74

Анонимен

преди 6 години

Пробуждането на хората започна. Не може да го спрете, жалки масончета. Такъв е божият план.

73

Анонимен

преди 6 години

Ако ви съберем всички плямпащи празни приказки,като тази горе и ви впрегнем да произвеждате и вършите полезна работа за страната,вместо да си клатите краката,за година ще вдигнем страната на крака.

72

Голата истина

преди 6 години

Още 50 еврохрантутници с по 10000Е заплати ще се борят с фалшивите новини т.е. вятърни мелници.Интелектуалната и полова немощ в борбата с Русия в т.н. хибридна война,води до пълни безмислици.И как ще се борим?Ще казваме тоя сайт и тая телевизия пускат фейкове щот са руски.Ами наградите на Тръмп за най-представителните американски и британски медии?Той тях обяви за Фейкнюз.Или направо да се обяви че сме в инф. война с Русия и да се наложи ЦЕНЗУРА или въобще полуграмотни герберастки да не се мъчат

71

Анонимен

преди 6 години

Много си грозна маа Марио.Това не е фалшива новина.

70

DW - фабрика за лъжи

преди 6 години

Другарката Неделчева, пардон, госпожа Габриел: Група от експерти от The New York Times, NBC, ABC, CBS, "Таймс", "Гардиън", "Вашингтон пост", DW, CNN, Reuters и Франс Прес вече са по петите на фалшивите новини.

69

Анонимен

преди 6 години

До БезпартийнаАми какво да си мислят за хората, които са ги избрали? По-скоро се замислете кого избирате и дали изобщо избирате ;)

68

БГ

преди 6 години

Тая ***, само по физиономията и личи, че е брутално куха лейка ! Ама то кой нормален човек ще се хване с ГЕРБ, а !

67

Анонимен

преди 6 години

"Най-напред е необходима дефиниция"Значи още няма определение какво е "фалшива новина", но има назначени вече 40 експерти, за да го измислят.Изобщо много работа има за г-жа Габриел и 40-те експерти.

66

Безпартийна

преди 6 години

Не мога да разбера защо някои на високи постове, с връзки и пари, мислят всички останали хора за глупави?!!!!!

65

българина

преди 6 години

по фалшива новина от това че ес е равноправен съюз, е не германо еврейски васал на сащ, здраве му кажи. не е ли фалшива новината че сащ са по демокрация от русия и китай? или че имал бъдеще..

64

123

преди 6 години

А кога ес ще създаде Министерство на истината, което да ни поднася правилните новини.

63

Анонимен

преди 6 години

Каката демонстрира патоса на комсомолски ръководител.Хората, родени около и след 1970 година, са наясно за какво говоря. Само да те усетят, че си по-буден и четящ, моментално се оказваш кандидат за комсомолски секретар и твойто чудо, ако откажеш .DDКакво ме баламосвате, че нещо се е променило? Всъщност е станало по- зле.

62

Анонимен

преди 6 години

Задайте си въпросите:Кои са собствениците на медии ( печатни, електронни и т.н. )?За какво и кои пишат? Кои журналисти са там и на какво ниво са? Кои са гости и колко често? Допускат ли се критики към политици и икономисти, които не членове на дадени партии? По колко време им се дава в ефир?Колко обикновени хора могат да се изкажат?

61

Оруел

преди 6 години

Тая ако беше родено по комунистическо щеше да е политкомисар и да да докладва дори и хора от семейството си за отклоняване от партийната линия!

60

Анонимен

преди 6 години

Това евреоизпражнение и нейната експертна глутница ли ще ни казват,кои новини са фалшиви?!!!До там ли стигнахме,че мошениците разположени по властта и в чиито ръце са ВСИЧКИ медии,да ни казват кои новини са правилни и кои фалшиви?!Съвсем вече ни превръщат в немислещо стадо,а ние стоим и клатим глави малоумнои в съгласие!Крайно време е да им теглим една майна на всякакви срвдства за масово оглупяване и да спрем да се занимаваме с тях,а да си направим блогов,със всякакви новини - за мислещи!

59

Анонимен

преди 6 години

Истината, която мислят и говорят хората никога не е приятна за властта.Властта представя и тиражира лъжи след лъжи.

58

Анонимен

преди 6 години

Ами честито!Който е посмял,да излезе извън матрицата и да разсъждава самостоятелно,ще си има работа с "Министерството на Истината",хахахаа!Пет пари не давам за медиите,това е най-малкия проблем,по-добре да направим нещо за подобряването на икономиката и демографията,защото там са проблемите и тази фръцла за това трябва да говори и да се действа с конкретни дела в тази насока.

57

Анонимен

преди 6 години

фалшиви новини да се подразбира..новините които не ви изнасят !от 89 год. до сега само кражба и унищожаване на държавата ! вие нямате разлика с предишния строй. преди тоягата я държеше държавата.. сега сопата е в частни ръце.. което до сега доказва че е по-лошо от преди, бездомници и отрицателния прираст го доказват !гнус ме е от теб !

56

Анонимен

преди 6 години

Ако човек вярва на фалшиви новини, накрая става ли фалшив?

55

Анонимен

преди 6 години

От какви новини се страхуват триполовите?