173

Анонимен

преди 6 години

Колко изтрепаха от СИК, почти всичко замина на Онзи свят и един долар не занесоха там. Останаха живи двама - трима. Двамата са в чужбина и много не се мяркат тук, третият ги наказаха като му убиха сина. Четвъртият е премиер, бая хора изтрепа и живее като плъх, дневна светлина не вижда. Трупа Милиярди но и едно евро няма да занесе в Отвъдното. И този замина по реда си. Ако не беше станал Сикаджия, щеше да е жив но беден. Но избрал да стана богат и като богат го отстреляха. Личен избор.

172

Анонимен

преди 6 години

Ако има наистина жураналисти в България, нека се поразровят малко в миналото на тази Мутра и по-конкретно за топлите му връзки с Борисов и Цветанов - едни хитри мафиоти, обаче представяни като Ангели Небесни от Пеевските медии. Всички са в кюпа.

171

Дали, или

преди 6 години

Може би има връзка между двете убийства? Може наетия убиец веднъж тук, да свърши няколко работи и после да си ходи за чужбина? Възможно ли е това да е режисирано, за да се клати правителството? Първо протести за Пирин, после шесторно убийство с предизвестен край, сега и това показно убийство. Някой май иска да накара хората да излязат на улицата? Май дните на Бойко като министър председател са преброени и той май го знае? В тая държава или си цаца или те гърмят, май?

170

Анонимен

преди 6 години

дано 2018 е годината на ББ и ЦЦ и двамата да ги свфитнат по същият начин

169

Анонимен

преди 6 години

а Б Б кога ? аре изчекахме се да го видим пробит в тикфата

168

Анонимен

преди 6 години

Помните ли кога мутрите с бухалките станаха бизнесменчета с бели якички? Поразчовъркайте си спомените и се върнете в краят на 90-те години и онзи драгалевският ***! Да не грешите! Точно тогава висажиите и сикажиите хвърлиха бухалките взеха куфарчета облякоха бели ризи и костюми. Ето този и от тях. Имали честно забогатял човек започнал от нулата? Аз не познавам. Вие ако познавате кажете!

167

бай петко

преди 6 години

сега да видим дали ще разкрият това убийствоонзи росен го самоубиха бързо и за няколко дни решиха случая или сегашното ще отиде в графата на многото предишни публични разстрели...

166

Анонимен

преди 6 години

искаме ПУТИН ,, он чв ви ебме макята на сите бандюги

165

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ

164

аз да питам

преди 6 години

Къде се изпокриха ББ Цв Цв Цецка мецка и вся *** ? По други теми за щяло и нещяло по цял ден висят по студията а сега - дим . Защо Джурналята вместо да ходят като диви кози по балкана и да снимат бараки не потърсят тези за интервюта ? Все пак те са едни от най-знаещите и дори най - запознати с причините да 8-те убийства .

163

Анонимен

преди 6 години

А бе ,за да те гръмнат не си от светата вода ненапита!

162

Анонимен

преди 6 години

Другарите партизани почват бой последен , а след тях потоп.

161

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 159"Ще е интересно да чуя коментара на някой гербав форумец, защо един от Наглите е ходил на гости при Цецо."По същата причина, по която Цецо ходи всяка година до САЩ за по десетина дена. Без инструктажи може да стане издънка.

160

Щирлиц

преди 6 години

Другар до другаря,мила моя майно льо,...край нямат.

159

Анонимен

преди 6 години

За убития се казват и доста добри неща. Инвестиции, помощи. Това е добре. Само че там горе има един с тефтер, в който навярно списъка е по пълен. Та той да отсече и да му посочи пътя-нагоре или надолу. Но това ние никога няма да го разберем.

158

Анонимен

преди 6 години

Като убият някой богаташ, тръгнал от нищото, като сержант от ВНВУ, прозорливо влязал в групировка, в този случай СИК, получил от там пари и позиции, става добър, възпитан, човечен, успяващ. Как се забогатяваше в онези времена, със сила и принуда, с побоища и изземване на бизнес, имоти и пари. Тогава бяха бандитските години, нямаше държава изобщо. Да не е купил два ябълки, продал ги, после купил три и т.н. Глупости! Като Магарешки, тръгнал с Ладата по селата да придава на дребно лекарства?Притчи.

157

Анонимен

преди 6 години

Стана ясно ,че Пеевски е мин председател на България а Борисов е само Бушон за негативи.

156

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

преди 6 години

Този човек е Мутра , която си е мислила че ще надживее Васил Илиев , Косьо Самоковеца , Андрей Луканов , Поли Пантев ,Фатик , Женята , Стоил Славов , Бай Миле , Руснака , Клюна,Емил Кюлев , Доктора . От това време са живи само Борисов , Ковачки и Митьо Очите .

155

Анонимен

преди 6 години

Ако градацията продължава значи е на ред следващото ниво я дупетатин, я някой министър и предполагам, че отзивите на пишещите няма да са отрицателни.

154

Анонимен

преди 6 години

да не е курбан да н искър