ ВИ ИЗБИ. НАРОДЪТ ЩЕ ВИДИТЕ

269

Суджука

преди 6 години

Ние от Герб начело с нашият лидер сме горди *** ,обичаме симитлийски суджук но най много ни харесва брюкселска наденица с бял сос.

268

Анонимен

преди 6 години

Сериозно и без заяждане. Погледнете жените в ГЕРБ с които Б.Б, толкова се гордее- Цецка Цачева Деси Атанасова, Екатерина Захариева, Румяна Бъчварова,Мария Габриел.Можете ли да сте абсолютно сигурни, че са жени. Те са представители на някакъв междинен пол.В зората на ГЕРБ, калинките поне приличаха на жени.

267

h

преди 6 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС !28 години грабеж и унижения стигат !!!28 години хомосексуалистки "ценности" и толерастия стигат !!!28 години под Американски ботуш стигат !!!

266

М, да ...

преди 6 години

Гледах видеото на* на ефира относно джендъра(вижте пополина вокс).Там имаше интервю на разни хора по този въпрос: едни казваха "за",други "против" ИК. Пополина питаше и тра.ве.стити,те й отговаряха,че са "ЗА" узаконяването на травестията и смяната на биологиния пол.-------------------Скрили са останалата част от интервираните, т.с дават само част от картината! Представям си колко са били възмутени и отвратени останалите дето са против тази Конвенция, което са ги резнати от кадър! -:))

265

Аз

преди 6 години

Браво, все още има народ! Отдавна такова единомислие не се е случвало.

264

зорница пеева

преди 6 години

да се приеме закон че завършили рабфак да не могат да заемат високи административнидлъжности в България, защото:нямали са акъл да се явят на кандидатстудентски изпити и да участват в борбата "16 души за едно място" .Даже децата на АБПФК се явяваха на кан-дидатстудетски изпит, а тези от рабфак влизаха с курс и без да се състезават на кандидат-студетски изпит, това бяха слаби студенти и натегачи на партии после, а и преди.

263

Анонимен

преди 6 години

Подпишат ли са пътници! Няма кой да им помогне. Даже и онези от Козяк.

262

Анонимен

преди 6 години

За едно потупване по рамото дженджър Бойко и компания са готови да продадат Родина, вяра, децата на България. Дами и господа народа иска мъст за вас, вашите деца и внуци.

261

Анонимен

преди 6 години

Тая Цецка Цачева е толкова ***..............като на слона ..............!!!

260

Анонимен

преди 6 години

Гледах видеото на* на ефира относно джендъра(вижте пополина вокс).Там имаше интервю на разни хора по този въпрос: едни казваха "за",други "против" ИК. Пополина питаше и тра.ве.стити,те й отговаряха,че са "ЗА" узаконяването на травестията и смяната на биологиния пол. Ако има толкова "хора",желаещи да бъдат травестити,хомосексуалисти и да си сменят пола,добре-никой не им пречи,стига тези да не парадират и да не налагат извратеността си над нормалните хора-мъже и жени.