143

Анонимен

преди 6 години

Не на третия пол в редиците на Партията!

142

Анонимен

преди 6 години

Чуден ми е факта,че БСП никога и никъде не говори за излизане от ЕС ,всъщност те са ЗА европътя на България( разбира се,че много добре знаят,че друга алтернатива за страната ни няма ) ,а нейните симпатизанти озверяват като гладни чакали като чуят за ЕС ?! Все си знаят Русия и Путин.Що за странни хора са...Интелектуалното им ниво явно е на кота 0 !Ама те такива се лъжат де...

141

Анонимен

преди 6 години

Тая ги размаза !Сега следва квичене .

140

Анонимен

преди 6 години

Ратифицирано дръжки и кълбадури . И ти ли барабар с пи далите ?

139

Анонимен

преди 6 години

До ..*** права Корни... Многополов с одомит!

138

До 142

преди 6 години

Ратифицирано е от почти цяла Европа. И от Турция също. Там не са фенове на еднополовата любов. И на гей парадите им излизат по 50 човека. Явно нещо се губите в превода на текста. Нинова прави в момента евтин популизъм. Изчакайте прайда, ще видите как ще ги обгрижва.

137

Анонимен

преди 6 години

До ТОВА Е ДРУГАРИ.. На кой Боко ,дрогарю . На оня Третополовият ли,ЧервеноГербавиат ,от Банка . Той щото нема ,,достойнство ,,затова ли ни пробутва Третополовите .Какво да държи ? Умрелото му ,,достойнство ,,

136

Анонимен

преди 6 години

Ако наистина г-жа Корнелия Нинова е ПРОТИВ това содомско извращение,което е одобрено от Инстанбул( Турция),то аз също подкрепям тази лидерка на БСП по този въпрос. Аз също съм против Истанбулската конвенция. Аз съм за защита на истинските жени от насилия,но съм ПРОТИВ това мъже да бъдат превръщани в жени,и жени да бъдат превръщани в мъже( всякаква травестия),ПРОТИВ съм хомосексуализма,травестиятата,содомитството,смяна на половете,"трети пол" и други извращения! Земята няма повече да ни търпи!

135

Анонимен

преди 6 години

Защото сме начетени и уважаваме инакомислещият....>> Грешно използване на пълен член. Кого? Него. Инакомислещия.Къде и е начетеността?

134

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Дърта, ама не иска ТРЕТИ ПОЛ ,нали ? Щото шефът на Третополовото правителство е по-дърт с 10 години .С него ко прайм, дъртака трепополов ?

133

Анонимен

преди 6 години

Корекция, че "днес" ми е изял буквитеСлед 'да" е нужна запетая...

132

До Ели

преди 6 години

Най-обичам да правя разбор на интелектуалка!Дайте аргументи, да интелектуалците носят очила, защото са чели!!!!>> След е нужна запетая. Многократните удивителни издават неувереност в написаното съждение.Защото едно изречение не можеш да преведете на повече от един език.>> Можеш или можете? Преведеш или преведете?

131

Анонимен

преди 6 години

До Ели: Re:120"да интелектуалците носят очила, защото са чели"--Нинова носи очила не защото е интелектуалка, а защото е дърта.

130

ТОВА Е ДРУГАРИ..

преди 6 години

КОРНИ *** , НЕМА ВЕЧЕ "МЪЖКО ДОСТОЙНСТВО"---ШЕ МЕРИ САМО "ДОСТОЙНСТВОТО" НА БОКО..... С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ....ХА,ХА,ХАААААААА....АМА , ТАКА Е ПО-ДОБРЕ , НАЛИ...??!

129

Анонимен

преди 6 години

Разстрел за милионерите от БСП !

128

Анонимен

преди 6 години

Ели, пиле, ти да не си адвокатката от покрайнините на Ст. Загора, преселила се преди време в София, за да може мъжът ти да прави стаж в МВР'то?Ако не си, то страшно си приличате с цитираната от мен дама. И тя така ги вижда "нещата от живота".

127

До 132

преди 6 години

Дай Боже, пътуваш до красива дестинация по приятен пивод и си възпрепядстван да гласуваш !

126

анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова е смела жена мисли за бъдещетото на държавата .А същотото време и казва истенатената заслучващити се в държвата Това е човека който ще стане и мистър на държавата .-

125

До Ели

преди 6 години

Ели,успокой се ! Никому ненужни са твоите мелодраматични словесни цапаници със смехотворни претенции за аналитичност.Нинова-този антропологичен ледьовър не е за парламента,а за затвора,драга !!

124

НЕ ама ДА !

преди 6 години

БСП реши - НЕ на всичко прогресивно и положително ! ДА на всичко, заповядано от Кремъл! Предатели!