92

Анонимен

преди 6 години

Много интересен триъгълник се получава. Значи Асад воюва с Ислямска държава, а Америка воюва с ИД ,и същевременно иска свалянето на Асад!? Ако САЩ воюва с ИД, защо няма статии за нанесени удари в американските бази там??? Същевременно статията ни съобщава, че САЩ се бори с ИД и остава до падането на Асад! А де, просто като видиш такава статия и как да не повярваш на всичко в нея?)))

91

Анонимен

преди 6 години

Правилно е решил бай Дончо.

90

Анонимен

преди 6 години

САЩ са световен хегемон. Могат да стоят където и колкото си поискат. Свиквайте.

89

Анонимен

преди 6 години

С една дума ,баш демократите -агресори . И какво да очаквате от една идеология ,благо звучаща ,донесена на върховете на крилатите ракети , или паднала от самолетите? Нищо добро освен,освен погром на държавността, смазване на идентичния код на народа , грабеж .

88

Анонимен

преди 6 години

Те японците така тероризираха собствения си народ и затова трябваха 2 ядрени бомби, за да спрат да го правят през 1945 г. Американците винаги мислят не за своя народ, а за народа на врага.

87

Анонимен

преди 6 години

Всички са принудени да се съобрадяват със САЩ. Защо? Защото те са Демократичната Бащица на Народите, съкратено - ДБН. Когато САЩ те бомбят, колонизират и точат ресурсите - това не е нещо лошо! Това е тяхно демократично право! Само Демократичната Бащица на Народите има право да определи кое е добро и кое е зло, кое е правилно и кое е неправилно. САЩ знаят по-добре от Сирия кое е най-добре за тях! Най-добре за тях е да бъдат сринати, демократизирани и РАЗГРАБЕНИ. Бащицата бди над цял свят!

86

Анонимен

преди 6 години

Къде са САЩ в Сирия? Те никога не са влизали. Каква американска армия в Сирия?

85

SS

преди 6 години

същото важи и за:"Трябва да се уверим,че решаването на този конфликт няма да позволи на САЩ се доближи до голямата си цел - да контролира района", "Трайното иранско присъствие ще помогне също на легитимните местните цивилни власти да управляват отговорно в освободените от ИД райони"

84

Партизанката

преди 6 години

Споко, *** янки, сирийците и руснаците ви го вкараха отзад, понеже не са *** *** като вас! Свърши се с вас и вашето юдеомасонско управление!

83

SS

преди 6 години

Може да сме абсолютно сигурни, че в Иран също вече се говори така: "Иранската армия ще остане в Сирия, докато джихадистката групировка "Ислямска държава" бъде напълно разгромена, но и за да противодейства на американското влияние и в крайна сметка да помогне на президента Башар Асад, и за прогонването на американците" !...

82

Анонимен

преди 6 години

Правилно решение на Тръмп.

81

Анонимен

преди 6 години

Да беше само това със Сирия. Някои политици в правителството на САЩ искат ядрена война със Северна Корея, Русия и дори Китай! Такъв е например е Маккейн. Можете ли да си представите колко са се фашизирали и озлобили американците? Да предлагаш и желаеш ядрена война с друга страна? САЩ имат над 800 бази по света, а сграни като Германия, Италия, Великобритания, Япония са НАПЪЛНО ЗАВИСИМИ от САЩ и нямат СОБСТВЕНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА. ВСИЧКО Е СЪГЛАСУВАНО С ДЕМОКРАТИЧНАТА БАЩИЦА НА НАПОБИТЕ.

80

европатриот

преди 6 години

До АнонименСАЩ не са заявили, че ще свалят Асад, а че ще стоят в Сирия до неговото сваляне. Тоест колкото по-дълго стои Асад, толкова дълго ще стоят и те. В интерес на Путин е да си го свали по-бързо сам.

79

Анонимен

преди 6 години

Алкашите подвиха опашки, краварите остават...

78

Анонимен

преди 6 години

Американската армия остава в Сирия до свалянето на АсадОбаче не зависи от тях. Още не са го разбрали напълно но са на път да го проумеят, те винаги си отиват с подвити опашки от всякъде, а и ние покрай тях.

77

до 68

преди 6 години

САЩ подържат частни солдатески, виж за справка BLACKWATER в Украйна

76

Добри пожелания

преди 6 години

Пожелавам на янките да дочакат пенсия в Сирия !

75

Анонимен

преди 6 години

Tия бургери не разбраха, че Асад може да го свали само Путин.

74

Анонимен

преди 6 години

А какво казва историята? Я да видим кои са бившите колонизиращи страни колонизирани от САЩ - Англия, Испания, Португалия, Франция, Италия, Белгия, Холандия и така нататък...Или логиката на американците е: "Не искам много, а всичко! "

73

юбералес

преди 6 години

До желязна главаДа наемаш чужденци войници е многовековна практика на европейските държави. Правиш ли разлика между наемане и окупация? САЩ също са наемали хановерци при своето освобождение през 1776г.