335

Анонимен

преди 6 години

Щеше да е по-добре ако след 10-ти се бяха търкулнали няколко стотин кому-ятяшки глави както в Румъния ама все още не е късно! Щяхме да сме много по-добре отколкото в момента!

334

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАааааа,това си е национални традиции,няма нищо общо с нещо друго.Хората и днес си приготвят такива домашни вкуснотии,ако имат възможност! И за пиене и за ядене.

333

Изрут

преди 6 години

Всички комунисти, дружно под земята...

332

Анонимен

преди 6 години

За масковските шумкари има само едно лечение- Пиночет, стадион, бетон!

331

Анонимен

преди 6 години

До 343Ами ето ти и плодовете от великата фараонова епоха - колкото по-***, толкова "по-горе"! Крушката не пада по далеко от фараоновата осанка!

330

Анонимен

преди 6 години

Имахме си корекоми, Техноимпекс, Кинтекс, Интрансмаш и още куп *** предприоятия. На гурбетчиите им вземаха 80% от месечната им заплата и с къртовски усилия смогваха за трансфер от около $500 месечно - партията прибираше за да пълни ануса на "фараоновата" семка. Имаше 'слушалки' и отрядници които бяха по-прости и от милиционерите/пожарникарите. Имахме си и лагери където "тепахме" всеки по-интелигентен дръзнал да "подцени" фараоновата прелест!

329

Gogo до сатаНАТО

преди 6 години

Ако не ти харесват кадрите от старите филми,можеш да пообиколиш в Северозападна и Северна България,а и не само там и ще видиш що е мрак и Апокалипсис.В селото на майка ми през соца имаше 3 ресторантаа, сега са останали само следите от набезите на "братята" и пустеещи къщи.

328

Анонимен

преди 6 години

Понеже имаше всичко през соца и Некерманите се четяха гладно и жадно като библия.

327

Варбан

преди 6 години

До СатаНАТОЯвно толкова ти стига Акъла .

326

Анонимен

преди 6 години

Берем плодовете от "фараоновото" царуване!

325

Анонимен

преди 6 години

До До 325То щото всичко беше евтино и затова народа се избиваше да прави домашна лютеница,нали ? Да не говорим за домашните подкови висящи по балкони и дворове.Да не коментираме джумерките, бахурите и домашното сирене.Въобще няма да разказваме как на село се гледаше всичко възможно като животни и зеленчуци и се правеха буркани като за последно.Щото всичко имаше през соца, нали бре ?

324

Гредоред

преди 6 години

До до 334И... Какво се опита да кажеш?! "Неква" остроумна реплика?! В България трябва да има ТОТАЛИТАРИЗЪМ - единствения начин да се справиш с тази *** - т.е . човек, който си мисли, че е много умен.

323

СатаНАТО™

преди 6 години

България беше една жалка дупка, по образ и подобие на ***.Има достатъчно филми от онова време, да разберете за каква пародия на държава ставаше въпрос.

322

до 334

преди 6 години

До До 325Значи *** те хранеше с "домашно приготвена храна" от столовата???? Ама сериозно ли????? Ей ся ще набъхта жената, че готви!! Баси ужаса! Има поне 20 ресторанта наблизо които доставят "домашно приготвена храна"!!! Е, не е субсидирана ама вкусна и прясна!!! Мухахахахах!

321

СатаНАТО™

преди 6 години

Като чета как се изразява ученичка в десети клас, ми става тъжно.Но като прочетох как се е изразил учителят по история, ми се дорева.

320

До 325

преди 6 години

При соца обичайната храна беше домашно приготвената. А майка ми, началник цех с 300 души подчинени и 3 деца, през работните дни пазаруваше от стола - готова, сготвена храна, вкусна и прясна, без надценка или субсидирана т.е., и беше по евтино да купи, отколкото да готви. Такива, които сега обясняват как през 70-те и 80 - те години на 20 век са яли консерви и кучешка наденица като деликатес, явно са си били мързеливи и про сти ми зерници- и тогава, и сега.

319

е това е историята

преди 6 години

И до ден днешен ни управляват комунистите -техните деца внуци и доносници !След 1989 си разделиха всичкия материален ресурс и сега -у тях и ножа и хляба .Ама ние не сме народ а м......- подлизурковци и предатели

318

cazzo duro

преди 6 години

"Почивката на море" по време на соца беше върха!!1. докопваш се до "великите' профсъюзни" карти, купуваш бански/дамски три вида а мъжки цели пет!/ и......стягаш багажа2. Гарата........влака за Бургас3. Автобуса за Китен/например/ -жега, пот, чомодани и върховен ентусиазъм 4. Станцията!!! Леля Сийка ви дава ожълтените чаршафи и ви казва в коя стая сте.5. Стаята е върха!-мирише на мухъл но *** няма! Е, смърди на яхния от столовата ама нема да капризничим като капиталисти , я!

317

Историк

преди 6 години

Човек може само от геба комунстическа България да направи заключение за пъклените намерения за светлото бъдеще на Родината на Левски и Ботев, а именно - изтриване от картата на Европа.Всеки който погледне този герб не може да не забележи, че той всъщност представлява един надгробен венец с рожденната дата на БЪЛГАРИЯ и предизвестената и смърт: ( 681 - 1944 )

316

всички виждат

преди 6 години

Или как фашисти пишат историята и то под натиск!