35

Тъпанар

преди 6 години

...Така че, Ница не само не прилича на Варна и на останалото ни черноморие, а и никога няма да ги стигне.

34

Анонимен

преди 6 години

На Златните плажът и водата са супер, всеки който твърди обратното значи никога не е стъпвал там.

33

Гагауз

преди 6 години

Теа бретанци не моат изтрезнеят га додат по нашенското черноморие, затуй Ници и Венеции видат тука ...

32

Тъпанар

преди 6 години

Плажовете на Ница? Че там такова нещо няма. Както и по цялата френска Ривиера. Има камънак. Но са верни 2 неща - скъпо е и е презастроено. Няма място къде един к.ен.еф да построиш. От Сен Тропне до границата с Италия си мислиш, че си в едно населено място. Добре че има табели, казващи къде свършва едното и започва другото. Българските плажове, дори и занемарените са с класи над тия по Ривиерата. Да не говорим, че там места като Камен бряг, Силистар, Синеморец и прочее, няма и няма и няма да има.

31

Анонимен

преди 6 години

Tипична, платена статия.

30

Анонимен

преди 6 години

Има много красиви места покрай и в града,но много се комерсиализира всичко.А заради постоянно идващите румънци,Калиакра и Балчик особенно,много вдигнаха цените,а прословутата Мидена ферма съвсем-8 лв пържени картофи

29

Анонимен

преди 6 години

Кои британци?Тези, дето идват в тази гнила държава само за cheap vodka & cheap sluts?

28

Анонимен

преди 6 години

Дали в Ница от морето излизат омазани от помия, мазут, фекалии, урина... Излизащи от морето във Варна просто миришат на тоалетна.

27

Анонимен

преди 6 години

Тия статии се пускат организирано. и за Банско били ниски цените, видите ли, сега и морето били ниски, дай да ги направиме в евра като в Ница, щото тука си даваме труда едва ли не за жълти стотинки(това от другарите хотелиери). Дружно в хор тази песен.

26

Анонимен

преди 6 години

Колко да е по евтино от Ница ако прибавим цена за шезлонги и чадъри и цените са изравнени но англичаните идват на алкохолен туризъм и не ползват шезлонги и чадъри !

25

Анонимен

преди 6 години

Трябва да съм луд да ходя на плаж в турция заобиколен от рошави миризливи талибани.

24

Край

преди 6 години

Северното Черноморие е страхотно - бях тази година на голфкомлекс след Балчик - супер добри цени, страхотна природа, МАЛКО БЪЛГАРИ. Единствения проблем е че е далече от София на 6-7 часа път. и краткия сезон.

23

:)

преди 6 години

"не за казвам Хасан, казвам се поп Кръстьо, аи вкарай на втора и потегляй сега, потомство на продажно племе... "Разкрих ли те бе примитивно турско ***.хаххахаха, какво си разрул бре кръстьо младши, това, че сте повинция на султаната ли :)

22

Сандо

преди 6 години

в Ница плажовете са камънак и то не дребни а бая си големи

21

Така ли?

преди 6 години

До Анонимен 9Ако един плаж с възможно най-едрия чакъл наричаш най-хубав в света! Нашите плажове в Златни пясъци, Албена, Несебър, Созопол,Слънчев бряг, Китен, Приморско, Равда са прекрасни, но българинът не цени това което има и все мисли, че тревата в двора на съседа е по-зелена!

20

Анонимен

преди 6 години

Варна е грозна миризлива дупка.

19

Анонимен

преди 6 години

"не за казвам Хасан, казвам се поп Кръстьо, аи вкарай на втора и потегляй сега, потомство на продажно племе... "Разкрих ли те бе примитивно турско ***.

18

Анонимен

преди 6 години

Варна си е Варна. Най-красивият и приятен град за живеене за мен. Невероятна морска градина. Не съм от района,но винаги като ходя изкарвам невероятно.

17

до 16

преди 6 години

не за казвам Хасан, казвам се поп Кръстьо, аи вкарай на втора и потегляй сега, потомство на продажно племе...

16

Анонимен

преди 6 години

"Който иска да почива в БГ, миналата година пробвах в Гърция, страхотни плажове и вода, но хотели и обслужване не са толкова добри, както в Турция, затова си напрсвих резервация за Анталия..."Добре, Хасане, а сега обиколи и другите сайтове да направиш реклама на родните си плажове.