164

славянин

преди 6 години

Анадолското око и анадолските ръчички нямат насита за чуждото - все него гледат и все него искат, докато не ги избодеш и отсечеш!

163

до 168 от славянин

преди 6 години

Така е, един анадолски ислямски примитив колкото и да го хранят и да го носят на ръце, той все недоволен и все отворил уста като акула!

162

Анонимен

преди 6 години

Таджиките не са тюрки за да се разбират с тюрките-Не знам точно, но държавата им се казва Точикистани Джумхуриети, а авиокомпанията им е Точикистан Хава Йолари.

161

Eni4er

преди 6 години

До славянинХрани го,пои го,размножавай го 500 години то пак недоволно

160

славянин

преди 6 години

Мястото на тюркието и исляма винаги е било, е, и ще бъде в Близкия изток - нека там си практикуват примитивните, дивашки и ''прогресивни'' разбирания за живота!

159

Анонимен

преди 6 години

Има ли народ, който е живял в границите на Турция да не си изработи и отрицателни черти?Ми няма!То за да оживееш в този ад, трябва да станеш "жив дявол" както се казва.То държава ли бе да го опишеш!

158

славянин

преди 6 години

Анадолските лисици, хиени и чакали и техните тукашни съюзници-кирякстефчовци никога няма да успеят да излъжат нормалните хора в България, че по времето на мракобесната, дивашка, ислямска, османска империя сме били ''свободни'' РАЯ!?

157

extremist

преди 6 години

100% Е СИГУРНО ЧЕ КОГАТО МЕРКЕЛ ПОГЛЕДНЕ НАКРИВО НАШАТА ТИКВА И ГО ПОПИТА:"КОЯ МУХА ТИ БРЪМНА В ПЪПЕША, ЧЕ ВЗЕ ДА ДРЪНКАШ ЗА "ДИПЛОМАЦИЯ","ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ" И ТЯМ ПОДОБНИ С РЕПРЕСИВНА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ ДИКТАТОР ? И КЪВ СИ ТИ ЗА ДА УРОНВАШ АВТОРИТЕТА НА ЕС ?",....РАПОНА БЪЛГАРСКИ ЩЕ СЕ НАП*ИКАЕ ПРАВ....

156

До екстремиста

преди 6 години

Беше театро, но не беше великолепно. А доста фалшиво. Което не убягна от очите на публиката. Ама толкоз си могат - и турците и потурчения Баце.

155

до 153 от славянин

преди 6 години

Само дето тази империя ни е задължавала да си плащаме за изповядването на вярата си и от време на време в някои части на България ни е принуждава да си я сменяме и ако сме откажели ни е рязала зелките с ятагана! Пък и чудно защо през 1877-1878 не сме се били рамо до рамо с турските ни ''братя'' срещу руските ''нашественици'', а сме направили обратното!?

154

extremist

преди 6 години

ВЕЛИКОЛЕПНО ТЕАТРО, ГОЛЕМИ АКТЪОРИ, ЕПИЧНА ПОСТАНОВКА ПЪЛНА С ВИСОКОПАРНИ ПАТЕТИЧНИ БЕЗМИСЛЕНИ ФРАЗИ НЯМАЩИ ВРЪЗКА С РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ....НАПРАВО МИ ТЕКНАХА СОПО*ЛИ И ЗАМАЛКО ДА РЕВНА! ТИКВАТА И ердоган ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗИГРАХА РОЛИ ДОСТОЙНИ ЗА ОСКАР! КЪДЕ РАЗДАВАТ АВТОГРАФИ ?

153

Анонимен

преди 6 години

Когато османците нахлуват на Балканите с ятагани като варвари донясят само разруха.Такива бяха и такива си останаха и сега.Няма етнос подложен под ятагана да харесва и да се припознава с поробителя си.Никога не е било и няма да бъде.Империйте нямат бъдеще.

152

Анонимен

преди 6 години

Кандърми, /редом с терора,/ като турските тук сме ги слушали 500 години. Не можахте да ни промените! Славяни си бяхме и си оставаме.Което тябва да ви говори, че с пропагандата не умеете да постигнете нищо. С убийствата, палежите и геноцида също. НИЩО няма да постигнете и днес.Отношението към вас, не само нашето, но и на цяла Европа е едно - отхвърляне. Друго няма да дочакате. А това, че имаме и отрицателни черти - дължи се на 500 годишни мъки. И пак сме човеци!

151

аз

преди 6 години

Не влизам и не пиша в турски сайтове,че сме "братя" и подобни глупости.Но потурнаци пишат такива измишльотини в български сайтовезащото са и винаги ще бъдат агресори и предатели.

150

Анонимен

преди 6 години

Когато османските турци идват по балканите, тука сварват едно гадно и гладно 400 хилядно племе, наречено българи, които са РОБИ на едрите земевладелци! Нямат земя, нямат права и земевладелецът може да прави с тях какво си иска. Наивните турци си мислят, че ще направят добрина на тази св.олоч балканска - раздават им земи, правят ги равни пред законите, дават им права на РАВНИ ПОДАНИЦИ НА ИМПЕРИЯТА, свобода на език, религия и обичаи, "непосилни" данъци от само няколко процента, включая "джизия"!!

149

Тъжно, но факт !

преди 6 години

...и само случайни външни обстоятелства ни спасиха от учатта да се превърнем официално в евразийска република от сорта на Беларус, Украйна и Казахстан.

148

Едва ли..

преди 6 години

Светът познава друг такъв лъжец,наглец,лицемер и продажник. А,някога бяхме велик народ и уважавана държава. Сега сме само И.....

147

Анонимен

преди 6 години

До 147 Лъжеш !!! Единствено близък като нашия с македонския е ,казахския и киргизкия! Тия в Якутия няма лесно да се разберат с азерския или туркменския!Таджиките не са тюрки за да се разбират с тюрките,езикът им е по-близък до фарси/Иран/.

146

Тъжно, но факт !

преди 6 години

Разбира се, че никой нормален човек не харесва чуждо господство над своя народ. Но ако трябва да сме обективни, Османската империя за цели 5 века не си е позволила да изкорени нашата Християнска вяра и църква, както и родния ни български език. докато нашите руски "червени освободители" само в рамките на няколко десетилетия подгониха свещенослужителите и вярващите, превърнаха църквата ни в поделение на ДС, въведоха задължително изучаване в училищата на руски език, материално и морално съсипаха народа ни, станаха причина за стопяването и прогонването му и само случайни външни исторически обстоят

145

Анонимен

преди 6 години

Всички съседни държави на Турция мразят турците заради геноцида и претопяването по време на Османската империя наложено с ятаган.Сегашните"турци"ще изпият чашата на възмездието защото винаги има такова и ще платят цената за злодеянията на предците си.Държавата им ще се разпадне на три части-всеки ще си върне изконните земи заграбени с кръв от османците-предречено е и така ще стане колкото и да не им се вярва на потурнаците.Затова и вият на умряло и се присламчват към българите измисляйки си лъжи