213

Анонимен

преди 6 години

Молдовците са румънци. То половината молдова си е в румъния. Русия си присвои източна молдова преди 200 години.

212

Анонимен

преди 6 години

уж много убаво в Россия а даже и в Молдова живеят русиянци и се чувстват щасливи там отколкото у дома

211

Анонимен

преди 6 години

Сега не можах да разбера в Молдова молдовци ли живеят или румънци. Има ли молдовски език или няма.Ако се репчат много на Русия и тя изпрати обратно 600 000 хиляди молдовчета дето са на гурбет там държавата им ще фалира.Или ще стане като при другите *** украинците-три милиона украинци си хвърлиха украинските паспорти и взеха руски за да останат в Русия

210

излагация

преди 6 години

Русия е богата държава(уж) а рускините се продават на хайван пазара по света....за 2 лв /кг.

209

анонимен

преди 6 години

Браво на молдовците - който е руснак , да си заминава в руската *** , при *** !!

208

Анонимен

преди 6 години

никъде по света не обичат руснаците. защото са нахални крадци .даже сега съществуват от робството на 140 народа в руската империя като им крадат богатствата .Не видях и в Сирия "руските освободители" да ги посрещат с хляб и сол...

207

Анонимен

преди 6 години

До 236Забърши се! измий се ве!

206

Анонимен

преди 6 години

Руските шпиони трябва да бъдат преследвани във всички страни. Те носят само зло за тях !

205

Анонимен

преди 6 години

Вън руските шпиони !

204

немили недраги

преди 6 години

С куфара, на гарата и в Русия!

203

мдаааааааа

преди 6 години

До ссср:))))) съобразяват се. Путин в цял свят го нямат за космата слива :))) и има санкции след санкции (такива мерки цивилизования свят предприема за държави-терористи и варвари)

202

Анонимен

преди 6 години

Успокой се, всичко..........в Русия всичко е супер!

201

Крим не е руски

преди 6 години

ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМ МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА САМО ОТ МЕСТНИ ЖИТЕЛИ НА ЕДНО НАСЕЛЕНО МЯСТО. РУСКИТЕ ТУРИСТИ В КРИМ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСЛОВИЕТО ЗА УСЕДНАЛОСТ И СА ДОШЛИ АВТОБУСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА.Референдумът в Крим е противоконституционен. Според всяка една конституция, не могат да се свикват референдуми, отнасящи се до териториалната цялост на страната. Но прецедентът е факт. Формално, народът се е произнесъл. Фактът, че питането е незаконно, се неглижира. От тук произлизат и страховете и за България. Според нашата конституция, също има забрана за подобно питане на народа!

200

Пророкът Гочо

преди 6 години

Санкциите срещу Русия вършеха работа само в краткосрочен план. Олигарсите помрънкаха, но след като Западът им остави избора или да изоставят бизнеса, или ошфорките, предпочетоха второто и с изпоприбраха парите от ошфорките.След като Путин овладя вътрешното потребление и недоволството на собствените си олигарси, вече работят само в негова полза.А напъните на тия "Барабар Петко с мъжете" мамалигари, както и на нашите бесни русофоби вършат съвсем същото.

199

ссср

преди 6 години

искате не сикате ще се съобразявате с Русия - цяла европа и цял свят ще се съобразява!!!

198

към руснаците

преди 6 години

До Aз 212што это "русофоб"?Що да не си патриот?!?! Или този епитет пак е измислен от такива като теб за оправдано предателство на Род и Родина.

197

към руснаците

преди 6 години

До Aз 212..ха.ха няма да се промените методите. Навремето доносниците на КГБ те топят че си "враг на народа" или "фашист" и са ти почернили живота... Аз нямам сестра..ха.ха *** доказвай че нямаш сестра..

196

към руснаците

преди 6 години

в България:Куфар,гара,Сибир!

195

Анонимен

преди 6 години

До ИванРазберете бре хора руснаците освен бандитизъм и корупция друго не правят- справка България......Справката ти е много грешна Иванчо. Когато България беше с Русия у нас бандитизма беше непознато явление. Откакто обаче ни събраха с нашите евроатлантически брадерс както виждаш страниците на изданията у нас са пълни с бандитски истории. Преди да пишеш за в бъдеще провери си фактите. А че САЩ е държава създадена от бандити това си е всезнаен факт.

194

Анонимен

преди 6 години

Така говореха и в цяла Прибалтика преди 3-4 години, но сега, след като Русия им спря транзита, мълчат като на.рани или плахо се опитват да отварят уста за възстановяване на отношенията.Един и същ маразъм навсякъде. Вчера бай Дончо се изказа за диалог с Русия, а днес научаваме, че Пиндостан разширява санкциите срещу РФ.Но Русия подобрява икономиката си и със санкции. Вчера Мудис повиши кредитният рейтинг на РФ от стабилен на положителен и експертите заявиха, че това повишение няма да е последно