102

anonimen

преди 6 години

Трябва да бьде затворено кранчето за крадците от ГЕРБ !!!!!

101

Анонимен

преди 6 години

104- я сега да отворим сайта на БСП, сега да отворим Устава от февруари 2017 г- БСП е социална партия,която се бори за социално равенство и историческо преодоляване на капитализма-хайде сега ми кажи след като говориш за политически трупове, ти как виждаш мястото на едрите капиталисти в БСП които трябва исторически да преодоляват себе си- как Гергов ще иска да се бори моята заплата да бъде висока, нали той обеднява, а дали иска да бъда равна с него- как той ще се съгласи да махнат плоският данък

100

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 96И плаче..., защото се гаврят с него... и то тези, които трябва да се борят за народа си.Повярвай ми!

99

Анонимен

преди 6 години

Най важната новита от срещата е, че във Варна ще се състои...Абе турския агент Борисов е успял да придума Меркел да се занимае с Турция.Чудя се тоя това ли му е най-важната работа?!?Аз мислех, че все пак, щом имитира Български премиер, най-важния резултат трябва да е нещо за България.

98

Това

преди 6 години

Моргата ли е. Защото виждам два политически трупа, почващи да смардят.

97

Анонимен

преди 6 години

94- да те успокоя- няма да стане, пак ще можеш да ходиш с личната си карта да миеш баби и дядовци, а когато запада тръгне да хигиенизира изтока, значи нещата са се обърнали, за сега са така, можеш да строиш, да гледаш бебета, да чистиш, да учиш, да получаваш детски и да ползваш здравната система дори само един да работи от семейството, да получаваш 13 и 14 заплата уточнени по договор, едната за отпуската, другата за коледа- па ти кълни, на изток няма да тръгнеш- от там избягаха даже милионерите

96

Анонимен

преди 6 години

До 87:Русофилската ти ненавист и заслепление са причината да не видиш, какъв комплимент си написал на Борисов, като твърдиш, че е ОГЛЕДАЛНО копие на диктатора и предател Живков !

95

Анонимен

преди 6 години

Не е тайна че руснаците са го кръстили-Смешника.Меркел го е предупредила да не гледа към Русия,защото Путин пари не дава.

94

Кака Корни

преди 6 години

Другари дайте да намерим някой желаещ да се самозапали за да покаже на еврогейовете,че у нас живота е много труден и лош.

93

Разговор

преди 6 години

Меркел : салам алейкумБоко: алейкум саламЕрдоган зад завесата: Алаху акбаааар

92

Анонимен

преди 6 години

Бойко се превърна в огледално копие на Тодор Живков. Само смени господарите - сега Русия ни е враг. И се опитва да играе на международната сцена. А народа се смее ли, смее.

91

Анонимен

преди 6 години

Григор Димитров победи руснака Рубльов !

90

anonimen

преди 6 години

ДАНО ЕВРОПЕЙСКИЯ СЬЮЗ СЕ РАЗПАДНЕ !!!!!! В МОМЕНТА ГОЛЕМИТЕ ДЬРЖАВИ МАЧКАТ СТРАНИТЕ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА И НАЛАГАТ ДИКТАТ ВЬРХУ НАС !!!БОЙКО ТИКВАТА ИЗПЬЛНЯВА ПОРЬЧКИТЕ ОТ ТЯХ !!! НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА БЬЛГАРИЯ!!!

89

Анонимен

преди 6 години

Защо Винету гледа баба Меркел така подозрително.

88

Анонимен

преди 6 години

От срещата на Меркел и Борисов стана ясно, че Русия няма място в българската политика !

87

anonimen

преди 6 години

И ДВАМАТА СА БО..УЦИ

86

МакКонар

преди 6 години

Няма да е нещо хубаво за България със сигурност.

85

Анонимен

преди 6 години

Стойка тип "Чобанин"

84

Анонимен

преди 6 години

80- я сега да се разсъним и да си спомним- 13.8% инфлация 2008/9 год, след това около здравословните 2%, мин заплата тръгна от 240 лв 2009г на год по 20/40 лева нагоре, през това време едрите капиталисти социалисти изкарваха работниците на протест да не вдигат мин заплата защото нямало да има за всички- ето това е борбата на червените капиталисти социалисти за социално равенство и справедливост- какво огромно политическо лицемерие,дероразумение и шизофрения.

83

Корупцията

преди 6 години

Новото нормално след третата серия на сагата Борисов. Да живее Европа, че храни нашите крадци, че после ние ще трябва да го правим.