11

гербисто-патриот

преди 6 години

Нека да не съдим прекалено строго децата, защото те реално са такива, инциденти се случват. Децата са нашето бъдеще, нека да бъдем по-толерантни и не толкова отмустителни. Всеки допуска грешки, децата още повече.

10

Анонимен

преди 6 години

Е ИЗОБЩО НЕ СЕ учудих като го видяхс *** венци е

9

123

преди 6 години

До АзНе че нещо, НО се пише ХАОС. Неграмотно написаните постове, колкото и да са верни предизвикват обратна на желаната реакция.

8

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има трудови лагери за ***. Да им се дава да чукат камъни и да копаят тунели. Да си изкарат храната...няма аз да му плащам хляба на шведа. При правилно преяъзпитание от малкия може да излезе един отличен общак.

7

Аз

преди 6 години

Ако нейното дете беше убито от клошарка,как ли би постъпила тогава? Всичко е до възпитние , но няма кой да възпитава децата. Училищата са пълен хаус.... Нямам думи...

6

Анонимен

преди 6 години

Нормално е майка му да го защитава всячески, иначе в затвора за малолетни ще установят доколко е кротък. Макар че според мен в трудов лагер с висока дневна норма ще му се отрази далеч по-добре от това да стои зад решетките.

5

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден в ареста по 10 камшика. Гарантирам, ще стане като тих като полска мишка. Какво е тръгнала ТВ да пита ***? Те не могат на български да говорят, защитават се като Матросовци. Убийството е резултат от омразата насадена в семейството към българите. Така им се говори, особено когато Цецо Цъ//рвула ги купува по изборите. Ние сме зад вас, вие сте наша сила, ще ви защитим каквото и да направите. И кво толкова, нека опитат какво е да убиеш един несретник, при това българин. Бил дете????

4

Гурбетчия

преди 6 години

Срам и позор за тази майка.Не очаквала присъда, защото бил малък.Ами да почакаме да порасне,че да убива наред.Нямам думи!

3

Неа

преди 6 години

Да бе кротък е . Ако не беше какво ли щеше да стане ..

2

Анонимен

преди 6 години

Ами пуснете го щом е кротък.То и без това в тая държава няма никакви правила.

1

Анонимен

преди 6 години

малък ли?!? майката също е за бой с тия изказвания!