45

Пешо

преди 6 години

Хванете го и му дайте най молко две години условно!

44

Анонимен

преди 6 години

Не е зле да мобилизират и кварталните, защото сред този стар народ в София, не ми се мисли какво мазило може да стане.Ако трябва да сме искрени, сакатлъци се случват, защото не си пазим един другиму гърба.

43

Бг

преди 6 години

Държавата ни е такава...тоя *** се издирва от 7 години...след като е влязла в сила третата му присъда... 7 години е ха ти МВРето...ми що не го прибрахте...а знаете ли колко много *** има на улицата, престъпниците са на улицата ,*** вилнеят безнаказано, вождовете ни ограбват и убиват..бавно но сигурно,деца не се раждат,....и т.н...не е ли време да вдигнем глави??? Да вземем сопите???

42

БОЙКОГЛУ

преди 6 години

Абре,на всички положителни коментари има по 1-2 минуса.МВР какво чакат.ясно е,че единия минус е на РОСКАТА,но другия на кой е ? четат си днес.бг с кафенцето убиийците и раздават минуси !

41

Анонимен

преди 6 години

Всички хора които НЕ са свързани с мвр мвр мвр са криминално проявени,,,, КАКВО ИЗЛИЗА , ЧЕ МВР не убиват не рекетират не крадат не безчинстват не грабят не правят измами не злоупотребяват А БЕ ТИЯ *** ОТ МВР СА АНГЕЛИ НЕБЕСНИ

40

Анонимен

преди 6 години

Каква красива идея!!!

39

Шефкет Ел Ракиджи

преди 6 години

До TихомирТе Динковците като чуят за такива като Роската се заключват у тях и *** в шише!

38

ДНД

преди 6 години

И на мен ,както и на повечето коментиращи не ми звучи сериозно тази версия.

37

БОЙКОГЛУ

преди 6 години

Дано следващата жертва на българския Джак Изкормвача е БОЙКОГЛУ . Как не се намери некой психар като РОСКАТА да отиде пред Парламента и да вкара 3 патрона в ТИКВАТА на ТИКВАТА?

36

Инсп. Дюдю

преди 6 години

Следващата жертва ще е затлъстяло ченге пушач, получило инфаркт по нанагорнище в гората.

35

Василев

преди 6 години

В момента има двама Богоравни свръх човека в България!!!Единият е главният прокурор, а другия е Росен Ангелов с псевдоним в социалните мрежи Роко Боко!И двамата не подлежат на контрол и законите не се отнасят за тях!Добър ден и честит ден на Богоявление на вярващите хора!!!В държавата трябва да има само един Богоравен, ако се измъкне Роко Боко си отива Цацаров!Това е живота, живота е жесток, може да има само един свръх човек!!!Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!

34

ВЪПРОСИ КЪМ МВР

преди 6 години

1.Роската си ЖИВЕЕЛ в ПАЛАТА,имало ток,вода,интернет,данъците..кой ги плащал?ако не е той значи е живял с някой или има наемодател,който трябва да се разпита ?? 2.Роската нема ли роднини бе? Как не се намери някой да разпитат?3.Роската е на 60 год,безработен без документи,ама си пери напред назад,има си къща на 3 етажа,още 20 жилища сменил,но няма пари,безработен е. ОТ КЪДЕ ПАРИ? Или е работил нещо на черно..какво ли или по-скоро за КОГО?отговори ве,БОЙКО!

33

Tихомир

преди 6 години

Защо не питат динко де е роската? Нали и той е планинар и сьщо така ловец на бежанци, или е само гьзар за няколко сребьрника!

32

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевДа ,де-нормалните ! Ама ти не си от тях...

31

Шопо

преди 6 години

Девет годин он скита се бездомен ,без сън,без покой ! Под вънкашност чужда и ушевите не могоа да го фанат !

30

Василев

преди 6 години

До АнонименНормалните хора в събота почиват, като пишат в интернет!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Василев, почини малко бе човек днес е събота

28

Анонимен

преди 6 години

Добре, че умряха 6 човека, че да намерят и този горкия удавник. Иначе никой не го е търсил този изчезналия човек явно.

27

Анонимен

преди 6 години

Бе ахайде бе, искарахте го Рамбо врьскара! Ще го хванат и дано след това издаде публично кой го е покривал психара през тия цели девет години!

26

Василев

преди 6 години

Колкото и странно да ви звучи, на мен Роската по характер ми прилича на Путин, и двамата са педофили, психопати,свръх амбициозни, отличават се с висок интелект, комбинативни и последователни в действията си!Ще бъде много трудно да бъде заловен такъв човек, той е няколко хода напред!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!