100

Анонимен

преди 6 години

Ами нека дигнат заплатите да ползваме ток :)Нали искат еврото да влиза нека вземаме по 1500-2000 евро на месец и всичко ще е ок

99

Анонимен

преди 6 години

Зелен билет в деня, вкойто въздухът е вече замърсен??!!?!?Идеята е въздухът да не става по-мръсен от колкото е??!!!Защо Фандъкова направи 1.60 билета?????Фандъкова е напъно некомпетентна !!!! Никаква идея и желание да се справи с проблема, а София има над 1 милиард бюджет !!ОСТАВКА

98

До 92

преди 6 години

Нито съм червен нито и гласувал за червен кмет. Но просто Ф иПука нещата от контрол и оставя определени фирми да и диктуват политиката май.

97

Анонимен

преди 6 години

До Eмо червения *** 91Ето ти някои неща , които да направиш за себе си и ще си доволен от живота:- Купи си голяма и красива къща в полите на Витоша.- Купи се най малко две коли , за зимата джип , а за лятото друга .- купи се собствен офис и направи печелифша фирма. Да изреждам ли още ?

96

Анонимен

преди 6 години

Герберастка работа, друг мандат няма да видят, помнете ми думата! И Фандък-подложка ще е вън и кухата Тиква ще го изритат хората! Толкова поразии направиха , разсипаха държавата!

95

Анонимен

преди 6 години

1СОФИЙСКИ ***-фирмата не плаща за машини и консумативи и вместо да пакетират bokluka го горят , а парите в джоба на ГРОБАДЖИИ.2ТЕЦ-вместо да си оправят филтрите и да горят качествен материал.Tе пестят и генерират тлъсти печалби.3Фирмите с пещ . Има няколко , които изгарят и много опасни медицински отпадъци.Всичко това го дишаме. Мрем! ние и нашите деца. БРЮКСЕЛ МЪЛЧИ. E,basi ДЪРЖАВАТА.ТИКВАТА И ФЪНДЪЧКА - мега некаадърници

94

Фен

преди 6 години

До 90. Бих ходил пеша и само пеша. Да пих оставил колата, ако има нормална инфрастриктура за пешеходци или велосипедисти. Даже ще се чувствам много добре. Но за голямо съжаление в момента няма как да се ходи пеша или с колело. А и да уточня.колата ми покрива ето стандартите. Има катализатор.

93

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега и Червени каскети???! Нехаресването на това което се демонстрира, че се прави, а то е проформа, не ме прави фен на ***. Всичко в СО е подчинено на финансовият интерес на партиите които са представени там. Знам от близки, че за да се привежда София диша се дават 2 милиона евро. От които се харчат не повече от 300-400 000. Останалото се краде и разпределя. Така е с всичко! Фандъкова щеше да бори корупцията в Софийска топлофикация, нищо! Тока скача, нисък стандарт.

92

Анонимен

преди 6 години

Измислици- Премислици! Всички да сме се качили на автобусите а цялата герберска сганн и техните гласоподаватели сутринта се возеха в лимузини и класни коли!

91

Анонимен

преди 6 години

Ako в Чернобил раздаваха зелени билетчета всичко щеше да е наред, нали?

90

Анонимен

преди 6 години

До ХахаКак може да сравняваше Младост и Люлин с Бояна и Драгалевци :) Не се излагай, да имаш къща с двор е нечуван лукс

89

Анонимен

преди 6 години

До Фен 88Другарю червен суджук , гладна кокошка просо сънува. Софиянци никога не са гласували за кмет от БСП и няма да гонаправят. Всички помним празните магазини и купоните за хляб при гладната Луканова зима.

88

Eмо

преди 6 години

Вместо псевдо мерки, ето ви няколко предложения (стига да има кой да ги изпълни): 1. Постройте многоетажни паркинги в центъра и кварталите с такса максимум колкото в "Зелена зона"; 2. Мийте всяка нощ улиците, както беше преди 30 години; 3.Допускайте в центъра само коли с "Евро 5" и нагоре, като ги снабдите със съответен стикер; 4. Глобявайте безкомпромисно гратисчиите в градския транспорт без оглед на етноса им, за да има място и за плащащите... Да изреждам ли още?

87

Анонимен

преди 6 години

До ФенА удобството не пешеходците няма ли да те накара да оставиш колата?

86

Хаха

преди 6 години

До 87. Ако Младост, Люлин и Дружба са гета. Единствените квартали с инфраструктура. Какво са Бояна, Драгалевци, Симеоново, Витоша,Манастирски Ливади, Бъкстон, Малинов долина. Всичките се топлят а твърдо гориво. С малки изключения на газ. Нямат тротоари. Вечни задръстени улици, кал, септични ями и т.н.

85

Фен

преди 6 години

Само редовен, бърз, Чист и безплатен гр. Транспорт може да ме накара да го ползвам. Е ако поне първите три са изпълнени и цената за ползване ми излиза малко по-малко от колата само тогава бих го ползвал. Но с метро на 10-12 мин и средна скорост под 40км/час. За какво говорим. Гр транспорт в Се фактически няма. Има поредна фирма за източване на общински средства. Време е да има смяна на кметицата.

84

Анонимен

преди 6 години

Интересно , ако ГЕРБ нищо не правеше в София как щеше да се чувстват сега червените каскети. Техния Тодор Живков и БКП направиха няколко квартала като Люлин , Младост , Дружба , Обеля и др. които станаха гета за неудачници и живеят в коптори и чакат комунизма , когато всичко ще е безплатно. Да ама не стана . Сега София е един красив Европейски град с метро , магистрали , надлези , подлези , нови училища и детски градини и много още хубави неща . Това е другари истината .

83

Gamble45

преди 6 години

Уоу!! Ти да видиш, само 1 лев а в Македония е безплатен!!

82

До крайния

преди 6 години

Спри се бе човек! Не разбираш ли, че обществото е разделено по една причина, корупцията и еднопартийната власт. Разделението е такова, че въпреки търпението на българина ще има взрив. Недоволството не е подклаждано, съществува видимо и расте. Само не ми казвай за "честния" си бизнес, не съм на 15 години. В същността си обикновения българин е добър човек. Но поставен в ненормални условия, лъган, грабен и унижаван се превръща в лош човек. 29 години се краде и лъже, няма една програма за 50 години.

81

IBM AI Watson

преди 6 години

IBM BOT VER. 0.725252.8356777.54MODULE: Seek and locate evil.MODULE: Lang BGФирма-"Со'фийски бо'к'лу'к" горят отпадъци вместо да ползват машини за пакетиране и складиране на бок'лук'а.Фирма-ТЕ'Ц СТ'РУ'*** не подменя старите филтри с нови за техните пещи. Изгаря евтини *** вместо да ползва екологично стадящи запалителни материали като дърва.Фирма-"ИЗГАРЯНЕ СОФИЙСКИ МЕДИЦИНСКИ ОТПАДЪЦИ". Ползват своята пещ вечер без да спазват еко нормите. Не разкриват какво се гори. Отпадъците са заклю