44

Гражданин

преди 6 години

Абе,Нинова,какво значение има за теб и партийката ти че Борисов няма да чуе твоите пледоарии ?! Не мога да се съглася,че е страхливец - по-скоро няма защо да си губи времето с вас!!! Вие от БСП сте най -корумпираните хора в България а обвинявате другите !Не си права,че всеки от нас е срещал корупцията - е,аз не съм я срещал -така,че недей лъга отново!!! Другият път измисли нещо по-умно! И на мен не ми се слушат глупостите ти !!!

43

Жокер

преди 6 години

Боко, защо не отиде бе? Страх те е да не се отвори дума за суджуците ли?

42

Апо

преди 6 години

Комунистите са два вида:1.Честни комунисти - характерно за тях е че не са особено интелигентни , на моменти откровенно елементарни ( хората на Иво Христов не 80 а 98% ) 2.Умни ( хитри ) комунисти - лишени от морал и съвест , до един с подчертани престъпни наклонности и изяви , отявлени лъжци , крадци и убийци.И двата модела са еднакво опасни и вредни !

41

boyko.uzunov

преди 6 години

Борисов отдавна е доказал , че е един страхливец!

40

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да си приказваме,Корнелия е единствената алтернатива в момента на този мутренско-олигархичен модел на управление,наложен от ГЕРБ.

39

АНТИ

преди 6 години

Здравейте горди европейци !С колко десетки милиона ще ви окрадат днес ?С много ли ?Ами така ще е, щото от работа се става гърбат, а от кражби - богат.А богатия има сила и власт голЕми в Бг !!

38

Анонимен

преди 6 години

Племето на *** днеска има сгляда! Показват вторични полови белези, тъй като другаря Станишев ще им забранява първичните!

37

Анонимен

преди 6 години

Ех ти Бойчо смелчаго ненагледен къде си днес, шушумиго стара,защо отново лъжеш ти народа беденНа който ти отново късаш му хастара.Лъжи, измами, корупция, гепачкана народа му остана само да си бачкакрадеш и лъжеш ти каратисте смел при първата опасност си се пак насмел.Страхуваш се от истината тъй налиа истината както винаги болистрахуваш се за твоите Милиярдикъдето на островите някой варди.Народа беден е и не иска вече лъжище търси сметка и ще ти се стъжни!

36

Анонимен

преди 6 години

Българино,под 36,ти не си в час.Кой да вкара Пеевски в затвора като са яка комбина с Борисов и Цацаров.Слез на земята и виж реалността,ако можеш.

35

Българин

преди 6 години

Много ме ядосват БСП и ДПС. Къде се покриха Станишев, Доган, Пеевски и Орешарски? Трябва да ги изловят и в затвора!

34

Анонимен

преди 6 години

Измислил си е срещичка с (представете си) руския посланик,само да не е в парламента.Ако Радев се срещаше с руския посланик какъв вой щеше да се надигне срещу него,бедна ви е фантазията,но щом е Борисов-пълно мълчание.А в парламента за много неща трябва да го питат-и за корупцията и за джендъра и за Турция и за мигрантите и за бедността и за трафикантите на стоки и хора и,и,и за какво ли не?Само леля Меркел да не му дърпа ушичките за тази среща без полза.

33

уеяев

преди 6 години

топ 3 неудачници Орешарски Бареков Нинова Неуместно ухилени целящи да ни внушат оптимизъмп Получих киселини

32

Точно тия ли бе?

преди 6 години

Каква "политическа" "стратегия", на "партия", която стои върху такива "фундаменти" като: махленската кавга, хамалския речник, хистеричния скандал, ромската наглост и лъжа, азиатската склонност към терор, даалийски традиции в кражби и грабежи и поганско идолопоклонничество към антихристиянски вождове...

31

Анонимен

преди 6 години

Байх... се е заключил в нужника си в Банкя и дриска като за последно от неистов страх.Този вот няма да го събори,но краят му наближава и той го усеща.

30

Анонимен

преди 6 години

Нинова ша ни управи ша изкорени корупции и кражби и всичко ама да е на влас

29

Анонимен

преди 6 години

Банкянският питек се е скрил в миша дупка.Корупция,трети пол,нови цени на тока за бизнеса...Абе все неща,които не са за него.А пусто парите за лентички свършват.Май вървим към трета оставчица.Този път завинаги.

28

МИРО:

преди 6 години

Мястото ти,веч истина!Всички виждат го това!Накъде ли днес заминас твойта тиквена глава?!

27

Анонимен

преди 6 години

Нинова ако е на влас нема да има грам корупция па камо ли кражби ама кои ти разбира от управление

26

Анонимен

преди 6 години

Защо е слязъл долу това нее ли конкуреция тои не трябва да е горе а вън от системата ако нее в разрез и ущърб на клиенти и да има картел и сива икономика тая е далече от истинат пее само това е

25

wesel

преди 6 години

На процент ли си или на надник