47

Виготура

преди 6 години

Климата на Земята се променя основно от активността на Слънцето и от промяната в оста на въртене на планетата. Че замърсяваме и тровим е вярно, но замърсяваме и тровим предимно себе си - природата може да се възстанови след нас, възстановила се е след огромни метеоритни удари, при които е изчезнал над 90% от живота, ще се възстанови и след нас.

46

Чича Ви Митко

преди 6 години

Имало е да става

45

Ясновидец

преди 6 години

Аз мога да кажа какво ще стане само след 600 млн години. И кой ще разбере дали съм бил прав...

44

Американ

преди 6 години

"мъртва пустиня само за 500 милиона години" -- след толкова години няма да има хора, а може би и бозайници, на Земята, така че на кой му дреме?Да не говорим, че даже и Хокинг може само да гадае какво ще е тогава.

43

муспи

преди 6 години

А евреите къде ще се скрият? Не ги искат нито НЛО, нито тяхния подземен Шеол?! А тоя е също на тяхна издръжка - с количката и с компютора му. Ако каже ...понеже холокост не е имало! ще изчезне безследно, и само специалисти по история на шоубизнеса ще могат да обелят две думи.

42

Анонимен

преди 6 години

Не се притеснявайте.Вярно е ама и той няма да го види.Има няма 1 млн. години.Може и повече.Аз ви гарантирам ,че ще е хад 1.5 млн години.До тогава си живейте спокойно.Абе ако ще да е 1000 години.Гледайте си кефа.

41

ГАДОРЯН

преди 6 години

Голям праз. Вселенага е огромна. Ний ще паднем, други ще ни сменят.

40

Pernik

преди 6 години

Iska ti se ne6tasniko

39

месара

преди 6 години

голямо прозрение от физика - теоритик хокинг. нищо ново не прочетох, всеки знае фактите и то не благодарение на теоритика. не разбирам какво толко го превъзнасят този хокинг, доказал е безспорно какво, открил е какво, разделил е атома на две, или е доказал как се е зародила вселената! всичко е само догадки, и разни умници теоритици се опитват да ни убедят в разсъжденията им. много сме малки за да разберем истината, с нашите науки май няма да стане.

38

Qni

преди 6 години

ООо то и за 500 секунди може да си заминем с по една бомба на изток и на запад. Къде ти 500 милиона години.

37

Анонимен

преди 6 години

Беше казал да бягаме от Земята, са пък да я пазим... какви съвети, какви прозрения.

36

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

и после извънземните като пратят археолози ще коментират другаря хокинг " а тоя зеленчук тука леко се е попрепекъл"

35

вергил

преди 6 години

Глупости на търкалета.Според затоплистите нивата на СО2 били най-високи от 800 хиляди години насам.Тогава защо температурите не са най-високи от 800 хиляди години?

34

Анонимен

преди 6 години

Тоя ве4е дразни....да си гледа кв.механика и маематиката и да не се прави на пророк ...като го е казал той ...голям праз....баба Ванга дуго говореше ....а математика не бе у4ила...

33

анон

преди 6 години

известна ни е историята на човечеството от около 30 хил. години....даже и един милион години напред не можем да предвидим.А че всичко ще се разруши - то това е ясно. ние се отдалечаваме от слънцето все пак. и ще изстинем все някога.

32

Анонимен

преди 6 години

Ей сега ще си разплетем чорапите от мъка,хаха!

31

до 13

преди 6 години

Путин му е казал.

30

Анонимен

преди 6 години

Хахахахахахаааааааааааа,паднах от смях!Бреййййй,тц,тц,тц!

29

Екстерминатор

преди 6 години

А дано ама надали. Хо-хо-хо. По-добре ние сами да се самоунищожим и да оставим природата на естественото си развитие. Ние се държим като ***.

28

Г-н Екшън

преди 6 години

Като доживея, ще се върна ви кажа дали познал!