192

Евангелист-Пастир

преди 6 години

Чеда МОИ! Аз съм Вашият Пастир Вие сте моите овце! Вие сте заблудени затова Аз ще Ви покажа къде е кошарата! Покайте се защото сте грешни. Не продавайте за центове душата си на Дявола! Дявола има много лица и много имена: САЩ, НАТО, МВФ и т.н.Елате в църквата и се покайте ! Амин от Пастира

191

Анонимен

преди 6 години

Реално ей такива като този болшевики са убивали белогвардейците, които са ни Освободили от турско робство.

190

Анонимен

преди 6 години

Руският "патриарх" защо не му кажат агентурният псевдоним?Няма МП след 1027 г. след "декларацията" на митр. Сергий Страгородски.

189

Анонимен

преди 6 години

Тея па как не се усетиха, че хората само се радват ако ги няма.

188

НИк Джейсън

преди 6 години

Един съсед ми преведе абревиатурата НАТО = Ние Асимилираме Територии отвъд Океана !

187

Анонимен

преди 6 години

РФ - Централната банка на Русия досега е купила американски държавни ценни книжа (реално част от американският външен дълг, който никога няма как да бъде платен) на стойност $107000000000. Пари хвърлени на вятъра, а руснците гладуват.

186

Соросоидите

преди 6 години

се активизират чуят ли за грантове и пари

185

Анонимен

преди 6 години

Кремлинското Джудже - персона нон грата в България!

184

Анонимен

преди 6 години

Радев е депресивен черногледец и представител на сляпото, фанатично русофилство, което е готово всеки момент отново да сервира България на тепсия, като жертвен агнец на империята на злото - Русия !

183

До ВАСИЛЕВ

преди 6 години

Има ВАсилев ИМА! Ти си една от тях! от фъшкиите де! За другото може само да си мечтаеш. Но на ЗАПАД поне мечтите са безплатни нали така? Следвай си АМериканската мечта и отвори отвърстията си за всички ! Бъди Толерантен евроатлантик!

182

Агенция Ройтерс

преди 6 години

Топ новина: днес е починал Сорос. Грантаджии, вече сте безработни, ха-ха-ха!

181

Анонимен

преди 6 години

Очаквам и Путин на трети март.

180

Анонимен

преди 6 години

Ми то руски паметници в България пипнати няма.Само съвецките бетони нон стоп са вапцани, одрисквани, опикавани, плювани, псувани, палени, гърмяни, бомбардирани.

179

ДемоКРАД

преди 6 години

Бях Демократ харесва ми! В България по правилната дума е ДемоКРАД така по ясно иде реч за какво става въпрос. Пак е същото но показва че блага са само за мене! Плюя по всичко родно и мило щото ми плащат в центове. Нямам съвест и чест затова се продавам. За Пари и на че.рните ще се продам. Това е когато в държавата е хаос се краде най-добре!

178

Анонимен

преди 6 години

Да се разрушат. Нека да направим референдум, но всеки град сам да си решава. Пловдив за неговият си бетон, София за нейните си бетони.Ако БКП си мисли, че има някакъв шанс да спечели такива референдуми отдавна сама да е продложила.

177

Агент Буда

преди 6 години

Най-голямото прегрешение на руснаците е това, че ни освободиха от турците. Този матрЯл заслужава все още да ходи с чаршафи и фесове.

176

Анонимен

преди 6 години

Другарко Нинова, къде ми е референдума за севетските бетонни извращения? Кажи си ***... или Ваньо пак ти е сложил нещо в устата?!?

175

Анонимен

преди 6 години

Радев - 1:1 копие на кремълския шпионин Г. Димитров !

174

Анонимен

преди 6 години

Съвременната РФ е сбъркана поначало като замисъл. Според КГБ-истите измислили съвременната конституция на РФ, РФ е пряк наследник и на РИ и СССР, което е безумие, защото двете държави са коренно противоположни. Как може хем да обявиш Император Николай II за светец и едновремнно с това да пазиш убиецът му в мавзолей в Москва?

173

Цура

преди 6 години

За всички *** *** поздрав с речта на Щефан Кьонигер от Фракция Алтернатива за Германия! Поздрава намерете в тубата. ПоЗДРАВ за ВАС *** !