109

Анонимен

преди 6 години

Бре,вие на ненормални,неуки ли ни правите??Значи,да твърдиш,че обществото не е правилно запознато означава едно..........не си чел думичка,буква от конвенцията,да не говорим за точки и алинеи!!Като научи обществото съдържанието,цял народ български изригна,само този,кликата и камарилата около него още не са в час и бъдкат ,дъвчат сладки локуми!!Как да е друго,след като бати обеща на най-високо място,че ще мине!!Пусна и смс-и с текст "Няма мърдане"!Да,мърдане няма,след като има мръднала съвест!!

108

Безпартийна дама

преди 6 години

Цветанов, Караянчева, Цачева, ...вие и цялата ви партия гласувате под строй без да мислите, защото нямате нито морал, нито съвест. Нямате право да се произнасяте по въпроси, които не разбирате, нямате право да говорите от името на всички българи!!!

107

Анонимен

преди 6 години

НЕ ,*** МРЪСЕН.ОБЩЕСТВОТО НЕ Е ПОДВЕДЕНО.ТО,ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС ,Е ДОСТАТЪЧНО ЗРЯЛО,ЗА ДА ОТХВЪРЛИ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ.ВИЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА ГО ПОДВЕДЕТЕ ЗА ДА СЕ ДОКАРАТЕ ПРЕД ЕВРОГЕЙОВЕТЕ.РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО.

106

Анонимен

преди 6 години

Мечтата на гроб, граб, герб :) е целият електорат да е на тяхното ниво, за да могат да налагат абсурдите си във всяка сфера и да ги замазват с лъжи, но нямат късмет.

105

Анонимен

преди 6 години

Искат да вкарат турски закони че всичко стига да мърда може да се люби

104

П.Петров

преди 6 години

Ако днес приемем "Истанбулската конвенция" в този и вид, утре ще ни се наложи да редактираме със закон текстове на песни и стихове поради "политическа некоректно"и така до "Кон до коня, мила моя майно льо, *** до джендъра"

103

Анонимен

преди 6 години

Надпреварват се сега да изопачават нещата - Караянчева, Цветанов.... Не,не е така, Герб греши! Българите са умни, не можете да им промивате мозъците!

102

Анонимен

преди 6 години

"получили любовен SMS" да си приемат конвенцията за дендърията им!

101

Цветанооов,

преди 6 години

Вие подвеждате обществото непрекъснато,най - вече по време на избори.Де да беше само конвенцията...

100

Анонимен

преди 6 години

Направо си им я върнете конвенцията в Евро парламета да си я преразглеждат и да си я пренапишат! Щом никоя държава не иска да им я гласува!

99

доктор Костов

преди 6 години

Ама вие не знаете ли че в Бългаария отдавна има трети пол. Ами погледнете само ЦВЕТАНОВ, ЦЕЦКА ,ЦВЕТА, ЛИЛИ, ДЕСИ, ЕКАТЕРИНКА, ИВЕЛИНКА, ТЕМЕНУЖКА, МАЯ, МЕНДА и т.н. Каквъв ви е проблема с ТЯХ? Съвсем нормални третополови!

98

Анонимен

преди 6 години

Цецо, обществото се опитвате всеки ден да го подвеждате, ама на обществото му писна вече всеки ден да се гаврите с него.

97

Анонимен

преди 6 години

Ако е България имаше Гражданско общество, такива като Цветанов щяха да бъдат бесени по стълбовете на Цариградско.

96

Анонимен

преди 6 години

Точно това е! Всеки, който обяви, че е жертва на домашно насилие, ще може да получи убежище и после гледайте как България се пълни с бурки... Ще валят павета скоро!

95

ББ

преди 6 години

Я надуй, Цецо, кавала,над теб да охна - изпъшкамзвуци за *** славни,звуци за бившите хора...

94

П.Петров

преди 6 години

Поради неясната формулировка да отпадне и текста за "икореняване" на "стереотипни роли за жените и мъжете".Цитираните извадки по никакъв начин не касаят духът за ненасилие, равнопоставеност и защита на и срещу децата и жените, следователно няма никаква пречка да отпаднат от документа!

93

Екатерин Захарофф

преди 6 години

госпожа Цветанов е много право, а вие сте неграмотни и подведени лично то Путин и други хетеросексуални фанатици!!

92

Анонимен

преди 6 години

Отделно от спора за третия пол, в Конвенцията е записано, че всяка държава страна по Конвенцията е длъжна да предостави обежище, при подадена молба от лице жертва на домашно или друго насилие... Демек "зелена карта" за" Европата" само с подаването на една молбица....

91

Кръвожаден веган

преди 6 години

Под трети пол разбирайте плу/жек, ни мъж ни жена.

90

Axe

преди 6 години

Е аз я четох два пъти и все още същата помия. Можеха наистина да защитят ХОРАТА, жертви на домашно насилие и въобще насилие, без да се омазват. Има едно определение и то е :"ЧОВЕК". Като се добавят понятия и определения се добавя дискриминация.