33

Анонимен

преди 6 години

Здравейте отново.Сега се връщам.Така хубаво се изпразних ,че сос не ми остана.Сега отивам на спокойно място, където има здравословен климат и качествена храна ,познайте с кого.С дамата от снимката.И познайте какво.Как хубаво ще разказва после.Сладурана.Иде Ми да я изямммммммммммммм.

32

емигрант

преди 6 години

първо си приберете престъпниците в затвора

31

Yakov

преди 6 години

"Да станем СПА столица на Европа!" Да бе! Защо не, теляци в България бол, колкото искаш! Без това сме им задния двор на Европа.

30

Анонимен

преди 6 години

До Добавка към 20Ще ги откраднем,спокойно.

29

Анонимен

преди 6 години

До Mene za vasТи да не живееш в Афганистан или околностите.

28

Анонимен

преди 6 години

Заповядайте на СПА туризъм в страната.

27

Анонимен

преди 6 години

2030-та ще станете един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклучкарник, до 2025-та малкия и средния бизнес предстои да фалира, след това хазната ще я пълните на ромите от онова нещо, с извинение, ама си е истина...

26

Анонимен

преди 6 години

Тази така ме възбужда,че... ,Извинявайте отивам за малко до тоалетната

25

Анонимен

преди 6 години

В спокойното място /Сливен/, днес ромове пак са пребили човек само заради забележка, че хвърлят камъни по автобус.

24

Жокер

преди 6 години

Така е ! УНИКАЛНА е като туристическа дестинация! Само тук могат да ти спрат тока и да те изгонят от дискотеката , нищо че като турист си уважил дестинацията. Покажете и оня с татарската физиономия дето спира тока...европредседателството е най удобния момент!

23

Анонимен

преди 6 години

Тази "новина" ми прилича на преписана от Работническо дело някъде през 80 г. Единствено някой имена са променени. Вместо ТАСС е National Geographic, вместо Варшавски договор е ЕС и т.н. и т.н. Пълна липса на малшанс :-D Добре дошли в страната на киселото млЕко! :-D

22

Добавка към 20

преди 6 години

Обществената поръчкае за. 11 855 469 лв.

21

Анонимен

преди 6 години

До *** 2И за спокойното място може да се поспори. След като всички мафиоти са на свобода и периодично стават разчистване на сметки. Май. не е много спокойно

20

КОРУПЦИЯ

преди 6 години

Николина , защо не кажеш баща ти Панайот Николов Панайотов спечели обществени поръчки , като собственик на "Грифит Комерс" ООД Кърджали за ремонт на пътища и мостове ? Ако имаш морал -подай си оставката ! ГЕРБ = Корупция

19

Алов 2

преди 6 години

Спокойното място и там за климата и храната трябва да се поставят в кавички.

18

сафиянка

преди 6 години

Някой може ли да посочи СПА център с топла минерална вода в София, който да не е към хотел? Някога ходехме в Централна баня. Имаше прекрасен басейн. Направиха я музей и пуснаха топлата вода за отопление на съседните министерства. Почти разрушени са баните в Банкя и Овча купел. Повечето извори са затапени. А София е възникнала като град благодарение на топлите си извори! Повече от 10 години са на власт едни и същи управници. Какво направиха с топлите извори? Сега се сетили. Поредна пушилка.

17

Mene za vas

преди 6 години

Balgariq ima nai hubavite SPA v Evropa , tai kato sam bil tuk tam za tova moga da go tvardq. Taka che pone za tova moje da sme na chelo a ne samo s ubistva i patni incidenti. Prirodata v Balgariq e unikalna i tq mi lipsva mnogo.

16

Анонимен

преди 6 години

В Германия никой не знае къде е България и не ги интересува. Те си знаят само Майорка и толкова.

15

Анонимен

преди 6 години

Тая па овца иска да *** от хотели и да реже гори скриии се кукумяфкооо. Оставка спермолиннн.

14

Анонимен

преди 6 години

Това е най-голямото недоразумение, което някога е било министър на туризма. След всяка публична изява се трият постове и се налагат обяснения и уточнения. Или е рядко некомпетентна и несъобразителна, или има и супер некадърен екип. Всеки път след нейно изявление се сещам за покойния Начев от бурните години в зората на "демокрацията" "Е_ати държавата, в която аз може да съм заместник премиер"