76

жеко

преди 6 години

като си плати 50% от печалбата като дарител към партията на меркел и следващите новини ще са че всичко и е законно

75

Анонимен

преди 6 години

Надявам се, да се измъкне и продължи дейноста си!

74

пею

преди 6 години

3000000 потребители по 110 до 27500 евро на пакет смятай ко прай бе смятай ко прай бе .няма да има яхтени купони ли.всъщност кой лй стои зад нея.дерзайте.

73

Кондю

преди 6 години

Браво на нея. Има над 200 вида крипто валути. Оказа се, че доста държави се плашат от тях. Не са централизирани. Големият майтап - преди два дни когато Южна корея ги забрани и се сринаха на нива от преди година, а след 12 часа се върнаха на високите цени .., кой с колко си напълни джоба :)В Междузвездни войни какви пари ползват ?

72

Анонимен

преди 6 години

Ружа и порноактриса ше стане ко треба пак ше искара пари ама ние пишмян форумните интелектуалци ко ше прайме ньеезнам

71

до86

преди 6 години

крипто не крипто парите няаа си даваш - купуваш прасета и си ги гледаш как щъкат пред теб всеки ден си ги броиш и им се наслаждаваш :))) тез криптоси ги гледам само като цифри как вървят нагоре надолу и кел файда само да не стане че сибел кекили направо :) друго нещо са си живи гусита , поздрави на Дичето той бил голям *** бе :)))

70

Анонимен

преди 6 години

Ружа е готина.

69

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не е гротеска... 100% жена е. Ако мъж не я пожелае, да бега на уролог.

68

Анонимен

преди 6 години

Тая колкото е дама толкова е и бизнес. Прилича на работничка от околовръстното с тия прозрачни отвратително изглеждащи дрехи. Големите начервени устни и тия черно нарисувани очи. Прилича на гротеска. Ама от публичен дом

67

Анонимен

преди 6 години

В Китай тази госпожа щеше да свърши недотам приятно.

66

Анонимен

преди 6 години

Зад цялата схема стоят американци 100%.

65

Анонимен

преди 6 години

Баща и трябва да е някой комунистически крадец.

64

Анонимен

преди 6 години

Завършва магистратура по "Икономиказащитава докторантура по "Право в Оксфорд Ружа Игнатова и баща й Пламен до 2012 г. са имали металургичен завод в Баварияобщата пазарна стойност на купените от семейството от Германия недвижими имоти надхвърля 20 млн.лв"OneCoin Ltd. е регистрирано в Обединените арабски емирства и действа чрез стотици свързани с него дружества на 4 континетаОмъжена е за немски адвокат,,,,Колкото и да разследват,срещу това не могат да се преборят.

63

Един от Северозапада

преди 6 години

Поредната успяла бизнес дама, започнала зама, от нищото, на гола поляна.Заложила панелката на родителите си, теглила заем, и с кадърност и пробивност, стигнала до тук, да има на 37 години собственост за 20 милиона в София.Брей, много работят това, софиянците, много са кадърни....И сами всичко постигат!Приказки за лека нощ...Зад тая стои бая народ, с познанията , капиталите и връзките си, тя е само лицето...

62

ЛИ3AЧA

преди 6 години

E, щом е българка - може. Важното е да не обидим други. Но щом е българко - за показ е!

61

Фердо

преди 6 години

Вероятно е така, ама и ти с този "тележки" правопис....

60

Гостенка

преди 6 години

Това е България за съжаление, най-големите измамници и измамнички са окичени с призове за най- добри бизнесмени! За какъв бизнес климат и подобряване на живота у нас говорим?

59

цъкцъкязък

преди 6 години

ти пък лоена топка извращение на природата я нарече а човека няколко поста долу каза че го възбужда и отиде да маструбира кой не е наред от вас нас немоа схвана...и все пак изкарала е някой леф не е да не е в бизнеса я се барни ти със 3млн. имот в центрума на софия

58

Анонимен

преди 6 години

Nikoi ot tv brd ne e saobschtil takava novina sa balgarkata do dnes

57

Анонимен

преди 6 години

Не ви ли е срам да наричате тази лоена топка "бизнес дама" и "доктор"?????Да говориш по подобен начин за това извращение на природата е тъпо!