200

Петко

преди 6 години

Какви са тия глупости - да има референдум за и против домашното насилие, които сипе тапата захариева? Да ни измамят ли искат, като кажем че сме против домашното насилие да означава, че сме приели конвенцията на дяволите ли? Кой изобщо може да бъде за домашно насилие? Що за тъпня на тъпните ? Захариева веднага да сдава поста. Срам за България е Захариева, срам е и лъжливата министърка на правосъдието провалената Цачева!

199

Анонимен

преди 6 години

До много интересно 189Кои бяха тези САЩ? Да не би да говориш за отдавна покорената американска територия с опропастено население, вече известна като Jewnited States of America?

198

а, много ще са

преди 6 години

Започнат ли в някой сектор съкращения, т.е. Реформи, ще се изумим от броя на третия пол. Законът пази от съкращение и уволнение ако има дискриминация. Която пък хич не е трудна за доказване

197

Анонимен

преди 6 години

Жалките пионки дадоха на заден, за да се консултират със спонсора си, кривоносата дър-та костенурка и пак да ни пробутат манифеста за окончателно унищожение на расата ни от онези, които ни ненавиждат. Няма да се примирим! Тук не е Западна Европа, по исторически причини инстинктите ни за оцеляване са несравнимо по-изострени!

196

Анонимен

преди 6 години

Властта само не дава заден за цените , всичко вдигат само доходите на хората не

195

Анонимен

преди 6 години

Дали Захариева, Цачева и Каратъпанчева вече имат опашки като дяволици? Ако нямат, ще й порастат скоро. Скоро ще започне много да ги сърби и боли изотзад.

194

Затваряне

преди 6 години

Захариева, докато "спасявате жените от насилие", в Димитровград затваря врати един от малкото приюти, където жени, подложени на насилие да потърсят помощ. Нещо правите ли по въпроса или сега сте заети да манипулирате общественото мнение, че натискат от вън?

193

Просветна ми

преди 6 години

Ей чак сега, от тази лукава истанбулска конвенция разбрах, защо на дявола му викат "лукавия" и казват, че "съблазнявал". Сега видях и лицето на служителите на лукавия. Ужассс

192

Роли

преди 6 години

Сега чакаме Плевнелиев да се появи от мрака под ръка с Бананова и да обясни как женските и мъжките роли не са това, което бяха. Той мие чиниите и хвърля ***, а тя кара колата и харчи парата. :)

191

1,2

преди 6 години

1. Оставка на Захариева, една никаквица, поставена не да защитава българските интереси а интересите на психопати с власт!2. Въпрос към Захариева. Захариева, душо черна, как и за колко продаде народ, съвест и разум за едни пари и за едни диаманти? Да знаеш, каквото ти е дадено от Дявола, ще ти се отнеме.

190

мдаааа

преди 6 години

До много интересноА каката в СУ онзи ден / посланик на Великобритания ли беше / , дава акъл ,а самата Великобритания не я е ратифицирала

189

да внимават

преди 6 години

щели да я приемат до края юни / що за наглост/ , може би трябва да им се дадат по-ясни сигнали на управляващите , че продължават ли по този начин може и кръв да се лее , да няма пак напукани депутатски глави !!!!

188

свят на луди

преди 6 години

до 183 Гошу първо изчети всичко и тогава .. когато тая гадост стане закон,после се променя конституцията а след това почва вертепа.. много хомосексуалисти чакат да осиновяват деца..както става вече в скандинавия, отнемат деца и ги дават на пдихичноболните хомосексуалисти.. колкото и да дрънкат ,това е психическа болест . А света се управлява от ***

187

Армагедон е

преди 6 години

Хора, борбата с тази дяволска конвенция едва сега започва. Трябва да бъдем бдителни. Някакви комитети към Съвета на министрите на Европа са приели още в 2010 "правила" за приложение на адовите си помисли, които обобщава ИК. Слугите на дявола ще продължат да му служат и ще ннамират нови лукавства, съблазни и прикрития, за да ни измамят и да ни отнемат душите и душите на нашите деца. Не им вярвайте, за да се спасите.Бъдете готови за голям Армагедон, в който и с нашите сили ще победи доброто.

186

много интересно

преди 6 години

САЩ натискат за конвенцията,а те самите не я подписват!И що така!?

185

Луди

преди 6 години

Хубаво е да има по-широк дебат, а може би референдумът трябва да бъде "за" и "против" домашното насилие", коментира тя.Хехе, тая е по-зле отколкото предполагах. Все едно някой има, който е ЗА домашното насилие. Хората не искат конвенцията, не че искат да се пребиваме от бой. Много плоско, Захариева, много зор ви дават от вън май. Как е да си слуга на господарите си, как е?

184

Анонимен

преди 6 години

има едно приложение мобилно за гей запознанства пълно е вътре с 18-20 годишни сигурни ли сте че вашето не е точно там

183

амиииииии

преди 6 години

До ГошуСега искат да се женят , да създават семейства , да осиновяват деца , да вкарват в учебните програми извращенията си и колко нормални са те Няма как да стане в България

182

Анонимен

преди 6 години

Ура! Свърши се!

181

Анонимен

преди 6 години

Аз съм против насилието, против тормоза. Аз съм за всеки човек да прави каквото желае, стига да не вреди на другите и да не натрапва мнението си. Против съм тази конвенция и начинът, по който ни я натрапват и против това правителство, което се гаври с народа си!