54

Анонимен

преди 6 години

Кацнал Слави на трънка и започнал да дрънка! Къде се слагаш бе, манипулатор?

53

Истукан

преди 6 години

Абе аман от номерата на *** и Слави Трифонов. С техните смешни референдуми направо ме разбиха. Не стават нещата с референдуми, докато са на власт ГЕРБ, БСП, ДПС и подобни изчадия. Не го ли разбрахте това? Обезсмисля се всичко, защото тази мафия извъртва всичко в нейна си полза и ощетява всички.

52

Анонимен

преди 6 години

Пъпеша отдавна се доказа като новата скрита патерица на ГЕРБ, която ще бъде вкарана в употреба след като Опитомените патриоти се изтъркат, и бъдат изритани...Жалък си пъпеш, много жалък

51

Анонимен

преди 6 години

Зловещ характер...18 години на сцена всяка вечер!Това не е да отиваш на работа от 8 до 17 часа 30 години за 2000 лева заплата..понеже висиш зад бюро с компютър като мениджър, или си склададжия или си продавач зад витрината за 1000 лева....

50

Анонимен

преди 6 години

до 54 Слави ако е ***, то ти си амеба!

49

Анонимен

преди 6 години

*** човек, с користни намерения.

48

Перничанин

преди 6 години

Някои плюят по европейския съюз, но май забравиха какво беше преди това с мутренските години. Всички, абсолютно всички ремонти на училища, градини, площади и каквото се сетите са заради членството ни. Корупция си има и сега, народа се е озлобил и го мързи за 5 човека, дано не ни стане хронична черта

47

Край

преди 6 години

Без истински МАЖОРИТАРЕН избор няма народни представители - няма Народно събрание.Доказателството - Борисов не му дреме от Парламента. Парламента ще го има докато Борисов реши - а е подал оставка -а са разтурили парламента. Няма как да те контролират хора които практически НАЗНАЧАВАШ. Лъчо Мозъка не може да му е началник.

46

Анонимен

преди 6 години

От шоумен депутат и още повече политик не става. И сега си ги имаме такива. Мерси. Тоз не си знае парите, плюе тези които не са на власт и се стреми към власт. Почивен ден нема тоз човек за пари.

45

Анонимен

преди 6 години

Референдум:Кой вади по-големи топки ?1. Корнелия +2. Слави -

44

11

преди 6 години

До Анонимен 43На кой му пука, бе морков?

43

h

преди 6 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС !!!28 години под Американски ботуш стигат !28 години грабеж и геноцид срещу Българите стигат !28 години толерастия и третополови "ценности" стигат !

42

Анонимен

преди 6 години

Това на Нинова се нарича ГЬОНСУРАТЛЪК

41

Анонимен

преди 6 години

Коментари 21 и 22 ги е направил един човек..тоест АЗ. Така!Сега вижте колко си противоречите в оценяването...в коментар 21 ме подкрепяте, че Дългия не може да бъде сащисан от нищо, но в коментара ми 22 не сте съгласни, че Дългия е бил сащисан като го е казал иронично?Уникални *** палячовци сте!

40

11

преди 6 години

Що трийш, *** ***?

39

Паметлив

преди 6 години

БСП също имат пуснат референдум-тоя за Белене.Вярно,там активността беше малка,но пък резултатът бе еднозначен.Не е учудващо,че всеки брани собствения си референдум-и там нещата отиват на личностна основа,хи-хи.Впрочем Кака *** е 3 години по-млада от Слави.не че има голямо значение,де.Иначе не е лошо да има референдум и по тоя въпрос,стига да не е много скъпо.Дето се вика може пък българите да са луди по Третия пол и другите такива неща,кой знае?

38

Анонимен

преди 6 години

Що бе ЧАЛГАР, от Тиквата не си ли сащисан? Гербераст комунистически!

37

До 28

преди 6 години

НС кове законите,а КС освен че съблюдава за спазване на конституцията решава и спорни въпроси,които не са категорично решени в конституцията.Така че,основната вина си е на НС.

36

СлавчА наш..

преди 6 години

Е най- глемият клоун между политиците и най- големият политик между клоуните.Завалията,защо не си гледа здравето и чалгата? И той тръгнал барабар Петко с мъжете....

35

ретросащисан

преди 6 години

Чак сега ли се сащиса от Куранелия , бе Слави...фани единия, удари другия...