76

Анонимен

преди 6 години

Деса явно е в цикъл и тоя чикилизираст е решил да се изпразни по медиите.

75

Професор

преди 6 години

Росен Плевнелиев е еманация на българския патриотичен дуx. Плевнелиев е съвременния Левски.

74

Анонимен

преди 6 години

Dokoga shte ni zanimavate s toia muxlio.

73

Анонимен

преди 6 години

От доста време вече не сме едно "една от най-бедните и корумпираните", а сме си просто най-бедната и най-корумпираната. Гербавите, чиито предста--------------След като 26 години вие от БСП с ортаците си от ДПС бяхте на власт е така!

72

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Пак ли реанимират е този политически труп ?Ако не съжалявате нас, съжалете поне него !Остана без семейство, умря детенцето му, стана за посмешище пред цяла България ... Накрая му натресоха тая златотърсачка Деси Банова ... и вместо да опровергаят съмненията, че е левак, направиха точно обратното - подчертаха липсата на мъжественост ...Съжаление го това създание !Нямате ли милост !?

71

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден трябва да има статии за държавника и политика Плевнелиев, този човек поведе борбата първи срещу бандитското управление на мафиота Орешарски!

70

Жокер

преди 6 години

Плевел лиев, никой българин не иска да се хвали с лошото. Има международни класации по всякакви показатели на цивилизацията. Запознай се тях. А тези твойте "имам надежда" "иска ми се да вярвам" ги знаем че са празни лафове

69

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

По това е ги познаете ДЪРЖАВНИЦИТЕ... - излизат от властта по-бедни, отколкото са влезли... - досега с комунист такова чудо не е ставало...

68

ЦК на Либерастите

преди 6 години

Този корпоративен послушко защо защо продължава да се показва в медиите?

67

Анонимен

преди 6 години

Защо ли никой не вярва на двата герберастки трола - СТРАНДЖАТА и ПРОФЕСОР ?Моля да ме светнат как точно Путин ми плаща, може би има номера на банковата ми сметка и чете коментарите в този пропаднал сайт и ми превежда пари.Поласкан съм наистина.

66

До 64 Професор

преди 6 години

Абе що неземеш да скочиш некде от високу та държавата недраскъш тука текиви се се рас тии

65

PILOT

преди 6 години

Стига сте дразнили хората с този п.лазмодий ,олицетворение на мъж, държавник и .....Този ще остане като най-големия срам за България , човек без облик мазен гнусен долен и нещастен !!! Никой не го е еня за този!!! Ако се разходи без охрана ще имам много хора , които да го п.суват !!!

64

Ут село

преди 6 години

Къф тоа бе ? Кой ги пита нещо ? Що му давате да ръси глупости с ти ?

63

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ако позитанци дойдат на власт - отварям стария сандък и изваждам левското знаме и саблята френгия...

62

Професор

преди 6 години

Разбира се платените от Путин коментатори ще продължават да плюят господин Плевнелиев. Но народа ще го запомни като най добрия президент на страната. Моя съвет към него е да си гледа живота и любовта. Той направи достатъчно много за просперитета на страната и заслужава почивка.

61

Професор

преди 6 години

Господин Плевнелиев е един от най великите държавници. Делото му ще бъде запомнено във вековете. След много години портретът на Плевнелиев ще бъде до портретите на Левски и Ботев в българските училища. И българските деца ще бъдат признателни към делото на Плевнелиев както на Борисов, Левски и Ботев.

60

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

БСП покровителствана от ген. Решетников и жужето саботира напредъка на България... - и разберете най-после - кака *** не се бори за власт... - тя ламти за нея....

59

Анонимен

преди 6 години

Я ходи си гледай прогнозата за времето !

58

Иво

преди 6 години

От времето на бай *** до днес... промяна няма съдейки по коментарите.

57

Анонимен

преди 6 години

И този, който "все още не се е разделил с робската психика" беше президент? На територията наречена България.