253

Бай Ганчо

преди 6 години

ЕДНА ГОЛЯМА БЪЛГАРСКА ПРОСТОТИЯ СЕ РАЗДУХА ОТ ЕДНИ АЛЧНИ ЖУРНАЛИСТИ И СТИГНА ДО РУМЪНИЯ , КЪДЕТО НИ СЕ ЧУДЯТ НА ПРОСТОТИЯТА.

252

ге ца

преди 6 години

до 268: не, хората проста са намерили иновативен начин за гласност на корпуцията ! Да не искаш да вдигнат оръжие ? Протестите са изчерпани - остана отцеплението и закриването на държавата !

251

Гражданин

преди 6 години

Хората са дали живота си за свободата на България, а тези жалки хора искат да я подарят на други държави!?! Продажно племе!!! Жалки хора, мислещи само за корема си.

250

TOP SECRET

преди 6 години

Османската Империя е дала много повече Земи които сега са Румънска територия да но след като идват ГРАБИТЕЛИТЕ Руските войски и дават всичко на Румъния , кой сега е добър и кой лош

249

Фкдсшт

преди 6 години

До 261. Румъния със сигурност не е 47 милиона души, но си прав за борбения граждански дух.

248

Анонимен

преди 6 години

В Украйна майка която роди три деца я правят майка героиня , а у нас кво ????? Гледат да и вземат децките

247

Видин бате

преди 6 години

в Видин е пълно с ръмънски полицай и особено по селата, имат и видеонаблюдение щото етническите румънци нямат доверие на нашите гавновози и тюфлеци и немогат да разчитат на българската държава politia de frontera веднага са готови да защитят интересите на хората от техния етнос "власите" и села с 90: такова население

246

Анонимен

преди 6 години

В България само корумпирани и алчни ***

245

1

преди 6 години

Хайде на референдумите! Ние Източна Румелия искаме да станем гърци/ясо/ , Кърджали искат да станат турци/евала/! Стятайте си задните части и да си оправяме градинката, стига само реване!

244

Анонимен

преди 6 години

Незная дали България се състои от 4 или 5 *** уж големи града , но искам да знаете , че Румъния се състои от 47 милиона души. И като стане нещо и не са съгласни всички излизат на улицата. И средният румънец получава от 600 до 700 ? .

243

Анонимен

преди 6 години

В селото ми на 15 км.от Ботевград до 1989-1991г.кипеше от живот.Народ от ,стари и млади, хора ,стада от животни.Във всяка къща имаше хора ,крави прасетаСега са останали стотина човека на преклонна възраст.Селото се превърна в едно огромно гробище.Зловеща картинка.А в по северозападната част е трагедия.

242

Анонимен

преди 6 години

Един тук пише България с малка буква.И какво? Олеква ли ти от скапният живот дето водиш?По-добре ли се чувстваш?Изби ли комплексите?

241

Анонимен

преди 6 години

Румънците се радват, но не знаят, че тея в този край са комунисти, болшевикофили, путинофили.А те в Румъния такива направо ги бесят.

240

Анонимен

преди 6 години

В момента българия е 7 - те нах големи града и и нищо повече: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Плевен това е. Насеякъде другаде е мор от алчни души.

239

Анонимен

преди 6 години

За 27години националните предатели от всички партий ,ЗАТРИХА И ПОГУБИХА БЪЛГАРИЯ.

238

Анонимен

преди 6 години

Eто докъде ни доведе измислената ДЕмокрация.Разделение ,отцепване ,самостоятелни автономии,престъпност,бедност,гасарбайтери по чужбинаи какви ли не гадорий.Къде е ентусиазъма от 1990 година.

237

Анонимен

преди 6 години

Да хубаво предложение Югазападна към Румъния, Южна към Гърция, Източна към Турция. В България да остане само София, то и без това 1/2 от България работи в София.

236

Време е

преди 6 години

Само така се прави- референдум, отделяне на софия от България, и следващо благоденствие за България. София остава само с офисите си, представителствата си и всичко, с което разполага в момента. Но без най- значимото- постъпленията врепубликански бюджет. Отпада централизирането на всички приходи, и чакаме олелията от столичаните! Кеф, а?

235

Деба тез прости

преди 6 години

Пръчки дебаТо Така ако се правеше държава , всеки за себе си...

234

ха, сега де

преди 6 години

Твърде много време мина в нищоправене , създаване на комисии, промяна на изгодни закони и пр.Такива решения и подписки са протест срещу корупцията и право\кривосъдната система.Пореден пример, че " количествените натрупвания водят до качествени промени".