19

мазепа

преди 6 години

Ами не са виждали хората подобна инфраструктура и гледат, снимат, пък може и в Русия нещо да завлекат.

18

Психар

преди 6 години

До TheCrowВчера приехме Иво Инджев, днес и този може да приемем в клиниката на четвърти километър. Място има.

17

верно е

преди 6 години

Две мнения няма по въпроса?Поредният джeндър се е събудил накриво, решил че Русия е виновна и започнал да бълва алабализми.

16

Психар

преди 6 години

Вас ви преследва Путин?Вие изпитвате страх от него?Вие не може да спите?Ние имаме лек срещу това ваше психично разстройство:КЛИНИКА НА ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР ЩЕ ВИ ПРИЕМЕ.

15

Анонимен

преди 6 години

Българите нямат нужда от "загрижеността" на малобританците(англичаните),защото от такава "загриженост",българите сме си изпатили много! Ние помним,когато англичани и американци са бомбандирали София и околните села и градове. Помним и това,че англичаните са били против нашето Освобождение и са давала пари и оръжие на турците,за да могат последните да убиват българи. Помним и това,че Запада беше против СанСтефанска България. България,ако пожелае да дружи с Англия-то това е смъртоносна дружба.

14

Анонимен

преди 6 години

Тези *** от Албиона треперят от Русия, чак пълнят ***. Те не шпионират изобщо, ама хич!!! Кога ли Вовкин ще се изнерВирГа и ще ги превземе, поне да разкара муслитата и черняците, дето съвсем разсипаха острова.

13

Анонимен

преди 6 години

ако неразбутат футбола, да праат и 33 хаоса

12

Анонимен

преди 6 години

Русия никога не е воювала с Великобритания. Напротив, винаги са били съюзници.Така, че кой влошава отношенията с фалшиви новини? И кой има интерес от това,нещастна Полша или военно-промишления комплекс на световния подпалвач?

11

Въпроси има ли?

преди 6 години

На бюрото на Путин в Кремъл има клавиатура на компютър и на всяко копче е написано името на някоя държава. Когато Путин иска да се намеси в световната политика, на Путин му е достатъчно само да натисне копчето със съответното име на държавата. Например, Путин натиска копчето на Англия и някой си Гавин (Гавин - само какво име!) Уйлямсън моментално получава стомашно разстройство и пристъп на бяс. Въпроси има ли?

10

Георги Победоносец

преди 6 години

Тва х ю м н е кво плещи? Вие нямате ли разузнаване? Ми6 какво е? Джендърклуб? Това вече е явен фейкнюз и подклаждане на омраза, махнете това нещо моля!

9

Иво

преди 6 години

Тези английски политици са пълни палячовци, също като американските си приятелчета. Повдига ми се при всяко тяхно изказване...

8

До 4

преди 6 години

Да неси джендер ?

7

анонимен

преди 6 години

ама не се оплаквате от парите на богатите руснаци в банките ви нещастнициподли

6

Тия

преди 6 години

пък вече и от сянката си се стряскат!

5

анонимен

преди 6 години

от уискито гмо мозьците им са станали на пихтия и вече не приличат начовешки сьщества

4

Анонимен

преди 6 години

това е невъзможно, Русия е толкова добра, а товарищ путин е борец за мир и комунизъм.така казаха по руската телевизия, а тя никога не лъже.

3

popa ot razgrad

преди 6 години

ами какво ви пречи и вие да шпионирате стратегически инфраструктури в Русия...

2

Анонимен

преди 6 години

Продължавайте да приемате с охота руските олигарси, кинтите им, *** им и прислугата - те идват с ши ба ни те си порядки...ако си мислите, че ще се култивират там, жестоко се лъжете.

1

Анонимен

преди 6 години

Горките британски пияници, ми психиятрията работи отивайте. Вече и да наблюдаваш нещо еагресия, скоро дори мисълта ще стане престъпление. Всичко си върви по книгата)