127

Зарзаватчията

преди 6 години

Жените са така и всичките са интересчийки и се изкарват жертви. Какво се правят? За пари, висок стандарт и слава жените подметките ще ти ***. Просто продуцентите го знаят и се възползват.

126

Анонимен

преди 6 години

Както върви един ден и жена ми ще ме съди за сексуално посегателство

125

з

преди 6 години

Освен това самият Путин се разведе, тъй че $семейните ценности ала-бала..." ->

124

злорадство

преди 6 години

Рускините ми паднаха в очите, съжалявам.

123

Анонимен

преди 6 години

Не знам за руските балерини,но на Мерилин Монро са й правели тройки действащия президент Кенеди с брат му.Много морално нали?

122

нке

преди 6 години

До Анонимен 126 Комунизъм е виновен за това че нашето общество е срутено, согласен съм. Но сега не е комунизъм. Вече почти 30 години го няма. Нещо друго е виновно

121

г

преди 6 години

В САЩ мизерията е страшна !напримед на конкурс за обикновенни стюардеси на Делта се явиха 25 000 кандидатки за 800 работни места !!! 100 пъти е по лесно да те приемат в Харвард отколкото да получиш нископлатената и доста отвратителна работа на стюардеса в Делта безработицата в САЩ не е 4% както ви лъжат - поне 20% е ако не и повече !тези застарели и надебелели бездария от снимката и децата си ще продадат за да получат някоя жалка ролица в еврейския Холивуд !

120

к

преди 6 години

Холивуд е собственност на юдо-масонската глобалистка мафиятези жалки бездарници ще кажат каквото евреите им наредят всички тези Холивъдски бездарници са готови не само да се предложат на режисьорите за да полъчат роля но биха продали и децата си !сега когато вече погрозняха и надебеляха режисьорите не ги искат повече в леглата си и тези долни *** си отмъщават с тези смешни обвинения за изнасилване с 25 годишна давност

119

Анонимен

преди 6 години

Чета коментарите и ми е мъчно и същевременно смешно как хората се присмиват на Запада, при положение, че най-морално срутените общества заради десетилетия болшевизъм и постболшевизъл, са страни като Русия и България. Неслучайно най-много прoститутки са от там.

118

Анонимен

преди 6 години

При янките нищо не е нормално. Сух режим, гонене на вещици, ***, сега пък се сетила Мара да се побара, и то в Меката на разврата - Холивуд.

117

Анонимен

преди 6 години

За..н..ц.те, официално признати от Европа обсъждат Русия??? Русофобски рейабилитационен кабинет ще се открие към болница иван рилски. Клиентелата ще обхване всички видове страхове (фобии).

116

Анонимен

преди 6 години

Друг път!Страната с най-много разводи и зарязани деца, това е ***. В *** в въпрос на престиж да имаж и любовница освен законната жена. Абсолютни азиатски темерути. Има достатъчно документален материал, а също и филми по темата.

115

пффф

преди 6 години

Когато хора след 20+ години най-накрая разбират, че беше посегателство, тогава те трябва да ходят на психиатър, а не да крещят като луди! (като?..)

114

Анонимен

преди 6 години

По-леки жени от рускините няма. Факт! Болезнен факт за руските слуги у нас! Американската порноиндустрия е залята от рускини, готови на всякакви оргии, перверзии и извращения с по 15 *** наведнъж в името на това да им удължат работните визи и да припечелят още. Че обратно дома един съпруг-алкохолик и две тъппи деца трябва да се гледат

113

Анонимен

преди 6 години

Русия е една от малкото страни в света където са запазени нормалните отношения между мъжа и жената и където семейството е основна ценност. На Запад вече деградират и се израждат, да не говорим за България където населенито през послените 30 години беше подебилчено и помаймунчено, от българите може да произлезе нов вид човeкоподобно животно ако се развиват в тази посока с тази скорост. Засега Русия и Белорусия остават пазители на генофонда на бялата славянска раса.

112

още до 88

преди 6 години

Ние мъжете понякога така си говорим, къде истина, къде не. От друга страна, какво жените говорят за мъжете е на съвсем друго ниво. Аз се изчервявам само като си спомня какво си споделяха приятелките помежду си. И накрая, ако е извършено престъпление трябва да се разследва и наказателния закон да се прилага. От развлекателната индустрия примери много, а и не само от там. Някои се самоубиха покрай ранните Бил Клинтънови похождения.

111

Анонимен

преди 6 години

Просто са грозни жените на Запад. Иска им се някой да им посяга но и мъжете на запад тотално са се феминизирали и са импотентни.

110

Анонимен

преди 6 години

Руснаците по отношение на морала са десет стъпала под американците и европейците, а също и доста под българите.

109

Анонимен

преди 6 години

109, всички балерини в СССР са били минавани по няколко пъти от апаратчиците. Самия товарищ Сталин си е имал поне една балеринка-любовница. А Лаврентий Берия е обикалял с колата си по нощите и е прибирал случайни момичета за забавления, особенно ако са малки. Бил е педофил. Тази традиция е запазена до днес при съвременните апаратчици във вече овпу.тяла Русия.

108

Шоп

преди 6 години

Манталитетът на руснаците е от просташки, по-просташки. Въобще руският национален характер (доколкото го има) е дълбок провинциализъм, въздигнат в ранг на обществена норма.