162

Циник до 169

преди 6 години

Фройд? Шопенхауер? Кой си точно? Та от 5 приказки в този съмнителен форум...да правиш анализи? Знам - какво ви дразни!Усещате, че насреща имате опонент....а не салатко-ракиен философ!Не мога да помогна!Не бих жертвал стил , и граматика - да се "изравня" с тук пишещите мисири!:-)

161

До Циник

преди 6 години

И все пак ти олицетворяваш типичните черти на това, което отричаш. Арогантност, жажда за насилие, истерично отрицание на различното... Не забравяй, че именно хората от твоята класа (работническата) извършиха несметни престъпления.

160

Циник до 164 и 165

преди 6 години

164 мисир - нямам проблеми с провинцията..Етъра...Търново...Бургас! Роден съм и израстнал в Пловдив...живея години в най-скъпия Франкфуртски квартал Заксенхаузен...а ти си мисир!165 сънародници с партийни билети АЗ НЯМАМ! Този човекоскрап - може да ме цуне отзад! Ще го приема за лична обида - някой от тези *** - да хареса нещо написано от мен!Все пак - имам самоуважение - не ми позволява да общувам с такива!

159

zg

преди 6 години

Хе-хе. Направете изследване, като приемат содомитската конвенция. Ммм... Всъщност няма нужда. Като я приемат, ще правите други изследвания. Няма да кажа какви, за да не ме затрият. Никога не съм мислел, че тук левичари (БСП) ще оспорят тази гнъс, а "десните" ГЕРБ, ще я защитават. Баси в к'ъв сят живеем. Не е за вярване. Управляващите да си мислят, че ще си дадем доброволно деца/внуци за извращаване.

158

До Циник

преди 6 години

Добре. Хайде да помислиш малко, а. Кълнеш и псуваш сънародниците си-ОК. Онези никога няма да те приемат за един от тях, нито теб, нито сина ти-не се заблуждавай. Вероятно внукът ти ако е от смесен брак би имал шанс. Вече не си толкова млад, не си и чак толкова глупав за работник в завод, мислил ли си...

157

Анонимен

преди 6 години

До *** 162Ало, провинциалиста, що не затвориш лайнарката?!

156

Анонимен

преди 6 години

До П.Петров 161Ти си точно от тези чули-недучули провинциалисти които се смятат за знаещи а всъщност са пълен въздух.От 2009та насам на власт са ДС чрез Боко и Доган/Пеевски.Същите тези свалиха от власт Станишев.Единствено БСП не са подчинени на екс ДС памперсите и за това се полагат гиганстски усилия да разкарат и Нинова от педседателската позиция.

155

Циник до 160

преди 6 години

Ха - ха - ха мисир!Огледай се - 90% от другарите ти са илитерати!Не е лошо да си "селянин" лошо е да си сeлтak - като теб! Ако от проcтoтията болеше - ти щеше да си в перманетен гърч - тъnak!:-)

154

П.Петров

преди 6 години

Докато ГЕРБ, БСП и ДПС имат мнозинство в парламента, все ще е на власт БКП-ДС мутро-олигархията!Харесва ли ви как живеете ?

153

Анонимен

преди 6 години

Момчето може да избяга от село, но селото от момчето-НИКОГА! И в Патагония да отидеш, си оставаш същия арогантен селянин. НЕ ***, А СЕЛЯНИН!

152

кос

преди 6 години

Остана ли някой наивен за да повярва на социологически проучвания. Благодаря за резултатите от социологическото проучване. Много е интересно, дори не го прочетох ....

151

До Циник

преди 6 години

ЗЪ мисирЪ нИ кЪза, ко туй? РусИ нЙещУ да?

150

Анонимен

преди 6 години

Ако имахте някакъв акъл тези чутури щяхте да си зададете един *** въпрос.Кой управлява тая държава ДНЕС.Щяхте и да си отговорите.Боко-тиквата, баща НЕИЗВЕСТЕН а майка-селска даскалица.Цецо-пипоня с баща шофьор-милиционер.Цецка- РабФака (умните учеха редовно)Лили-дебелото, баща партиен секретарИ т.н. и т.н.Но вие сте прости селяни и никога не бихте си задали какъвто и да е разумен въпрос.Главите ви са празни като тиквите на хелоуин.

149

Анонимен

преди 6 години

Човек се спъва в мотика един, два пъти, третия път е от разсеяност, но ако това се случи четвърти път значи е ***.Не лъжете хората че ГЕРБ са първа политическа сила.Те и на предишните изпори не бяха първи но купуване на гласове и мъртви души, е техния специалитет.

148

Циник до 154

преди 6 години

Мразя сърдечно всички гнъсни комунисти!Желая им скорошна среща със създателя!А иначе в Германия успяват хора , които могат! Вие текезесарите сте свикнали - партията да ви храни!Нещастници!

147

Анонимен

преди 6 години

Кво е това мисир, от РусИ ли И?

146

До Циник

преди 6 години

Похвално, много позитивно мислене и доброжелателно. Нали знаеш, че омразата убива. Това, че си отишъл да се пролетаризираш в Германия го смяташ за голям успех?

145

Циник до 149

преди 6 години

Транссексуален мисир!Не ми кълкай!:-)

144

Анонимен

преди 6 години

Стига лъгахте хората , гробарите първа сила ама друг път

143

Анонимен

преди 6 години

Живял съм на много места по света но по-глупави от ДНЕШНИТЕ българи не съм срещал.