59

Членска карта №7

преди 6 години

До НарцисизъмВашата банда знае какво означава тази сложно думичка!

58

Членска карта №7

преди 6 години

До 61Малкият Шивач ли ви е новият идол!!!!?

57

Нарцисизъм

преди 6 години

*** и на глава ще застане, само и само да я покажат по новините.Момента е избран за да се изложи пред по-голяма публика.Сигурно се има за красива.

56

Анонимен

преди 6 години

Конкретиката остава за дебата", обясни лидерката на БСП Корнелия Нинова--Ще сподели личен опит от времето, когато Станишев я уволни за корупция :)

55

Анонимен

преди 6 години

при дебатие по вота Нинова, председател на бсп, ще разкрие подробно успехите си в борбата за предпазване на соц. собственост от грабителска приватизация от страна на одс и ГЕРБ.

54

DiesIrae

преди 6 години

Надявам се, че всички които пишат за или против Герб и БСП са наясно, че плюят едната част и възнасят другата част на едно и също нещо. Герб е младежкото БКП, а БСП е пенсионерското БКП - докато народа не поиска референдум и не прокара закон ВСЕКИ БИВШ ЧЛЕН НА БКП ДА МУ Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО ДА ЗАЕМА КАКЪВТО И ДА Е ДЪРЖАВЕН ПОСТ! То ние няма да се оправим. Колкото и да ви е тъжно така е. Как беше приказката - Със стари ..... нов бардак не се прави!

53

Истукан

преди 6 години

БСП и ДПС хубаво критикуват управлението на ГЕРБ и патриотите и внасят вотове на недоверия, но те като се върнат на власт правят 10 пъти по-големи издънки от тези на ГЕРБ. Тогава ГЕРБ внася вотовете на недоверия срещу БСП и ДПС, а самите БСП и ДПС си подвиват опашката. Така че няма какво да се оправдават старите другари и турци, същите са като ГЕРБ и патриотите.

52

Анонимен

преди 6 години

Платени *** срещу Нинова

51

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНЕ ТОВА СЕ ВИЖДА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ПОЛИТИКА. ЕС СЕ РАЗПАДА НА ПАРЧЕТА, ОГЛУШИТЕЛНО *** ЕВРОПЕЙСКА ХРАНЕНИ ПРАСЕТА.

50

Анонимен

преди 6 години

БСП в парламента - "Цирк в цирка" (руски игрален филм)

49

Анонимен

преди 6 години

При дебатите по вота Кирето Добрев, зам. председател на бсп, ще разкрие подробности от борбата му срещу контрабандата на валута.

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40За БСП гласуват все повече млади хора.Т.нар.червени бабички гласуват за Мутрата.каскет-шегобиец :)

47

Анонимен

преди 6 години

до 45Аз съм си у дома! Нямам намерение никъде да ходя! По скоро на вас ще се наложи да си търсите реализация на половата си ориентация по ограничени географски ширини!

46

Анонимен

преди 6 години

НИНОВА КАКВО Е ВИНОВНА ЧЕ ЕС ВЪРВИ КЪМ РАЗПАД?

45

Кретен

преди 6 години

До АнонименЯ пак погледни социологическите проучвания по възрасти и райони. Но не на "червен" Колю. Май за ГЕРБ гласуват тези дето пълнят бюджета. Защо ли?

44

Анонимен

преди 6 години

До Членска карта 7върви да целуваш портрета на Путин на стената

43

Анонимен

преди 6 години

Вярно е, че на последните парламентарни избори ГЕРБ дръпнаха в последния момент в процентите, иначе се движеха почти наравно с БСП. А по тъмно обикновено гласуват тъмните екземпляри от гетата, в Красна поляна съм и ги виждам как идват на групи от Факултета към училището и после пак на групи между блоковете изчакват явно да им се плати. Пък и при разбивките след изборите беше съобщено официално, че ГЕРБ печелят в ромските махали.

42

Комунист

преди 6 години

Преливане от пусто в празно. Безплатен PR на наш гръб. Първото правителство на ГЕРБ започна реформа в здравеопазването. Миков: "не си давам болницата в Брегово". Хванаха известното на всички в Илиянци смейство от Требич. Не, това не е борба с контрабандата, а полицейски произвол. По повод на корупцията напомних по друг повод кой от БСП се обади на ББ да спре проверките на Мишо Бирата. Човекът си плащал на всички досега и нямал проблем. Танов и Дянков ще му развалят рахата. Всички са комунисти!!!

41

Членска карта №7

преди 6 години

До Дядо130Да! Дайте да не бутаме Тиквата, санким, лошо! Чували сме го това и по други поводи. Котленските чорбажии и те не даваха да бутнем Империята!

40

Анонимен

преди 6 години

За БСП гласуват все повече млади хора.Т.нар.червени бабички гласуват за Мутрата.Електоратът на ГЕРБ се състои от 350000 държавни търтея,назначени на топли местенца с единствената задача да гласуват,още толкова купени роми и малко останали зомбирани бойковисти,които са на принципа:Може да е изпражнение,но е от Бойко.Ще го изядем.75% от тях са простовати жени на предпенсионна и пенсионна възраст.Останалото са добре познатите изборни шашми.Но нещата скоро ще се променят.