99

Циник до ръбовете

преди 6 години

Ръбове ... телета сте се родили...волове ще спатъхнете!Машини за изпражнения!Заради такива като вас България е това - което е!:-)

98

Психиатър

преди 6 години

Професора, Странджата, Циника, Василев....са ми все от контингента! :-))

97

Анонимен

преди 6 години

Циника по едно време се хвалеше, че бил в Германия незнам си кво а по цял ден виси из форумите, които освен *** като него други няма!

96

Анонимен

преди 6 години

И Първанов беше от БСП , но някак си от време на време се осъзнаваше и не говореше толкова глупости като Радев . Този другар Грипен е толкова зле , че май само Нинова го превъзхожда по простотия . Добре , че е Борисов иначе никой нямаше да ни зачита като Държава с тия двамата ***.

95

Психиатър

преди 6 години

***, прибери се, ако трябва ще те сложа при Професора, нали и с него се имаш!

94

асен

преди 6 години

Борисов го направи президент точно за да се подобрят отношенията ни с Русия , защото имаме нужда от нейните ресурси и пазари , а сега ще се разберат и за ЮП след като започнаха вътрешните проблеми на запад и смъртоносната им хватка доста отслабна !

93

Земекис

преди 6 години

До Анониме91Радев като чуе за Джендър Конвенцията се крие в избата на президентството и налапва топчето в очакване на Десо с дилдото!

92

Циник до 94

преди 6 години

Ръб .... ти си знаеш!:-)

91

Анонимен

преди 6 години

Абе днес нищо за Григор бе :)

90

Психиатър

преди 6 години

***, сутринта изпратих при теб двама санитари, при Странджата също, явно не са те намерили , защото Странджата е при мен! Прибери се доброволно, ще бъдете пак в една стая заедно!

89

Анонимен

преди 6 години

Радев казва, че не дължал обяснения на никого. ЛЪЖЕ!Дължи в Позитано 20.Един път не каза нещо различно от Корнела. Всеки път повтаря нейните щуротии като папаrал

88

Циник

преди 6 години

Свобода на словото ли?В този сайт - това е непознато!Трият юнашки нелицеприятни коментари!Сайта е собственост на една организация с 3 Букви - владееща черноморието...и направила си държава в държавата!Иначе - цитат:"....България е в критичен момент"Другарю Радев - България е в ТОЗИ момент от 44та насам, когато другарите си я присвоиха!

87

Анонимен

преди 6 години

не очаквах от г-н Радев да се дръпне назад като страхливец и да не каже категорично мнението си за Истамбулската Конвенция. Срам! Никой не го кара да е против, но явно той няма смелостта да си каже даже мнението, а какво остава да се противопостави на този подъл опит да ни направят децата третополови. А мислех, че не е като Плевнелиев, и е мъжкар, уви...

86

Анонимен

преди 6 години

Пародия на президент

85

Зозо

преди 6 години

Накратко: ГЛАД, ЛАБУТ И САНКЦИИ ДО ДУПКА ЗА ***!!!Глад - Никакви поръчки за червени фирми;Лабут - на всички избори;Санкции до дупка - за Блядистан!

84

камен

преди 6 години

Война между Радев и Йотова - това е факт , а че му се иска повечко власт е друг въпрос !

83

Анонимен

преди 6 години

Трите изтрити букви по долу са за предмет кайто е миномет, но вместо мини , мята фекалии !

82

Анонимен

преди 6 години

Я внимавайте всички *** : Напред в атака !!!

81

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 79Кой нормален човек би издигнал кандидат на избори -само за да ги загуби ????? Тия басни казани за оправдание от Боко не минават и пред бавноразвитите .А и ако бе истина с какви очи Цецека днес е министър в този кабинет в който шефа я е пуснал по пързалката само за да я изложи и унижи със загубата ??? Но не иизключвам и такава версия -щото от този тип който си мени мнението през три часа всичко може да се очаква!

80

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Президентът се обяви "за" извеждане на отношенията с Русия от ледената епоха.___________________________________________________________________________Рускоговорящия турист - най-добър турист.Получавам прилична печалба.